Myrtila tohle se mi stalo na jare s Tondou, nic nic a najednou mu z ucha teklo.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila To se stalo naší dceři, ale měla k tomu teplotu, ale neplakala nebo tak, takže jsme mysleli, že má prostě nějakou virozu.... Ale myslím, že jsme s tím pak museli jít na kontrolu:-/ Naopak jsem z toho nějak nabyla dojmu, že se to i blbě hojí, že je to spíše komplikace, když to praskne, asi bych ho s tím do školky neposílala, pokud může být někdo doma.
Gatita Já tě trumfnu, já si vykázala dovolenou na den, kdy jsem ji vůbec neměla:D:D:D:D Hahahaha, ale opravovat to nebudu, nemůžu si dovolit na sebe přitahovat pozornost co se týče této problematiky....
711990 A léčili jste to pak ještě nějak?
Karja Syn neměl ani teplotu (teď teda těžko hodnotit, když má v sobě ten Nurofen), došel se mnou pěšky 1,5 km domů, to teda trochu brblal, ale doma pak byl už v pohodě (což u nás znamená, že lítal, skákal, řval a tak
žádné posedávání a klídek). Zítra bude doma, ale k doktorce se mi moc nechce, podle mě tam v čekárně teď chytne něco ještě horšího.
Myrtilaten praskly bubinek jsme meli my, ale u kojence. Sli jsme na orl, dostali atb na tyden a pak nasledovaly jeste dve kontroly. Ja bych teda k doktorovi spis sla.
Myrtila syn měl taky jednou takový tichý. Měl nějakou lehkou virózu, spíš jen rýmu, a, už nevím jak, se shodou okolností ocitl na orl. A prý oboustranný zánět. Jemu to teda neprasklo, ale nurofen jsme dávali několik dní.
Myrtila ne, ale na kontrolu jsme sli a udelala mu z toho ucha kultivaci myslim. Kazdopadne kdyz je to bez priznaku bakterialni infekce (vysoky horecky apod), tak se nic prej nedela.
Myrtila Jo, my jsme šli na ORL, já si právě nedokážu ted vybavit, zda k tomu pak měla ještě ATB či ne, ale taky byla menší, nebyla to školková holčička
monis Evaeva 711990 Díky, no my jí zítra zavoláme a kdyžtak tam zajdeme. Dneska už neordinovala. Nechce se mi tam chodit tak pro jistotu a sedět v té čekárně plné nemocných dětí, pokud to nebude úplně nutné. Minimálně podle narvaného parkoviště tam teď asi mívá hodně plno, jezdíváme kolem do školky, když má ordinační hodiny pro nemocné.
Myrtila ja bych zavolala, ale presne, v obdobi chripek bych rozhodne nikam nejezdila
Myrtila A je to přímo ORL? já když jsem řešila tyto problémy s dcerou, tak my máme orl docela nedostupného a dětská nám říkala, že se jí na to ouško koukne a nemůže ho vyšetřit natolik jako orl lékař...Tam by také nemuselo být tolik nemocných, nebo apson u nás je to tam takové klidnější...
Myrtila já dceru taky jednou vyzvedla se zalepeným uchem ze školky, syn myslím přes noc. Nenapadlo mě s tím někam jít, takže ani žádná změna režimu.
Karja No, ORL úplně po ruce nemáme, nebo teda podle googlu jo, ale nic vyzkoušeného, stejně bych si asi nechala doporučit nějaké od naší dětské, takže kdyžtak nejdřív půjdeme tam.
Mladší zvládl přespávačku ve školce
Moc jsem mu popravdě nevěřila, navíc oba nejlepší kamarádi tam nespali, ale dokázal to. A musím říct, že to mají moc hezky udělané, zkouší některé tradice, zpívají koledy...
Šárka: "Ty mi rozumíš, ale ty mi nerozumíš - ty vtipkuješ!"
Myrtila ano děje je to, ze to rupne samo. Ja k tomu mám osobní historku, kterou nazýváme "bramborová kase v uchu". Ja to u tehdy cca půlroční dcery nepoznala, ze to ruplo, ani jsem vlastne nepoznala, ze ji bolí ucho - měla proste špinavé ucho od bramborove kase, co jedla. Když se cosi jako kase objevilo u ucha podruhé, uz mi to bylo divné, tak ochutnáním jsem zjistila, ze to kase fakt neni:)
Muslik Tak to je dobrá historka ![]()
Jinak u nás to nakonec zánět nebyl, ale vyplavená mazová zátka. Syn na to trpí, že samy se mu ty uši moc nečistí, my mu je čistíme velice opatrně právě proto, že víme, že když mu tam ten maz zašťouchneme vatičkou, sám ven už nevyleze. I tak se mu to tam nějak víc nahromadilo a po víkendu jdeme na čištění ucha. Jsem ráda, že nakonec je to jen taková blbina.
Myrtila to je dobře.
Tenhle dotaz je tady asi po stopadesáté, ale nedělala jsem si poznámky :-). Poraďte mi prosím nějakou deskovou (společenskou) hru pro kluka, klidně 3+, on je šikovnej. A aby se to dalo hrát i jen ve dvou :-).
999 klasika je můj první ovocný sad, hrajete společně proti nepříteli. Pak máme little match, to je takové hodně jednoduché prší. Celkově ty karetní hry od Djeco jsou fajn.
Ty jo, nekupoval jste někdo vyrábění šumivých bomb do koupele? Nějak se v tom nemůžu prohrabat, chtěla bych něco, co funguje a co není nějaký chemicky humus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí