Potrefenáhusa jak jste poznali že se učí a třeba si nekreslí?
Vše o těhotenství a dětech
Raduza Hadi taky dobrý ![]()
Evaeva Tak cizí dítě se snad vždycky učí, ne? ![]()
Raduza a zatím u hadů: "Milostpáni si vychrapujou a nás ženou z pelechu!" ![]()
Vliv pohádek na děti: Dcera mi přišla říct, že má na okně tři květulilinky. (Rozklíčovala jsem to jako tři květy na orchideji.
)
Garfie no, že to malá husa nerozporovala?
Co by chtěli, vždyť furt akorát leží ![]()
Evaeva sledovala jsem to okno celkem asi 15 let :-) ke konci jsem ale zjistila, ze se treba v jednu v noci zhasne a Madla nekam odchází do noci :-)
jeste v tom domě o několik pater výš bydleli lidi, co s nimi sedával pes na židli u stolu :-)
Potrefenáhusa
učí se, tak pak může na diskotéku
zelene.oko svagrova sbírá plyšové soby, má jich doma obří vitrínu - sobárium
Že zdravím švagrovou - dcera (30) má plyšového sobíka, který s ní spí, různě s námi komunikuje gesty, a v sobotu chodí na sobotu - posadí se na gauč k ostatním - ovečkám,veverce, vlčkovi, axolotlíkovi a malému japonskému sobíkovi ( aka jelínkovi sika). Mám zakázáno jim říkat malí squatteři.
Karja Máš SZ, nevím, zda to už funguje hladce, tak pro jistotu.
Syn je druhý týden doma a vyrábí různé věci z papíru...![]()
![]()

tv to by u nás mělo uspech![]()
tv No sbira inspiraci, kde se dá:D
tv Kreativec ![]()
Kdo máte tu Megaencyklopedii všech věcí na svete, nemate pocit, že jsou tam chyby, co vznikly zrejme překladem? Mně někdy přijde, že tam některé názvy nemají český ekvivalent a místo toho použili nějaké nové slovo a nebo je tam nějaká hloupost jakoby, co vznikla třeba nepozornosti.
Karja A u kterých témat? My ji máme, ale zatím jsme prošli jen pár témat - kočkovité šelmy a starověký Egypt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“