stes na ty spici královny je podle me fakt brzo, to i u nasi 5,5 lety je to na hrane, ona je hodne motivována sběrem kocici a jahodový královny, ale sčítám za ni ja (ale doufam, ze to na ni asi bude mit trochu didaktickej vliv, ale tak je ji 5,5)
Vše o těhotenství a dětech
Poraďte mi prosim deskovku pro 4leteho kluka. Baví ho čísla a počítání. Člověče máme. Obchod taky.
A co klasické domino? Oproti kostce z člověče je to další krok, puntíky jsou tam až do devítky. A když to nezaujme, vždycky z toho jde postavit aspoň silnice. ![]()
stes já letos pořídila Kde se berou peníze, ale zatím čeká na vánoce, tak nevím, jaká je.
Od 4 let je, myslím, i Carcassonne junior nebo Ubongo junior, ale to s čísly vůbec nesouvisí.
Varuju, kde dostanou deti to vejce s plysakem a jsou jako nase Adelka. Plysak chce spinkat, babi/mami zavri vajicko! A ono to jde tak blbe, ze jsme z toho obe vycukany, nacez se plysak vyspinka, otevrit to Adelka umi, ale za chvili je zase unavenej... ![]()
JankaM bicykel, futbal (kopú si), basketbal (hod na kôš), hokej ( majú hokejky a puk), záhrada čokoľvek, rybarcenie (malý má udicu a tato zachraňuje zachytene háčiky), teraz sa hodinu hrali s autickami hot wheels, čo teraz dostáva v adv.kalendari.
Pinot Noir bingo. Ráno jsem ho koupila
jo,jeste jsem k tomu prihodila kostky.
Dnes si děti samy z vlastní vůle uklízely pokojíčky, včetně luxovani, umyly si okna -coz je trochu diskutabiln výsledek a po obědě si napsaly návod jak se pere pračka, roztřídily prádlo, došel prasek, tak si to vyrobily z mýdla z jelena a pozapinaly dle mých instrukcí z postele. Jsou mnohem dál než sambo!
Rosťovi je teda teprve šest, ale s tatínkem má docela dost společných zájmů a aktivit. Lego, autodráhu, Forza Horizon na počítači (máme k tomu volant i pedály), muž teď koupil od kolegy PS4, tak spolu včera hráli Crash Bandicoot. Oba zajímají letadla a společně sledují Letecké katastrofy. A nejraději spolu jezdí na kole, tomu se věnují intenzivně od jara do podzimu, Rosťa svoje kolo přímo miluje. Vypadá to, že podobně jako muž je Rosťa sportovně nadaný, ale zatím kromě toho kola moc společných sportů neprovozují, tedy ještě pěší výlety, ty má Rostík taky čím dál radši.
A co jsem pochopila, tak společnou zálibou je i běhání po lese, mlácení klackem do stromů a skákání z pařezů - jak vzpomínají mužovi rodiče a ségra, když byl kluk, tak se tomu věnoval se stejnou vášní jako teď Rostík ![]()
Já všem děkuji za postřehy ohledně vztahu syn-otec, stačilo se tady zmínit a už večer hráli na PC Dunu a pak nějaké hry
.
...vyskočilo na mě něco pro milovníky koček![]()
V Rostově třídě jich dneska zbylo sedm
Z třiadvaceti.
Znáte karetni hry Švabí salat a Spici královny? Která vám přijde lepší?
Spící královny neznám, ale Švábí salát je skvělý!
Karja Obojí. Spící královny pro holčičky. Švábí salát pro dospělé. Skvělá párty hra.
dzizisketa
odstup satane
Evaeva ja se denně modlím, ať tady nikdo neonemocní.
Ještě 4 dny.
continuityhmm, mladší dítě lehlo ve čtvrtek s hnusnou rýmou a horečkami, nemocné je doteď, i teplotu má pořád. Starší se to strašně snaží chytit taky, pořád hlásí, kolik žáků chybělo a že do jedné třídy chodí už jenom učitelka. Pořád si tu přeměřuje teplotu, jestli už. No tak na třetí pokus to bylo 37, 1, tak je doma a nasazuje kravatu tomu mladšímu, který se tím pádem nemůže léčit... je to tu vážně na odchod do polí. Myslím, že nejpozději zítra bude nemocný doopravdy i ten starší. A až se uzdraví a budou plní energie, budem se tu ploužit nemocní my
.
Drzim palce, ať vydržíte odolávat.
Vůbec to tu nečtu!
Evaeva ze ja sem vobec leziem! ![]()
dzizisketa u nás jedenáct, taky už se nemůžu dočkat pátku, aby z toho morovýho doupěte vypadl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí