continuity Evaeva To mi vyvolalo vzpomínku na naše školní plavání, u nás v bazénu byly fény až venku mezi šatnami a kasou, takže jako školní děti nás tam nikdo nepustil, a "sušili" (nebo "sušily", vlastně nevim, jak to dělali kluci) jsme se v takové malé místnosti, kde byl u stropu jeden velký větrák - jako jediná přidaná hodnota byla trochu vyšší teplota v té místnosti, jinak to bylo jako poskakovat doma v obýváku
měla jsem tehdy vlasy do pasu, nikdy neuschnuly, a do školy to bylo asi 1 km pěšky.
Jinak si na to plavání moc nepamatuju, kromě těch příšerných gumových čepic, které vůbec netěsnily, jenom rvaly vlasy. Ani že bych se tam něco extra naučila.
Vše o těhotenství a dětech
continuity
to je teda představa...
continuity to je hustý. Mně dost pomáhá ta čepice, ale i tak to chce nad krkem a okolo uší vyfoukat. Neskáču do vody teda.
Myrtila to jsme dělávaly s mamkou taky
ale pak jsme se i fénovaly
Ve školce tvrdí, že neodejdou, dokud všechny děti nejsou vyfénované, ale mají to jako akci na celé dopoledne, to není jak ve škole. S těmi fény tam, ve dvou učitelkách. Holky teda musí mít čepici.
Evaeva ono ke to ale mokrý i pod čepici, ne, jen jim to nepada do odtoku?
U nás skolkovy plavání bohužel tenhle rok zrušili, protože se k bazénu jezdí objížďkou s velkym zdržením a už to prý nešlo (nevim, proč jezdi do bazénu 30 km daleko, jsou i blíž)
Já jsem myslela, že plavací čepice jsou k tomu, aby jim při plavání nelezly vlasy do očí a nemusely pohyb ve vodě uspůsobovat ofině. Rozhodně pod ní vlasy nezůstanou ani teoreticky suché.
Potrefenáhusa continuity mně docela zůstanou. Chce to ale udělat drdol nebo líp francouzský cop a pořádně přetáhnout okolo uší. Ve školce teda obhajují nutnost čepice právě sušením, tak to nějaký význam asi má i u jiných.
Evaevamě teda omývají už jen z představy, že mám bez umyti fenovat ty chlorem a kdovičim dalším nacucane vlasy.
continuity no jasně, že je to pak k umytí. Ale když jdu plavat někam, kam si nemůžu vzít fén, tak bych se foukala těmi fénečky klidně půl hodiny a ještě bych to musela doma vytvarovat. Tak to si radši vezmu čepici a umeju si vlasy doma.
Evaeva Potrefenáhusa continuity Aha, tak já si myslela, že třeba dnešní čepice těsní, tehdy jsme měli takové z hutné gumy a byly na tom nějaké trojrozměrné ozdoby nebo vzorek (zde ta moje kdysi) a vůbec to nedoléhalo, jen to rvalo vlasy. Pak jsem byla už jenom jednou v bazénu v zahraničí, kde vyžadovali čepice, a tam prodávali takové z husté síťky, vyloženě proti padání vlasů. Takže v tom nemám přehled.
Myrtila po téhle čepici jsem strašně toužila! Měly ji některé spolužačky, zatímco já a další chuděry jsme měly jen takové hladké natahovací šprcky a ty teprve rvaly vlasy
Mimino chová imaginární pejsky. Dost hustý, když uvážím, že dá stěží dohromady kloudnou větu
na chování pejsků nebo třeba moc mluvit. Stačí pár povelů a umět pěkně mazlit. ![]()
![]()
Myrtila já měla taky takovou, ale jak fungovala už si nepamatuju. Mně ta čepice funguje třeba na 80%, jak kdy. Na to školkové plavání to bude značná úspora práce pro paní učitelky.
Mimino chová imaginární pejsky. Dost hustý, když uvážím, že dá stěží dohromady kloudnou větu
na chování pejsků není třeba moc mluvit. Stačí pár povelů a umět mazlit. ![]()
![]()
na těch pár povelů není třeba moc mluvit. Hlavně, že je pomazlí. ![]()
Tabea on je moc nevychovává
Akorát včera křičel na bráchu Né, můj! Né, hafhaf! když si sedl na svoji židli. Chvíli trvalo než nám to došlo
Evaeva pardon, že jsem to psala tolikrát, ale pokaždý mi po odepsaní naskočil "error"
Myrtila já měla taky takovou, ale jak fungovala už si nepamatuju. Mně ta čepice funguje třeba na 80%, jak kdy. Na to školkové plavání to bude značná úspora práce pro paní učitelky.
dceři to taky fungovalo. Ale nandavala jsem jí tu čepici já. Naštěstí má teď vlasy na vlastní žádost o kus kratší, tak snad je nějak usuší.
Mermaid Vidíš, a já ji tak moc nesnášela
u nás na maloměstě se asi jiné nedaly sehnat, takže jsme tenhle typ měli všichni, co si pamatuju. Ty hladké až pak sem tam někdo ve vyšších ročnících.
Evaeva No, já si pamatuju, že mi nešla moc nandat a nasoukat tam ty dlouhé vlasy, a stejně teda netěsnila. Už nevím, jestli nám s tím učitelky pomáhaly, tak daleko moje paměť nesahá. Pro mě to byl mučící nástroj, a ještě k tomu úplně na... ![]()
Myrtila byla hrozná, taky jsme doma měli, ja si s ní akorát hrála ve vane, v bazenu je nosily akorát starší paní, co plavaly ala paní radová se suchýma zadama
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí