Oni jsou si hodně podobní, to máš pravdu.
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa krásná holčička.
A jsou si podobní hodně.
dzizisketa Šárka je moc roztomilá! A taky bych řekla, že si jsou s Rostikem podobní hodně.
dzizisketa tá fotka je úplne úžasná!
dzizisketa na téhle fotce jsou si fakt neuvěřitelné podobni ![]()
Prosím, neviete mi poradiť dievčenský podľa možnosti vlnený kabát na veľkosť tak 152? Ako nejaké som našla na nextdirect, ale ešte by dom možno chcela kuknúť iné, úplne ideálne s možnosťou vyskúšať v obchode (čo mi he jasne, že je malo realne, ale možno motyka vystrelí).
slniecko Nevim, jestli je to aktuálních, dcera už odrostla, ale v těchto velikostech mivali vlněné kabáty v Zaře. Nikdy teda jsem na ně nenarazila na prodejně. Ale dalo se objednat na prodejnu a vyzkoušet.
notna vďaka, tie ceny sú tam neuveriteľne priaznivé...pôjdem to pozrieť
Tento víkend tady byla moje ségra s rodinou, jsem úplně hotová. Tolik Prahy jako za tyto tři dny jsme neviděli za celý letošek ![]()
Včetně Národního muzea dnes, v den volného vstupu a milionu lidí vevnitř.
Potrefenáhusa Já ty jo,tak to jste tedy odvážní;-). Ale my jsme tam byli v létě, a bylo to hrozný, ono se to nějak rozneslo na nějakých asi instagramech a prostě je to asi oblíbená zastávka teď. Bylo tam narvano, děti ani vůbec nesly do těch vodních prvků, že je tam moc dětí
Potrefenáhusa To je super napad jet mimo sezonu, ty deti se tam s trochou stesti uplne nezmacej, nebo aspon nase
Suya naše se tam nezmáčej, ale budou naštvaný, že nemůžou
Mimino tam spadne nebo dokonce vleze celý ![]()
Suya Ale v sezóně se tam jezdí v plavkách, to je úplně jiná forma her. V tom potoku jezdíš jako na skluzavce:D
dzizisketa můj muž byl v muzeu v sobotu za vstupný a fronta byla až za roh ![]()
Karja My tam byli v lete poprvy a prave jsem cekala o hodne promocenejsi vysledek, vzal to chlapec spis po inzenyrsku ![]()
Suya Jo, ty kluky to tam hrozně baví, to je vidět, naše holky si tam ty hráze nikdy nestavěly:D. My to máme kousek, ale už tomu odzvonilo, jednak ta starší už je velká a druhak je tam skutečně v těch teplých dnech hrozně moc lidí, dřív to nebylo tak profláklé.
Naše dcera je momentálně na cestě spiritualismu. Náboženství jsem jí nevymluvila...o víkendu se ptala mladší "Myslíš si, věříš, že žil Ježíš Kristus?" a včera jsme šli spát a řekla mi "mami, víš co máš ty společného s Bohem?". Tak jsem řekla, že to teda nevim, skutečně mě toho moc nenapadalo, ale určitě je toho vlastně hrozně moc...Tak mi řekla, že lásku co dáváme:D. Tak to je docela pěkný, my se ještě chytneme celá rodina nakonec:D
Karja No tak snad vám z tý holky nevyroste prorok ![]()
Karja To je náhodou moc hezky formulovaný. Kdo u vas učí nabozko? Někdo z učitelů nebo dochází farář/ka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí