Jos Jak píše Evaeva , vloni jsme miminu dali pod stromeček něco vyloženě, aby si starší nevšimnul, že mimino nic nedostalo, ale zabalili jsme mu tam 2 věci po starším synovi, ten si už nepamatoval, že ty hračky jako mimino měl on
i k svátku mimina jsme to tak udělali (byly mu v té době 3 týdny, ale prokecli jsme před starším, že ten svátek má).
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Myrtila vdaka, kupim tu zakladnu a 1-2 rozsirenia.
Inak u nas sa pisali listy vcera. Mladsi okrem nerf pistole nechce nic a starsi chce hlavne robluxy
A asi stvrte auto na ovladanie. Okrem toho kuchynku, ktorej som sa uspesne asi pred pol rokom zbavila, lebo sa s tym uz nikto nehral! Tak som ho nenapadne naviedla na ten gravitrax, on stavia rad. Minuly rok dostal boffin, najprv sklamanie ale nakoniec ho to dost bavilo. Samozrejme by chceli lego, ale to uz mame u nas zakaz. Zabera jednu celu menisu skrinu.
Este mam v zasobe novych Dogmanov, mladsiemu sonicku kefku a inak neviem.
Od nás rodičů dostane každý dva dárky. Jedna babička se jistě zase utrhne ze řetězu, tak aspoň ať my to držíme na uzdě.
Lukáško si napísal 2 veci - auto na diaľkové ovládanie a korčule na ľad.
Myrtila my máme 8/10 návrhů všech příbuzných, se zbylými dvěma by si nehráli
Ale u nás se všichni ptají a dodržují. Já teda dělávám i sdílenou tabulku, aby si každý mohl vybrat, co chce, a nebylo to takové to Janička chtěla ať koupím xy, ale mně se to nezdá... Ale letos už mají skoro všichni vybráno bez toho.
Akorát ten gravitrax nemáme. Ségra má obr sbírku a bude jí už 17, tak čekám, kdy to pustí ![]()
Mrakoplas robuxy jsou i u nás největším přáním, minulý týden narozeniny, tak je dostal, ted je ovšem potřebuje i druhý, takže je má slíbené na Vánoce, to ovšem ten první bere jako jasnou věc, že na Vánoce je dostane taky... Robuxová spirála. ![]()
Já jsem si ten roblux/robuxy musela vygooglit
jsem zjevně 100 let za vopicema a děti taky.
No a u nás teda ještě dostanou stavebnici Kapla, čelovky, powerbanky, Viki povlečení Lego Ninjago, R. dostane Karak a kreslicí potřeby, V. měl dostat Jízdenky, prosím, ale skončily v tom kontejneru, jak jsem psala vedle. Od babičky dohromady tambú, R. knížku s tipy do Robloxu a Viki plyšové hovno, o kterém už byla taky řeč.
Jo a Viki ještě tři vozy metra, které se dají spojit, z fanshopu dopravního podniku a plakát se schématem metra.
Pinot Noir to metro jsem viděla, je krásný (akorát tři, není to málo pane lorenc?
). Ale my bysme potřebovali lanovku a tu, myslím, nemají.
Mohučanka syn roblux hraje, ale to jsme mu rovnou řekli, že na to má kdyžtak kapesný![]()
Evaeva no, měla jsem cukání koupit delší, ale on má stanici na kuchyňském stole, na klavíru, televizním stolku atd. a mezi nimi metro jede (tj. přenáší ho) vzduchem, delší by se mu rozpadalo, blbě by se mu to přenášelo. Teď má papírové, to se nosí dobře, ale zas už ho někdo párkrát rozšlápl, příští stanice už asi budou kamna. ![]()
Já si jen říkala, že zrovna Viky určitě ví přesně, kolik má metro vagónů ![]()
Mladší syn ta přání trousí postupně, v průběhu listopadu vyjevil tato přání: falešná cigareta, nalepovací knír, kotva (?) se vysvětlila jako kotva na šplhání, převlek policajta, dále dynamit a vcera jeste doplnil "doktorní" rukavice (rozuměj latexové rukavice). No kdyz jsem to hodila na papír a viděla to jako seznam, tak jsem z toho nějaká rozpačitá...
Ale s doktorníma rukavicema se u nás užije spoustu legrace. Kluci si berou moje, co mám na vaření. Někdy i do vany![]()
Promiň, směju se nahlas ![]()
Panikařit bych začala, až na seznamu přibude černá punčocha.
Gatita Pardon, ale super seznam![]()
Gatita No, až zjistíš, co se chystá spáchat, tak se poděl
Ale latexové rukavice mu kup, mně je děti taky furt kradou a dost si s nima vyhrajou.
Mě ten seznam taky pobavil.
Starší syn mu vyrobil ty cigarety a udělal mu takové předběžné Vánoce. A starší letos taky překvapil, poprvé si nepřeje Lego. Doteď bylo Lego ke všem Vánocům, narozeninám, hotova droga to pro něj byla. A letos si nadiktoval nějaké konkrétní miniaturní skejtiky a rampy, nic jiného prý nechce. Ja mu to teda objednala, uz to prislo a vubec se mi to nelibi... tak snad to nebude uplne forove a nebude zklamani. A jeste dostane nejakou Lego deskovku, aby mel nejake prekvapeni. A taky proto, ze mi to prijde u nej bez Lega divne:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí