Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:30

Potrefenáhusa to je drsný!

U nás plyšáky mít můžou, dávají se to velkého koše ve třídě. Můžou si ho vzít i na hraní a pak ho tam zase vrátit, kinder bordel se nehledá, resp. hledají to děti nebo rodiče.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:32

U mladsi to maj tak, ze si po příchodu toho svyho plyšáka ulozej do svyho trofastu, kde si ho pak vyzvednou na spani a pak ho tam zase vratej  vyndaj ho cestou domu - ted mame doma skolkovou kocicku od minulyho čtvrtka, kdy mi pani učitelka předávala uplne gumový dítě s horečkou v náruči a ja si az cestou domů všimla, ze plyšák není náš ... ale uz se tu kocicku pokoušela pronést ze školky několikrát a vždycky přesvědčivě tvrdila učitelkám, ze je jeji

Offline Zuzuli
3549 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:33

Potrefenáhusa chudaci, ze je maj zakazany. U nas muzou nosit jakoukoliv hracku, jedina podminka je, ze nesmi byt draha a rozbitelna. Pres den je maji v kosicku s pyzamem. Dcera obcas tahne i tri plysaky

Myslim, ze nejaka hracka bude mit misto i ve skolni tasce

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:36

Zuzuli No jasně, hlavně třeba ve družině je fakt prostor vytáhnout si svojí věc, pohrát si s tím a tak;)

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:37

Karja Jsou to zlatíčka

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:39

DruI No já doufám že jí to nevydrží do dospělosti:D:D

Offline monis
1605 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 13:50

DruI dcera si taky nosi do skoly fialovyho plysovyho hada s hvezdama a taky v tom ucitelka nevidi problem. Muzou si ty hracky vyndavat z tasky, kdyz jim da ucitelka prostor. Ony ty deti behem prazdnin pred prvni tridou skokove nevyspejou, hlavne ti cerstve sestileti.

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:09

monis No, dceři už teda bude v červnu devět Popravdě, u nás ten plyšák nejvíc leží v žaludku babičce, která mě furt nutí, abych ho dceři zakázala, protože má pocit, že se tím dcera zbytečně odlišuje od ostatních dětí.

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:11

DruI Ríša si taky někdy bere plyšáka do školy, devět už mu bylo.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:15

Zuzuli u mladsi maj i na dverich napsaný, ze jen jednoho, ale to jsou tříletý mimina, kdo to ma pak hledat ...naše dítě tuhle spalo i v cizím pyžamu, prej taky přesvědčivě tvrdila, že je její (male ho pak v tom svym trofastu) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:17

Pinot Noir syn nesl lego raketu v krabici
Vůbec nechápu, v čem by měl být problém, tak si s tím o přestávce pohrají...

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:18

DruI plynule přejde do puberty. To je další plysakove období. Když jsme teď uklízeli pokoj, našla jsem plyšáků plný koš. A to byli jen ti, co přežili třídění někdy kolem deseti. 

Děti se tím odmítly zabyvat, asi skončí v pytli ve sklepě,  mně by se ten koš totiž docela hodil na deky.

Ted si vlastně vzpomínám, že ve škole za čilé asistence druzinarky, směňovaly body z billy na ty plyšové koule a svítící polštářky. K zoufalství všech rodičů.

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:41

continuity Takže mi dáváš naději, že přijde okamžik, kdy přijde okamžik třídění plyšáků?

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 14:45

DruI no, nechci vzbuzovat falešné nadeje. Je jim 14 a 16 a pořád je toho plný koš tak na tři deky by vystacil určitě.

v deseti u nás pomohla motivace, že to pošleme hasičům pro děti po nehodách. Ale teď je odmítly jak tridit, tak všechny nacpat do kontejneru. To by teda úplně nechtěla ani já, jsou tam myslím nějací dost dobři maňasci. 

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 16:01

DruI Naše třídily už. Jako motivace pro ně bylo, že je dají pejskovi od kamarádky na hraní. Vytřídily po hodině asi 3 ze 70;). Velkej uspěch to mělo, vlastně se tu hodinu dohadovaly co je čí plyšák.

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 16:13

continuity No tak u nás zatím žádná motivace nezabírá a plyšáci se utěšeně množí ;o)

Karja No, tak je pravda, že plyšáky toho druhého by oba asi byli ochotní vyřadit

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 17:31

continuity kdybyste tam měli nějaký realistický zviřátka v hezkým stavu, kterejch se chcete zbavit, ty bysme moc užili v knihovně

Dneska jsme četli zvířátkovou pohádku a jedna z aktivit byla Tlapková ambulance. Plyšový zvířátka v regálech místo knížek jako lůžkové oddělení, z dětské kuchyňky ordinace. Mraky obvazů, náplastí, injekčních stříkaček. Joo, to mělo velký úspěch

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 17:34

žluťásekbojím se, že kromě několika tuleňů, jsou tam už jenom ty všelijaké polštářky. Ale kdybychom tam něco našli, ozvu se

Offline žluťásek
8784 příspěvků moje polička 15. ledna 2026 17:39

continuity děkuju neni to nijak nutné, já to sbírám průběžně na různých bazárcích nebo občas něco dostaneme, už máme celou krabici. To jen kdyby byli vyloženě v pytli do textilního kontejneru, tak bysme je zachranili

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. ledna 2026 19:04

Karja DruI u nás fungovalo přechodné bydliště. Tak možná nacpat ten pytel nejdřív do sklepa