999 treba little collect nebo little cooperation od Djeco. Sad je taky fajn, jak uz tu zaznelo.
Vše o těhotenství a dětech
Karja my před pár lety vyráběli podle tipu od continuity . Nakoupila jsem ingredience na ekokoza.cz, kde jsou recepty a na shopu přísady. Bylo to fajn, kvalitní, voňavé. Ale neni to žádná fancy sada v líbivé krabičce, priste ti prijde cihla kakaového másla, kilo sody v pytli, lahev spiritusu a podobne:)). Ale na plet to dělalo dobre.
999 aha, hasiče mate
Potrefenáhusa Máme :-). Myslím, na tvoje doporučení.
999 nebavilo uz by ho pexeso? Nase deti maj ekvivalent tadytoho (maj zmrzliny) a strasne ho milujou, vim, ze se pro ty deti doporucujou jednoduchý a dobře rozlišitelný tvary, ale pro naše děti jsou tyhle motivační mnohem vic
Potrefenáhusa Vždycky mi říká: pojď si zahrát ajajaj :-). Jednou jsem při tom řekla, ajajaj, ten barák nám shoří :-)
Potrefenáhusa Vždycky mi říká: pojď si zahrát ajajaj :-). Jednou jsem při tom řekla, ajajaj, ten barák nám shoří :-)
Potrefenáhusa Tak to pexeso je bomba, to kupuju hned :-).
999 no chtela jsem ti vyfotit zmrzlinky a ted si je musim jit zahrat
ale maj krasny i pexeso pro větší, nádherný domina...

Potrefenáhusa Fakt krásný :-)
Gatita To je moc pěkné, ale jak píšeš, není to moc líbivé no:-/.zkusím něco pohledat ještě večer na netu;-)
Karja ale zase bys to mohla nasáčkovat do celofánových sáčků, rovnou odvážit a udělat hezký balíček. My to taky vyráběli podle ekokozy a bylo to fajn a víš co tam je. Přidali jsme teda i zlaté třpytky a byly trochu stížnosti na mytí vany po koupeli ![]()
Asi si začnu psát hlášky prvňáčků![]()
Co je to za písmenko? Aničko. ... Moje máma stárne! Má tady jednu vrásku. A tady taky!
Děti, co znamená slovo lije? ... jakože třeba paní učitelka lije?
5+1= Pepo?... A paní učitelko, kdy máte narozeniny?
Lamicka jj určitě bzmy k tomu šel udělat návod a nějaký hezký obrázky, ale víš jak, týden před Vánoci si tohle asi odpustim;-)
Pocitej s tím, že ty trochu kvalitnější sady stojí kolem šesti stovek. Takové ty za 150 jsou fakt chemie.
Protože ten základ je vždy soda bicarbona + kyselina citronová (+někdy Estonska sůl) - to jsou korunové záležitosti. A pak závisí jestli se tam dá kvalitní maslo a vonná silice nebo prostě rafinovaný olej a nějaká umělá vůně.
Potrefenáhusa ty hasiče mi připomeň za rok, prosím.
Jinak pexeso moje děti vyloženě nesnáší
Hráli jsme to tak dvakrát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí