Evaeva naše potrebujou hodne atraktivní karty a max tak 20 párů
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusato je úplně jedno, nemají rádi ten princip. Mně to teda vůbec nevadí, přijde mi to takové nezajímavé, ale jako dítě jsem to hrála furt.
Edit: max dvacet párů? Já bych řekla tak max 8![]()
Potrefenáhusa Evaeva Naše mladší je prebornik v pexesu, neobehraju ji ani když se hodně snažím...třeba až čtvrtou hru když je unavená, jinak je to bez sance:D.
Lamicka Paní učitelka lije ![]()
Já mám dnes crossover s blbými dotazy a Co vám dnes udělalo radost. Jedna kolegyně na cvičení mi prozradila, k čemu jsou ty lepíky vzadu na kalhotkových plenkách.
Jsem se styděla ptát tady!!
Aranelžádných lepíků vzadu jsem si za celou svou mateřskou kariéru nevšimla.
Pinot Noir takový ten modrý proužek. Ale mají to jen pants, abys je mohla zabalit, když nemáš ty boční lepící pásky
Evaeva aha, ty jsem nikdy neviděla.
Aranel Mně to kdysi ukázala švagrová, včetně toho, že se dají po stranách roztrhnout, bylo to ještě před tím, než jsme pants začali vůbec používat, ale přiznávám, že sama bych ani na jednu tu vychytávku nepřišla
Jak jsem rodila během covidu, úplně mě v začátcích mateřství minuly veškeré sociální interakce s jinými matkami, a tím asi i dost takovýchto praktických informací ![]()
Myrtila tohle všechno bylo v reklamách, když je začaly prodávat ![]()
Myrtila To roztržení je podle mě někde načrtnuté na obalu, ale ten lepík mi nedal spát ![]()
Pinot Noir Funguje to trochu, jako jak mají některé jednotlivě balené vložky ten proužek na tom obalu. Ale vůbec se mi to takhle nespojilo.
Myrtila když jsem to roztržení na boku a utření pokadenyho zadku tím okrajem naučila muže, považoval to za nejlepší rodičovský hack ![]()
Aranel na balení obsahu jsou určitě lepší ty klasické, z těch pants tak hezký balíček neuděláš. Ale nasadit je na ten pytel blech... No pants u nás vedly.
Aranel moji neleželi na zádech, co se uměli otočit, starší na břiše i spal. Jako později už bych je to asi mohla naučit chvíli počkat, ale nějak se mi nechtělo
Ale jako když vidím některé ty děti na plavání, jak poslušně čekají.... No tak to neznám ![]()
Myrtila na Pamperskách ty náčrtky podle mě jsou na obojí![]()
A když jsme u plen, tak mimiňák vypadá nadějně![]()
Evaeva Aha, tak pampers pants jsme zrovna neměli, i když na staršího jsem vyzkoušela leccos. A mladší má zatím pořád ty obyč (taky ne pampers) ![]()
Aranel Naše dítě mám ve 3 vydáních z různých dob s různými přístupy a hrozně mě baví si tím listovat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí