Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:05

Evaeva nic speciálního na nich není, ale prisly mi kvalitní a fakt se s nima dobře striha 

mapedama neustřihly dlouho nic 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 18:21

Potrefenáhusa tak to není ono. Já hledám takové, co se sami otevřou, jinak máme nůžek asi šest 

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:39

Evaeva ale koukam, ze i ten fiskars ma primo pro dvouletý 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:42

Potrefenáhusa ne plastový nepotřebuju, fakt jedině ty otvírací 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 19:49

Potrefenáhusa tak jsem našla tyhle, vypadají stejně jako ty od djecoTo teda nefunguje? Vari 

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:21

Evaeva Jako funguje to, nůžky nezůstanou zavřený, spis je otázka, jestli to neni zbytečný. Ale ty mas juniora malickyho, treba mu to ve stříhání pomůže. Zase to neni tak velka položka a vzdycky se to udelatko da otočit tak, ze se ty nuzky daji použít i normalne. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. prosince 2025 20:33

Vari jo, je to na chvíli. Kdybych nepotřebovala ještě tip na dárek, tak se na to vykašlu. Ale jestli to funguje, tak to užijeme líp než další autíčko nebo něco.

Online Myrtila
5367 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 21:04

Evaeva My jsme ty otevírací nůžky měli a ze začátku to synovi opravdu pomohlo, on taky stříhal dost brzo, možná mu ještě nebyly dva. Ona se ta páčka dá (aspoň na těch, co máme doma) pak otočit nahoru, takže to funguje jako normální nůžky. Teď jsem mu je dala do výbavy do školky a díky té páčce si je hned pozná stříhá s nima od těch dvou let pořád (i když doma máme nůžek asi 10 jiných různých).

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. prosince 2025 21:45

Evaeva my jsme je měli a za mě to je dobrá pomůcka. Já jsem chtěla ty vyloženě pro mimina, mačkací, ale nebylo to v ČR nikde k sehnání a než jsem zajistila přes příbuzný dovoz z Německa, už to nebylo potřeba

Online Kokoska
35075 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 09:13

Prosim o radu, rada bych nejakou knizku pro desetileteho kluka, ktery zatim dobrovolne cte tak Dogmanna. Takze neco "normalniho", co by ho zaujalo. Nevim, jestli by byly dobre spis kratsi povidky nebo jeden ne zas moc obsahly text, aby u toho vydrzel. Poradi treba žluťásek ?

Ja jsem v jeho veku cetla Foglara, mayovky, Boj o ostrov, Robinsona, on tak ty komiksy

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 09:36

Kokoska Ale tak na komiksech není nic špatného. Jestli ho baví, tak proč nevzít něco komiksového?

Online Myrtila
5367 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 10:15

žluťásek Takhle podobně vypadají krejčovské štipky na odstřihávání nitek, asi teda nebudou mít úplně takový ergonomický tvar jako ty batolecí, ale třeba se to tu bude někomu hodit. 

Online Kokoska
35075 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 10:39

DruI chtěli bychom, aby se nauči číst delší souvislé texty

Offline Pinot Noir
29963 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 11:00

Kokoska tak co ten Deník malého poseroutky? R. čte už osmý díl, tomu hrdinovi je 11 let, tak to by pro desetiletého ještě šlo. Jako taky to není nějaká kvalitní literatura ovšem...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 11:01

Kokoska pro ty nectenare mi přijde jako dobrý začátek třeba ten Deník maleho poseroutky, jestli by vám nevadil? Je to oblíbené, má už milion dílů, příběhy hodně ze školního prostředí. Hlavnímu hrdinovi je myslím 11. Ale čtou to často už menší děti, tak nevím, jestli by ho to neodradilo, no.

Další můj oblíbený tip na ten David Walliams, má hodně střelené příběhy, ve stylu Ronalda Dahla. Vždycky tam je ale nějaký přesah, Babička drsňačka je třeba o vztahu kluka a jeho staré babičky, které právě zjistili rakovinu a ona si chce svého vnuka ještě užít co to jde. Není to ale nijak sentimentální, spíš humorné dobrodružství. Ten závěr jsem obrečela víc já

Nebo třeba jestli by ho víc nezaujalo něco naučného? V poslední době se mi třeba moc líbili Spojenci od Terezy Marianové, je to taková naučná kniha o konci druhé světové války u nás, zejména v Plzni. Ale zpracovaná beletristickou formou. Vyprávění kluka a dědečka doplňují faktické informace. I graficky je to myslím moc povedené.

Offline Pinot Noir
29963 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 11:49

Včera šel muž pro R. do školy, že ho bolí břicho, doma vypadal potom fit, ale v noci kašlal, tak jsem ho nechala doma a v devět ráno si šel lehnout do postele, dobrovolně a bez tabletu, takže fit není. Mezitím začaly přicházet zprávy od ostatních rodičů o celonočních zvraceních a horečkách před 40, dnes průběžně píšou další rodiče, že volali ze školy a jedou pro dítě... Už jich chybí ve třídě 13 z 18.

Online Kokoska
35075 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 11:49

Pinot Noir žluťásek dík, ten deník by ho asi bavil.

Online Kokoska
35075 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 11:50

Pinot Noir no potěš. U nás, jak jsem psala, lehly 3 ze čtyř dětí a rodiče prý taky nic moc.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 11:52

Pinot Noir Tak ať to rychle přejde a nechytnete to doma všichni

Offline continuity
43288 příspěvků moje polička 03. prosince 2025 12:19

Pinot Noir uff, tlapkam. me to teda připadá trochu jak otrava jídlem. Ty střevní virózy v kolektivech přeci jenom bývají trochu víc rozložené, alespoň v řádu pár dní.