Karja spící královny hrajem ted furt, několikrát denně, to jim kup
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Děkuju, mám objendáno.
Jdu tady ty nemoce přebít nákupy:D:D:D:D:D
Napadá Vás, kde se dají v kamenném obchodě koupit oblečky na panenku? Sambo je ve víru velkoměsta, on by někam zašel, ale samozřejmě aby to nebylo dražší než moje oblečení:D
Karja Asi v hrackarstvi?
Zdravim Potrefenáhusa a 999 , objednala jsem nejmenším hráčům v rodině ty hasiče. Ale tesim se na ně hlavně já ;)
eM Myslela jsem, že dá někdo tip na nějaké konkrétní třeba;) Já to právě nikdy moc nepotkala no, dvakrát jsem to objednávala:-/
oblečky na panenky jsem kupovala na mimibazaru od šikovných maminek.
Karja na větší panenky v sekáči nebo třeba v tescu, 44 jim sedí dobře ![]()
Evaeva Jj, ale já mám právě jen nějakou 20 cm a je to plyšová ovce, takže jí nesedí uplně tak všechnoD:D:D:D, jinak ty dětské oblečky jsme na miminka používali. Což mi připomíná, jak jsem včera řekla, že musíme vytřídit hračky, minimálně dřevěné kostky apod dát už pryč...a za tři hodiny později slyšim, jak si starší dcera hraje s takovým tím zvukovým volantem pro batolata a vyrobila z něho nějakej autobus? Takže ještě nenadešel ten čas
Karja tady to prodavaj v hračkářství, ale je to hnusny docela
Potrefenáhusa Děkuju, asi to nákup po internetu jistí;)
Karja jo, tak ovce má jiné proporce ![]()
S tím volantem si u nás nejvíc hráli okolo 5 let, řídili tím imaginární letadlo.
Já teď chci dát pryč Primo, ale musím to ještě vyzkoušet. Dřevěné kostky taky, ale jedna nám nějak chybí ![]()
Karja Ještě je varianta koupit šitíčko a výběr hezky vzorovaných látek a ať se holky s oblečkama posnaží sami ;o)
Jako inspiraci dopuručuju kadícího plameňáka kterého tady někdo zmínil. Víťa ho dostal ode mne k předčasným vánocům a musel s ním odcestovat na NZ. Takže teď tam je plameňák nejoblíbenější hračka. Dokonce i skoro třináctiletý vnuk je nadšený ![]()
Manuka To je to kouzlo, které nevymyslíš, prostě se stane ![]()
Jitka77 myslela jsem že mě s tím rodiče pošlou někam. ![]()
DruI a k tomu šicí stroj
Manuka To bys neměla daleko - všechna místa, kam se tak obvykle posílá, jsou součástí dárku ![]()
Evaeva Já mám dojem, že na panenky se jednodušejc šije v ruce, jak jsou ty věci titěrný. Ale když je to bude bavit, tak je pak dárek na příští vánoce jasnej ;o)
Jitka77 ty mě zabiješ![]()
Manuka Teď o babičce z České republiky budou kolovat u místních dětí legendy:D
DruI tak to nevím, ženy v naší rodině šily na panenky na stroji. Babička dokonce i na barbíny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí