Některým lidem ty plyšáci vydrží až na VŠ. Dneska si přinesl student na zkoušku plyšovou vydru ![]()
Vše o těhotenství a dětech
DruI u nás VEĽKÉ TRIEDENIE PLYŠÁKOV prebehlo už asi keď bol 6, inými slovami, sú bezpečne uložené v pivnici v 2 veľkých pradlovych vreciach. Doma je ich iba 5 hlavných.
Evaeva Přechodné bydliště jsem zkoušela. Plyšáci tiše čekali v pytli pod naší postelí, než usoudím, že uplynul dostatečný čas pro sejde z očí, sejde z mysli... no a děti přišli, pytel vytáhli a plyšáci už jsou zase v oběhu všichni ;o)
letfenixa Když mi nemáme ten sklep!
zelene.oko A neměl v ní schovanou nápovědu? ;o)
Čekala si moc krátce, my některé schovávaly až do dospělosti ![]()
Pche, já svého realistického bígla a kanafasového jezevčíka před pár lety svěřila do péče synovi ![]()
dzizisketa zelene.oko já svého oblíbeného plyšáka psa Egona dětem svěřit chtěla, ale musela jsem jim ho brzo odebrat, nelíbilo se mi, jak se k němu chovali! ![]()
dzizisketa syn spí s medvědem, co mi koupil muž
Jinak toto je R. postel, u nás to na konec plyšáků ještě zdaleka nevypadá.

Karja DruI u nás fungovalo přechodné bydliště. Tak možná nacpat ten pytel nejdřív do sklepa
Ano, zas na druhou stranu, nám se to sem vejde, mají to nacpane v úložném prostoru pod postelí a jako fakt je občas vytáhnou,vymysli s nima nějakou hru, tak jim to nechávám. Teď nedávno jsem si se smíchem vzpomněla, jak dostali po sestřenici takového obrovského koně, asi tak 80 na 120 a nevím jak se jim ho podařilo pronest do auta, ale jeli jsme na vylet, otočím se, jestli jsou připoutane a najednou vidím, že vzadu uprostřed sedí pripoutanej i ten jejich kůň. Takže vyrazil s nama:D
Mně ten věk tvých holek přijde jako ten věk na plyšáky. Taky bych jim je nebrala, když to je kam dát.
Evaeva Jj jednou delali nějakou ptačí oboru, tak vzali vsechno co má křídla, včetně teda pterodaktyla a tučnáka a umístily to do volier po celém obýváku....a dělaly nám ukazku proletu:D. Takže to pak třídis a říkáš si ,,no tak tahle sova ta je poděděná, není k ní zadnej příběh ta by šla pryč,...ale pak si vzpomeneš na tohle a já to prostě nevyhodim no:D
Máme po zapise, dcera nadšená, natěšená, namotivovana, na 99,99 ji vezmou. Druhou chválili, procvicovat s ní doma netřeba..taky dobrá zpráva. A jako já vím, že ta škola je objektivně hrozně dobrá, ale stále jsou jako věci, co mě někdy až dojmou. Dneska mi dcera říkala, že jeden klucik má problémy se psaním a čtením (ona to neřekne samozřejmě takhle hezky) a že když má družinu pan učitel, tak mají nějaký program chvili bez něj, že on s ním procvicuje to psaní...
Kluci na plyšáky nikdy nebyli, takže máme v odkladacím koši dva medvědy, 2 sovy Hedviky a pak nějaké miniaturní plyšáky, dohromady tak deset kousků.
Ale naši maji v koupelně pod umyvadlem v krabici medvídka po otci. Chybí mu očičko, medvídkovi, ne otci. Proč je méďa pod umyvadlem netuším.
Spolužačka z VŠ měla doma na skříni (přes celou šířku pokoje) vyskládané plyšáky a každý zvlášť byl zabalený v igelitu, aby se na ně neprášilo.
Jitka77slovní spojení lapač prachu dostává nový rozměr ![]()
Viktor je fakt hustej. Teď před spaním si házeli s mužem kostkou, má takovou velkou pěnovou, velikosti kopačáku, takže tím házeli po sobě, po pokoji... Pak vymyslel, že budou házet střídavě, sčítat a že jeden puntík je 50. Takže hodil trojku, řekl 150, muž hodil pětku, Viki řekl, to je dohromady 400, hodil jedničku, to je 450... Když jsem odcházela z pokoje, byl stav přes 5000 a furt jeli dál. Muž říkal, že po pár hodech Viktor najel na režim, kdy ten násobek 50 přičtený k tomu původnímu stavu řekl okamžitě po dopadu kostky, mnohem rychleji, než to spočítal muž. Dítě, které si nemůže zapamatovat slovo žirafa. ![]()
Karja to je super, máte tu školu parádní.
Taky jsme byli dnes u zápisu, Viki statečný, odešel s učitelkami sám do jiné třídy a prý "to bylo easy", říkal. Ale rozhodne losování, takže vím prd.
Pinot Noir Ale to je teda hustej, jak to zvladl! Právě dcera se ze začátku tvářila, že ani neodejde těch pár metrů ode mne prohlídnout si obrázek aby o něm povyprávěla, ale nakonec to zvládla, vše splnila a ještě musela čekat na mě než vyplním papíry. Uz mi i přišla zpráva o přijetí, takže teď už mám 0 v hlavě, dokonce mám už i koupené sešity a dcera si i vymínila koupit bačkory:D Tak vam přeju hodně úspěchů, ať to nakonec pro Víkiho dopadne co nejlépe;-)
dzizisketa Pinot Noir Já mám taky svýho plyšáka Bedřicha, ale na univerzitu na zkoušky jsem ho teda nenosila ![]()
zelene.oko svagrova sbírá plyšové soby, má jich doma obří vitrínu - sobárium
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“