Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. prosince 2025 21:16

MPLee no do zítra moc moudřejší nebudeš:(

Dilematům rozumím, žádné ideální řešení neexistuje.

Online Karja
44789 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 21:24

Pinot Noir Fu, to se nedá jako ani číst....ať je každý den už lépe;-)

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 21:32

Evaeva no ona rozumná je, ale přesně, už jenom to tady číst!! Pinot Noir chudák Viktor chudáci všichni!!

Offline Makara
3663 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 21:32

Pinot Noir uf, tak ať se z toho co nejdřív vyhrabete. 

Offline Kokoska
35072 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 21:58

MPLee asi te nepotesim, ale obe moje deti nestovice ve skolce chytily (ja od nich) a vsechna 4 vnoucata taky, at to bylo v jejich nebo cizi tride. Jak se po o spojujou ty zbytky, na zahrade se potkavaji a hrajou si hlava u hlavy, tomu tezko zabranis. 

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 23:30

MPLee naše dítě bylo očkovaný až v 5, neštovice skolka hlásila mnohokrát a nikdy je nechytla, je to nevyzpytatelny 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 23:40

MPLee souhlasím z Husou, je to nevyzpytatelný a těžko radit - starší dcera ve školce nikdy neštovice nechytla (byly tam mnohokrát), naočkovat jsem ji nechala až před dovolenou někdy kolem šestých narozenin, když jsem zpanikařila, že by je chytla a nikam bychom nejeli (a taky aby pak nechyběla ve škole). Malou už jsem nechala naočkovat před začátkem nebo hned někdy ze začátku školky. 

Držím vám palce. 

Offline continuity
43280 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 23:56

MPLee u nás byly neštovice půl roku než je chytly. Fakt se to nedá předvídat.

Je to nafigu, vlastně to dobré řešení nemá. Dovolená koncem ledna to už vůbec nevím, jak bych řešila. 

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 02:35

Pinot Noir no nervy, drží sa vás tá pliaga riadne!

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 02:37

MPLee a zaočkovať ho je už neskoro?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 06:42

dzizisketa nejsi boomer, je to naprosto nevhodny 

MPLee my jsme nestovice meli taky o adventu a bylo to blby. Starsi odpadla s horeckou hodinu po rozsviceni stromu, za dva dny se vysypala a mladsi pak pokracovala 14.12. Jediny, co bylo fajn, ze jsem byla na rodicaku a nemusela resit deti mesic mimo kolektiv.

Pinot Noir lituju moc, vy si to vybirate

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 07:37

letfenixa ted uz ockovat nejde, protoze 2 dny zpet dostal jinou zivou vakcinu a ty se bud musi dat soucastne, nebo s rozestupem 4 tydny. 

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 07:48

MPLee ach jaj.

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 08:19

Tak u nás to už také začíná, mladší dítě v noci kašlalo a ráno bylo hadrové, mělo teplotu, rýmu. Ale teda doteď byl zdravej, nechyběl od září ani na plavání. Ted to nejspíš budeme muset dohnat

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 08:45

Pinot Noir jedem totez, Tonda od nedelni noci denne horecky ke 40, ja jsem odpadla v utery. Z testu mu vysla chripka A. A je to presne co popisujes - kejchani, pruhledna ryma, silenej kasel a horecky.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 19:36

Tak ja tu jak blba resim besidku a skolku kvuli nestovicim a oni oba behem hodiny odpoledne odpadnou? Syn prpste usnul pred 6 na gauci, dcera plakala, ze ji moc boli hlava a chce jit spat

Offline Pinot Noir
29962 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 19:49

Gatita 711990 MPLee uf, držte se všichni.

Online Tak Betty
6166 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 21:21

Soucítím se všemi marody, přeji všem hromadu energie a rychlé uzdravení .

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 21:52

Mně dneska ve školce předávali syna s tím, že ho bolí ouško. No, spravilo se to samo, když jsem mu do něj ještě v šatně koukla, už ho měl prasklé, a než jsme došli domů, oklepal se z toho a řádil jako normálně. Dala jsem mu tak pro jistotu Nurofen a zítra kdyžtak zavoláme doktorce, ale podle mě ani nebude nutné k ní jít. 
Myslím, že se mu to tak přihodilo už předloni, tehdy si nestěžoval vůbec na nic, a pak měl najednou trochu zalepené ucho. 
Už jsem o tom slyšela, možná teda tady, že někdy ten zánět ucha proběhne takhle v klidu a samovolně. Já sama to teda vůbec neznám, nikdy mě ucho nebolelo, a manžel naopak zažil jen takové záněty, že se prý nemohl dotknout ani hlavy, jak ho celá bolela. Tak uvidíme, co z toho bude. 

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 11. prosince 2025 21:57

Pinot Noir děkuji, u vás už lepší?

Malý má přes 38 a intenzivně se léčí, fakt celý den proležel a hodně spal, to se mu musí nechat, že si umí nastolit dobrý režim. A já jsem celá ochraptělá, neboť jsem mu skoro celý den předčítala a bylo to opravdu mnoho stránek. Ale měli jsme takový klidný den spolu. Starší si hned po návratu ze školy běžel taky změřit teplotu, aby náhodou o něco nepřišel...a taky si něco naměřil. Jenže ten nezalehne ani kdyby měl čtyřicítky, bude tu chodit a vymýšlet blbosti, zítra nás čeká perný den.

MPLee to je mi líto, jak se to "vyřešilo". Mně se vyřešila dovolená. Zbyla mi spousta dovolené, zrovna včera jsem si říkala, co s ní, na hory to nemá smysl, přišlo mi škoda plácat to jen tak v Praze... no tak mám po dilematu.

Ale jsem už celkem zvyklá, posledně jsem si brala den volna na školní dopolední akci staršího dítěte, odkud jsem běžela do školky pro mladšího a jela s ním na foniatrii a pak na na nějaký ten jeho stimulační program, stihli jsme myslím i nakoupit. Bylo to lepší než se stresovat, ale jako dovolená v konvenčním smyslu mi to taky nepřišlo.