Uf, taky me to od ledna ceka, nastesti jen 1x tydne kancl, zato s bonusem rano prejet celou Prahu, odhodit maly dite u mamky a jeste jet 15 minut do kancelare, kam bych chtela dorazit nejak rozumne, abych mohla brzo odejit. No vychazi mi z toho vyrazet v 6:30, trik s oblecenim vecer si pisu
Nastesti mala momentalne vstava 5:30, takze jeste nebudu rano vedet co by![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ježíš fuj, to je hrozná hodina. Tlapkam moc.
Já si pamatuji, jak jsem vždy přišla do práce (na devátou teda) cela splavena s pocitem, že mi skončila nejhorší část dne a teď už můžu odpočívat. Sekretářka mě utěšovala, že má děti trochu starší a ty rána jsou lepší a fakt to tak bylo!
haha, já když šla v osm do práce, potkala jsem venku kouřícího bezdětného kolegu a ten se mě ptal, jestli jsem se dobře vyspala (když jsem spala tak dlouho). Když jsem mu vysvětlila, že jsem ráno věšela prádlo, dělala snídani, cpala ji do dětí, dělala svačinu a dovalila jedno dítě do školky a druhý do první třídy, tak už se pak nikdy neptal.
No ja jsem ted v praci presne mesic a uz si to trochu sedlo. Zkratila jsem si uvazek na 7 hodin a uz to je snesitelnejsi. Az zmizi ta debilni objizdka a nepojedu jednu cestu 40 minut, tak uz budu stastny clovek. Ale na vstavani v 5 rano, kdyz musim odpoledne vyzvedavat deti si asi nezvyknu, to odpadam v 9 vecer
A jsem fakt rada, ze vsechny doktory a absence s detma ted prevzal muz...
monis To zní už mnohem líp! I ta únava si myslím sedne, vstávání v 5 teda nepřidá. Ať ta objížďka už brzo zmizí!
Tabea jo, ti co si mysli, ze kdyz dovalis do prace po 8, tak urcite zacinas den cappuccinem na terase a ctenim denniho tisku, jsou nejlepsi
Mne se ted jeden bezdetny kolega v 6:15 v kuchynce zeptal, jestli jsem ranni ptace. Ehm jako nejsem, ale taky nechci vyzvedavat deti jako posledni ze tridy
Karja reknu ti po 7.12, to ho starsi dostane v ramci narozenin:)
rasaNori starší je 7.?
Potrefenáhusa ne, v listopadu, ale slavime az tenhle vikend
Ooo, tak dobře;-). Já si k tomu ještě něco najdu, ale asi něco takového potřebuje no;-)
Karjamoje dítě z toho bylo fakt odvařené, ona to nedostala k Vánocům, ale k nějaké příležitosti, za odměnu, že něco velkého zvládla (už fakt nevím co to bylo). Dlouho jsme to vejce měli doma, možná bych ho ještě odněkud vyhrabala.
Karja continuity Uteklo mi to a nemůžu dohledat, o jaké vejce jde? Nepotřebujeme ho náhodou? ![]()
Ja na to vejce uz taky koukala. Ale kdyz uz doma mame Furbyho, je to asi jen dalsi podobnej krám. Nebo ne?
Dorazily fotky ze školky 
continuity Aha, tak ty potvůrky z toho mají neteře, akorát jsem nevěděla, že se to líhne z vejce.
dzizisketa oči mají s Rostíkem úplně stejný, co? Moc jí to sluší.
Nemají právě. Rosťa má hnědé, naprosto hnědě hnědé jako já. Šárka má takové oříškové, ale se zelenou příměsí, když je hodně světlo, vypadají úplně zeleně, takové má moje mamča.
Blbě jsem to napsala. Nemyslela jsem oči jako barvu ale tvar a ten kus obličeje s očima.
To je super, že má oči po babičce. ![]()
Prosím přítomné maminky o radu. Řeším vánoční dárky pro vnoučka 3,5 roku a pro vnučku 16 měsíců. Co byste doporučily? Měly by to být drobnosti, resp. lehké věci, aby se mi vešly do podpalubního zavazadla do letadla. Děkuji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí