Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 09:44

Pinot Noir Tak z něj holt nebude biolog, když si nemůže zapamatovat žirafu ;) ono je stejně zajímavý jak ten mozek funguje, já si třeba pamatuju, jak jsem se na základní škole zaboha nebyla schopná naučit nazpaměť vyjmenovaná slova, ale libovolnou báseň umím nazpaměť tak na třetí přečtení. A každopádně držím palce, ať mu vyjde ta pro něj nejvhodnější škola

Karja Gratuluju ti k dceřinu přijetí :o) teď už jenom, aby vaše holky společně tu školu nezbouraly nebo tak něco ;o)

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 10:09

DruI Ne, ony jsou v institucích hrozně hodné a šikovné, nechávají si to na doma. Ten výraz pedagogů když se jich na něco zeptám...jakobychom mluvili každý o jiných dětech.

Offline Tak Betty
5929 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 12:46

Karja Poslouchají autoritu !

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2026 13:31
Reakce na Karja:

DruI Ne, ony jsou v institucích hrozně hodné a šikovné, nechávají si to na doma. Ten výraz pedagogů když se jich na něco zeptám...jakobychom mluvili každý o jiných dětech.

​To je klasika

Syn mi dokonce říkal, že na školkové přespávačce v noci čekal až znovu usne, když se vzbudil. Tvl, proč to někdy nezkusí doma a musíme u něj dvě hodiny sedět?

Offline SunEclipse
3375 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 21:30

Pinot Noir ale buď v klidu, znát slovo žirafa nemá praktický význam.  V ZOO jsou u výběhů popisky.

Podstatné je, že hned uvidí, jestli mu správně spočetli výplatu/vrátili nazpátek.

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 21:34

Evaeva

KarjaNo bezva!

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 16. ledna 2026 22:38

SunEclipse no, a taky si třeba nebude plést třináct hodin a tři hodiny jako Ríša a nebudou se nám tu jeho kámoši zjevovat o dvě hodiny dřív, než "bylo domluveno".

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 07:20

Pinot Noir třeba si to spletli kámoši.

Já včera říkám: "Vstávej, už je 37." A taky jsem se potázala se zlou, co to jako má bejt. 

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 12:26

Ty děti fakt perlej. Dneska ráno se mě dcera zeptala, co je můj oblibenej výlet tady v Česku republice. Tak ji říkám, že asi Obora Žleby. A ona ,,no ale tam je to blbý,tam je ten zámek už, tam ti křížek až umreš asi nemůžu postavit,, :D. Takže to mám spočítané!

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 12:30

Tabea U nás je měřítko na vstávání, kdy svítí sousedi. Vždycky když je nemůžu vyhodit z postele, tak říkám, ,,Novákovi už svitej, už se vypravujou,,. Oni taky se vypravují na 8 do školy. A o víkendu jim naopak říkám, že ještě nesvitej, děti jejich jsou starší, tak umí spát. No a teď mě hrozně pobavilo, když děti vypravoval muž ráno a já se pak ptala mladší, v kolik vstávali...A ona říká ,,noo, já se probudila jako první a šla jsem za taťkou do postele mu říct, že Novákovi už svitej,,:D. Takže my asi hodiny nikdy znát nebudeme. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2026 12:44

Karja tak to je ale pěkný, že tě chce dcera pohřbít na tvém oblíbeném místě

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 13:04

Karja

nenapadnej rozptyl by mohl jít.

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 13:06

Karja

Novakovy do každýho sousedství!

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 13:16

Evaeva Ale taťku chce pohřbít u sebe doma!:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2026 13:45

Karja

Tak to víš, dvě ženský v jednom domě, to by nedělalo dobrotu

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 13:50

Nenakupival jste někdo na eshopu luckykiddo.cz. Jde mi o to, jestli se to kvalitou blíží spíš k Pepcu nebo spíš třeba k CaA nebo tak;-). Potřebuji holkám nakoupit trička a nejake ty přetonecw svy a zkracena délka po 3 vypráních jako dela Sinsay, to nepotřebuji teda!

Offline Zina
6317 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 15:27

DruI Jsem před nějakou dobou viděla ta vyjmenovaná slova přezpívaná, a jako hezky, tak jsem si to uložila do paměti, že se nám to třeba bude jednou hodit 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. ledna 2026 16:01

Karja my nemáme Novákovi, ale terarka co se rozsvecujou v půl sedmé.  Takže já z patra z ložnice vidím, když se rozsvítí.  Takže u nás je to, sakra musím vstávat, hadi už svitej.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 16:10

Od nás z kuchyně byl zas výhled na okno spolužačky z 1.a 2.tridy, ktera mela pod oknem pracovní stůl a fakt porad tam seděla a učila se (nakonec teda ale vystudovala medicínu) a to bylo furt! : "Koukni se, jak se Madla učí!"

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 17. ledna 2026 18:44

Zina Já myslím, že teď je fajn, že když se člověk snaží, tak celkem bez problémů objeví větší množství přístupů a různých materiálů. Písnička by na mě asi působila líp, třeba zpívaný archimédův zákon si pamatuju furt :o)