Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 23:12

Aranel lije aby přežila

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. prosince 2025 23:20
Reakce na Aranel:

žluťásek Utření okrajem?!?!?! Prosím, co mi ještě tajíte??

​To je až pro stojící batolata. Pro krizovky venku. Roztrhneš na boku s kaťatama u kolen, okrajem plíny stáhneš to nejhorší, dočistíš ubrouskem a nasadíš obyč zapínací plínu. To celé bez stažení oblečení. Vhodné pouze pro nezdrhací modely, v opačném případě je lepší je přišpendlit vleže kolenem

A zapnout rozkrok bodýčka na rameni už tě někdo naučil? Aby si při přebalování nenamočili ten vršek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. prosince 2025 23:23

žluťásek ležící taky nejdřív takhle otřeš, ne?

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 00:29

999 Myslím že tomu tvému šídlu by se mohly líbit létající žáby. Je to přesně typ hry, který baví i dospělé, tatínci to milují, neskutečná pr...el a přitom to může hrát i malé dítě. Na párty taky dobrý. :-) Moje děti je dostaly, když byly úplně malé a teď je mají s sebou v Japonsku a občas, když jim přijde návštěva, je vytáhnou ještě teď. Snažím se je vypátrat na netu a našla jsem jen nějakou levnou napodobeninu a většinou jsou vyprodané, ale kdybys na ně náhodou narazila (třeba i fyzicky v obchodě), tak neváhej! 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 02:32

Evaeva ja mam rada hry, ktere ty deti muzou hrát samy (ne beze mne, alw bez moji interakce za ne, takze to pexeso mam z toho důvodu rada a ano Karja pětiletá me naprosto drtí 

tech 20 páru je fakt max, koukala jsem, jaky mame doma a tyhle jedny zrovna jsou oblibeny (s dinosaurama), ale ty mensi mají radsi 

jeste maj rádi takovou malou Husí hru, to s nama hraje i tříletá, ale asi spis ze to hrajem se starší (ta ted uplne propadla Spícím královnám, hrajem ho s otevřenýma kartama a sčítání radím, tak to hrajem bez mladsi (tri tydny s anginou poskytly poměrně velký prostor) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 08:34
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva ja mam rada hry, ktere ty deti muzou hrát samy (ne beze mne, alw bez moji interakce za ne, takze to pexeso mam z toho důvodu rada a ano Karja pětiletá me naprosto drtí 

​Tohle nějak nechápu

Mně pexeso nebaví, tak mi nevadí, že to s nimi nemusím hrát

Teď jsme hráli se starším lodě a musím říct, že na to jsem se těšila. Lodě s tátou patří k mým nejhezčím vzpomínkám z dětství.

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 09:08

Garfie tak tie lietajúce žaby musím zohnať do obchodu. To tu budeme s deckami hrať v hráčom kútiku

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 10:44

Garfie Díky za tip :-).

A rovnou se tady ptám, nemáte je někdo nevyužité doma? Že bych je koupila :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 10:47

999 na podobném principu jsou opičky, tak zkus vygooglit. A pak je taky fajn klasické kloboučku, hop, kluci to měli moc rádi.

Offline 999
19842 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 11:18

Evaeva Díky :-)

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 11:44

Evaeva ze s nima budu radsi hrát nejakou primitivní ťapačku typu Husí hra nebo to pexeso než něco složitějšího, co zatim nechápou a ja budu muset v každým tahu rikat udělej tohle a tohle a jeste se soustředit na to, abych je moc nedrtila 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 11:50

Potrefenáhusa jo, to je jasný. Ale to pexeso mně neba no

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 12:07

Evaeva nejhorsi je za mne Batanimo (Djeco přebíjena), to je jeste ke všemu nekonečný 

ale zas se obě na tom skvěle naučily, co je menší a co je větší (chtej to hrát furt

starší ma ty hry rada podle tématu a vizuální stránky mi prijde, ted jednoznačně vedou ty spici královny a Diamoniak (holčičí verze piratataku s carodejnicema a vilama) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 12:10

Potrefenáhusa ty dětské hry jsou takové nudné no. Ale od úrovně piratatak už mně to baví 

Offline stes
9322 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 12:11

Poraďte mi prosim deskovku  pro 4leteho kluka. Baví ho čísla a počítání. Člověče máme.  Obchod taky. 

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 12:15

Evaeva souhlasim 

Offline Aranel
6644 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 12:21

Lamicka U týhle konkrétní ukázky nechápu, jak bych jako tu soustavu udržela na klíně, co hůř, kdyby se něco povedlo a musela bych řešit úlohu pro chobotnici, jak ze sebe bez úhony sundat pokaděné dítě a plný nočník

Možná to je v dalších vydáních!!

žluťásek Jo, o zapnutí na rameni jste mi tu psaly, spíš jsem využila poznatek, že bodýčka s "obálkovým" výstřihem jdou stáhnout i spodem!

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 12:55

Viktorovi vypadl první mléčný zub. Trochu jsem se této akce obávala, ale prošlo to celkem bez problémů.

Pár dní nechtěl kousat, ale to se spojilo s chřipkovým nechutenstvím, což je vlastně fajn, takhle máme jedno období hubnutí místo dvou. 

Offline continuity
43259 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 13:35

Za tyden máme jet k našim a mladší dítě si stěžuje, že ji je blbě.

Kdo máte to očkování na chřipku, když jste to chytli, jak to proběhlo?

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 13:45

Aranel nocnik a sed v zidlicce s oporou s rucnikem za hlavou, aby se neprastilo... to je kapitola plus minus pulrocni dite, ne? mozna mladsi, at je nepodcenuju, v pul roce uz maj sedet na nocniku privazane ke spruslim postylky