Aranel lije aby přežila ![]()
Vše o těhotenství a dětech
To je až pro stojící batolata. Pro krizovky venku. Roztrhneš na boku s kaťatama u kolen, okrajem plíny stáhneš to nejhorší, dočistíš ubrouskem a nasadíš obyč zapínací plínu. To celé bez stažení oblečení. Vhodné pouze pro nezdrhací modely, v opačném případě je lepší je přišpendlit vleže kolenem ![]()
A zapnout rozkrok bodýčka na rameni už tě někdo naučil? Aby si při přebalování nenamočili ten vršek ![]()
žluťásek ležící taky nejdřív takhle otřeš, ne?![]()
999 Myslím že tomu tvému šídlu by se mohly líbit létající žáby. Je to přesně typ hry, který baví i dospělé, tatínci to milují, neskutečná pr...el a přitom to může hrát i malé dítě. Na párty taky dobrý. :-) Moje děti je dostaly, když byly úplně malé a teď je mají s sebou v Japonsku a občas, když jim přijde návštěva, je vytáhnou ještě teď. Snažím se je vypátrat na netu a našla jsem jen nějakou levnou napodobeninu a většinou jsou vyprodané, ale kdybys na ně náhodou narazila (třeba i fyzicky v obchodě), tak neváhej!
Evaeva ja mam rada hry, ktere ty deti muzou hrát samy (ne beze mne, alw bez moji interakce za ne, takze to pexeso mam z toho důvodu rada a ano Karja pětiletá me naprosto drtí
tech 20 páru je fakt max, koukala jsem, jaky mame doma a tyhle jedny zrovna jsou oblibeny (s dinosaurama), ale ty mensi mají radsi
jeste maj rádi takovou malou Husí hru, to s nama hraje i tříletá, ale asi spis ze to hrajem se starší (ta ted uplne propadla Spícím královnám, hrajem ho s otevřenýma kartama a sčítání radím, tak to hrajem bez mladsi (tri tydny s anginou poskytly poměrně velký prostor)
Evaeva ja mam rada hry, ktere ty deti muzou hrát samy (ne beze mne, alw bez moji interakce za ne, takze to pexeso mam z toho důvodu rada a ano Karja pětiletá me naprosto drtí
Tohle nějak nechápu![]()
Mně pexeso nebaví, tak mi nevadí, že to s nimi nemusím hrát ![]()
Teď jsme hráli se starším lodě a musím říct, že na to jsem se těšila. Lodě s tátou patří k mým nejhezčím vzpomínkám z dětství.
Garfie tak tie lietajúce žaby musím zohnať do obchodu. To tu budeme s deckami hrať v hráčom kútiku ![]()
Garfie Díky za tip :-).
A rovnou se tady ptám, nemáte je někdo nevyužité doma? Že bych je koupila :-).
999 na podobném principu jsou opičky, tak zkus vygooglit. A pak je taky fajn klasické kloboučku, hop, kluci to měli moc rádi.
Evaeva Díky :-)
Evaeva ze s nima budu radsi hrát nejakou primitivní ťapačku typu Husí hra nebo to pexeso než něco složitějšího, co zatim nechápou a ja budu muset v každým tahu rikat udělej tohle a tohle a jeste se soustředit na to, abych je moc nedrtila
Potrefenáhusa jo, to je jasný. Ale to pexeso mně neba no![]()
Evaeva nejhorsi je za mne Batanimo (Djeco přebíjena), to je jeste ke všemu nekonečný
ale zas se obě na tom skvěle naučily, co je menší a co je větší (chtej to hrát furt
)
starší ma ty hry rada podle tématu a vizuální stránky mi prijde, ted jednoznačně vedou ty spici královny a Diamoniak (holčičí verze piratataku s carodejnicema a vilama)
Potrefenáhusa ty dětské hry jsou takové nudné no. Ale od úrovně piratatak už mně to baví
Poraďte mi prosim deskovku pro 4leteho kluka. Baví ho čísla a počítání. Člověče máme. Obchod taky.
Evaeva souhlasim
Lamicka U týhle konkrétní ukázky nechápu, jak bych jako tu soustavu udržela na klíně, co hůř, kdyby se něco povedlo a musela bych řešit úlohu pro chobotnici, jak ze sebe bez úhony sundat pokaděné dítě a plný nočník ![]()
Možná to je v dalších vydáních!!
žluťásek Jo, o zapnutí na rameni jste mi tu psaly, spíš jsem využila poznatek, že bodýčka s "obálkovým" výstřihem jdou stáhnout i spodem!
Viktorovi vypadl první mléčný zub. Trochu jsem se této akce obávala, ale prošlo to celkem bez problémů. ![]()
Pár dní nechtěl kousat, ale to se spojilo s chřipkovým nechutenstvím, což je vlastně fajn, takhle máme jedno období hubnutí místo dvou.
Za tyden máme jet k našim a mladší dítě si stěžuje, že ji je blbě. ![]()
Kdo máte to očkování na chřipku, když jste to chytli, jak to proběhlo?
Aranel nocnik a sed v zidlicce s oporou s rucnikem za hlavou, aby se neprastilo... to je kapitola plus minus pulrocni dite, ne?
mozna mladsi, at je nepodcenuju, v pul roce uz maj sedet na nocniku privazane ke spruslim postylky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí