Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:09

Evaeva Aha, mně přijdou ty skeletonove časté, ale asi jsou prostě v těch malých číslech. Na botasce je mají, levné nejsou, ale myslím, že by mohly vydržet ti hodně dlouho. 

Já teď bruslim na bruslích, co jsou asi 30 let starý, ale frcej pěkně teda, není to na nich moc znát, ale jsou mi malý a bez kozisku je mi zima;-)  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:27

Tabea jestli si budu kupovat nový, tak nějaký zateplený, to Kanady asi nejsou (?). A hezký, takže černý kanady spíš ne

Karja já za ně nechci dát moc, ty moje brusle nejsou špatný, tak je mi to takový blbý, i když už je jim aspoň dvacet let, kupovali mi je ještě rodiče. I když to vypadá, že jak kluci porostou, mohli bysme chodit častěji, baví je to. Takže uvažuju o pohodlnějších a teplejších (nebo aspoň větších). Já právě potřebuju tak 41 - 42, takže dětské mi nebudou a dámské jsou hlavně klasiky. 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:33

Evaeva Jj no, já ti to řeknu takhle kup si je, stejně si je budeš kupovat. Já to furt odkládala, takže ten ,,muj,, model už nedělají, dokonce na jedněch stránkách napsali, že je za zenitem uz se neprodava a mam si vybrat zbjinych modelu:D. Takže mám sice levnější, ale už to nejsou ty Botas, co jsem chtela;-/. Takže mě to štve, že jsem si je nekoupila už vloni:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:37

Karja jo, mně je to jasný, že to tak dopadne Ale tak kdyžtak si je budu přát k příštím Vánocům, že jo Zatím nepřišla žádná nepříjemnost, co by mně definitivně postrčila. Až je jednou zuju a bude mně tři dny bolet noha nebo mi zmrznou prsty, tak si koupím i ty dražší.

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:40

Evaeva bauery jsou černý

Mne právě ty plastaky přišly strašně nepohodlný a tlačily mě ze všech stran. Ale kožich neměly, to je fakt. 

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:43

Karja nic si nevyčítej, loni už bylo na botas pozdě. Ja kupovala dceři nějaký v létě 2023 a už měli jen zbytky. 
Jak velký brusle mají teď holky? (Mám tu volný 33 botas. Ale pojedu až tak v červnu.)

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:49

Tabea mají myslím 32 a 33. Aha, už končí i ty dětské? Tak to jdu dokoupit zbývající cisla:D. Ale dětské se dají jakžtakž dokoupit po bazarech, ale ty dámské zateplene už tam nejsou a hlavně kdo si koupí velikost 40, tak v tom prostě bruslí furt, to se tak netočí.. 

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:55

Karja na začátku roku 2023 ukončili výrobu bruslí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:56

Tabea a jaký jsi měla? Já chci ten skelet jen jakoby kolem kotníku. Taky uvažuju, že si je nejdřív zkusím. Mi teda trochu otravuje i to zavazování. Na stadionu teda ne, ale venku, kde mi mrznou prsty 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:56

Karja tak já budu mít možná volné 41ale bez kožíšku

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 21:57

Tabea To je smutné, něco takového jsem zaznamenala, ale jak jsem ty dětské pořád nacházela, tak jsem si říkala, že to hude jen na nějaký segment. Nevím no, jakou značkou to nahradit. Já mám tempish objednané, ale ty Botasky, cos mohla proroci po X dětech a nosit x let, ty mi přišly prostě nejlepší no. 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 22:01

Evaeva Ty bez kožíšku  jsou docela k sehnání, přece je ten kožíšek je taková novinka. To sysli, na tom pak vyrejzujeme balík, já mám doma troje ty dětské zateplene:D

Offline Tabea
8179 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 22:06
Reakce na Evaeva:

Tabea a jaký jsi měla? Já chci ten skelet jen jakoby kolem kotníku. Taky uvažuju, že si je nejdřív zkusím. Mi teda trochu otravuje i to zavazování. Na stadionu teda ne, ale venku, kde mi mrznou prsty 

​vůbec netuším, nějaký modrý , co mi půjčili na veřejňáku. Ale ty mají u nás jen na jednom stadionu. Na druhým mají klasický zavazovací. 
já moje brusle kdysi (před 20+ lety) zapomněla na stadionu, takže když jsem začala chodit s dětma, musela jsem si brusle koupit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2026 22:45

Karja já zateplené nikdy neměla, my měly kruté dětství

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 01. ledna 2026 22:56

Evaeva No já taky ne, ale když vidím, jak jsou holky vysmate s tou slabou ponozkou, na zimu si nikdy nestezuji, musím je mít taky:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. ledna 2026 23:00

Karja to je jasný. Taky s těmi dětmi jsou spíš ony, kdo se zahřejí. Mladší má na stadionu jen tenkou bundu bez mikiny a stejně je zpocený

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 02. ledna 2026 06:09

Karja Tabea Tyjo, to jsem nevěděla, že botas už nedělají brusle! To si ty svoje budu hýčkat! Mám nějaké zateplené, ale už strašně dlouho, letos jsem je obula po asi 10 letech, zkusila jsem poprvé vzít syna na led. Doufám, že si v dětech vychovám parťáky na bruslení, muže to nebaví a nemám moc s kým jinak chodit, "zamlada" jsem chodila bruslit pořád u nás už se bruslí i venku, i když jenom na mělkém. I tak bych ještě radši počkala, zvlášť s dítětem bych se ještě bála. My jsme byli na kluzišti. 

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 02. ledna 2026 06:12

Evaeva Teď je to teda, pokud botas už nejsou, informace asi na houby, ale moje botas Diana jsou dost široké. Docela jsem se toho bála, nosím 5 let barefoot a mám nohu širokou 9,5 cm na velikost 39, ale vůbec mě netlačily. Mela jsem je asi po 10 letech a nejsou moc vyšláplé, jestli jsem je předtím měla třeba 5x?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. ledna 2026 08:54

Myrtila mně ty moje jakoby taky netlačí, ale mám je vždycky sotva hodinku s tenčí ponožkou. Tak nevím, jak to bude s tlustou, když budu třeba ještě bruslit víc intenzivně. Mně žádné boty netlačí, ale bolí jakoby uvnitř pod prstem. Už jsem se párkrát musela i vyzout. Do lyžáků třeba musím nosit vložky. Cítím to třeba i v klasických vagabondech Kenova, což nejsou nijak úzké boty, bohužel.

Já si někde zkusím ty skeletonové a uvidím. Takhle opticky se mi zdají pohodlnější pro rekreačního bruslaře.

Offline continuity
43259 příspěvků moje polička 02. ledna 2026 09:06

Evaevajá už jsem ti to tuším psala, určitě je zkus, mají jiny sklon a jinak ty nože, nevydržím v nich bruslit dlouho.  

Mně je koupil muž a zdědilo je nakonec dítě.