continuity já znám
Píší tvoje holky psace i velká písmena? Psací písmo je rychlejší, ale všichni si ho nakonec upraví tak, aby jim to vyhovovalo. Já taky píšu psace, přesto si myslím, že nějaká reforma by byla na místě.
continuity já znám
Píší tvoje holky psace i velká písmena? Psací písmo je rychlejší, ale všichni si ho nakonec upraví tak, aby jim to vyhovovalo. Já taky píšu psace, přesto si myslím, že nějaká reforma by byla na místě.
Teda pardon, ale "psace" je strasny slovo. Snad pisu psacim a tiskacim, ne?
Kokoska nevím? Já to používám odjakživa psace a tiskace
A to se nase holky zaroven uci krom ceske pisanky rovnou i tu anglickou, je to hodne podobne te comenii, a jde to vicemene i precist. U male jsem se teda chytala za hlavu, predevcirem jsem nahodou koukala do stare pisanky z lonska od starsi, a jak pres kopirak. Takze jsem mirne optimisticka...
Potrefenáhusa Myrtila Děkujeme. Dort je trochu šišatej, ale chutnal skvěle a líbil se oslavenci.
Chvíli jsem přemýšlela, že upeču tu místní kočičku, ale chtěl výslovně dort se šlehačkou a broskvema.
Len všechno nejlepší! Dort krásnej, broskvovej bude možná i u nás, aktuálně je broskovovej kompot Ríšova nejoblíbenější sladkost.
Mohučanka diky za vysvetleni :) U nas se to teda bezne neuzivalo, ale jazyk je zivy...
Kokoska taky jsem to poprvé slyšela až tady
Pinot Noir Naprosto chápu, broskvovej kompot miluju od dětství.
Děkujeme.
Nemáte tip na adventní kalendář pro kluka 9 let? Ne Lego, ne nějaké figurky a tak do 400kč? Právě že si už moc nehraje, a pro kluky je nabidka mizerná. Dcera má 3 kosmetické, dostala je k narozeninám. Tak synek chce taky, pánský z dm, aby těch lahviček a tubiček nebylo v domácnosti málo ![]()
Jako udělám mu vlastní, ale chce i kupovaný ...
JankaM Lukáško chce (a dostane) Hot Wheels.
JankaMjá bych si skoro myslela, že jeden adventní kalendář na hlavu stačí. ![]()
Nemůžeš mu dát nějaké šampony do toho vlastního?
continuity nektery deti jsou dost chamtivy ![]()
Nejmladsi vnucka od manzela z nej vyrazila kalendar z DM, ze ji ho maminka stejne slibila. Po delsich tahanicich ji ho udolan koupil, nacez devce prohlasilo, ze to mamince nerekne a dostane teda jeste jeden. Mela smulu, muz to naprasil.
Dobře udělal, no někteří fakt nemají záklopku, ale považuji za součást výchovy jim vysvětlovat, že opravdu nemůžou mít vše, na něco do musí počkat a něco třeba vůbec nejde.
continuity no dcera má narozky v listopadu, všude rozhlasila že ho chce tak dva dostala a jeden si koupila za svoje peníze. Tak synek chce samozřejmě taky něco.
JankaM ja by som mu kupila ten, ktory si on praje. To uz s tymi flastickami je prast ako uhod a pocas roka sa to minie a povyhadzuje.
JankaM no jasně, ale tak ona to dostala místo dárků - to je její volba. Ale není to důvod, aby měl synek taky kalendářů několik.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.