Zuzuli soukromý subjekt může grilovat koho chce, a jak chce. Já to psala z pohledu dítěte s poruchou, pro běžné dítě to bude zábavná čtvrthodinka. S příjimačkami, které dělal do 1. třídy Ríša, se to nedá srovnat.
Vše o těhotenství a dětech
Karja já to taky neberu negativně.
Pinot Noir Ano, ono taky záleží, jak se k tomu přistupuje, že. Jestli se tam zkusí zeptat, vidí, zda má zájem/chce/nechce/může odpovídat, jde se dál.... Nebo tam sedí u stolu a čeká se, jestli z něj něco vyleze, a napovídají mu a tak...
Já si ze svého zápisu pamatuju, že jsem neznala obdélník, bylo to fakt trapný a byla jsem naštvaná na mámu, že mě to nenaučila:D. Dodnes trochu teda:D.
Pinot Noir na soukromou, ktera si deti vybira, to chapu
Pinot Noir ano, jen pro státní
Já to taky nevidím nijak negativně, když to probíhá jako u Karja Ale faktem je, že státní školy z toho žádné závěry vyvozovat nemůžou.
Pinot Noir to teda čumím, protože soukromá škola dostává stejné státní dotace na dítě jako ta státní.
Se soukromým základním školstvím zkušenosti nemám, ale střední jdou standardně dle všech kritérií, včetně Cermatu, pokud chtějí peníze od zřizovatele.
Evaeva prosim te, jak vypada ta zadost, co ji mam vytisknout a prinest k zapisu, jak pisi v potvrzovacim emailu? Ptam se uplne blbe proto, ze nase spadova skola vygenerovala dvoustrankovou zadost se vsemi informacemi o diteti i rodicich s kolonkou na datum a podpis a ted mi z jedne skoly na trinactce vypadlo jen tohle. Tak jsem trochu zmatena

Karja ja jsem se ptala vcera na ty domaci zviratka, co se ptali Viktora od Pinot Noir , tak zviratka byly v pohode, ty číselný rady umí jen nahoru, pozpátku ne, to je asi pro ni jeste těžký odečíst
Ale myslim, ze ve stresu neřekne ani jak se jmenuje
poradnu mame nekonkrétně slíbenou na únor nebo březen, do zápisu to nestihnem, takze ji budem vláčet na nekolik škol (u nas jsou vsechny az v únoru)
Zuzuli prosím tě, to vůbec neřeš. Ségra na zápise taky nebyla, byla nemocná a nikomu to nevadilo. Já taky uvažuju, že na spádovku mladšího nepotáhnu. Neregistrují tam na konkrétní čas, tak hrozí, že budeme čekat.
Já jsem se ptala na zápise paní učitelky, jestli nemám se starší dcerou více procvičovat doma...že jako že tou češtinou si nejsem jistá. No ten pohled, musím se smát. Ona se na mě podívala, podívala se do papíru, jestli jsem asi ta správná máma a říká mi uplně tak jako. "Myslíte jako s K."? A já no. "A co byste s ní jako chtěla procvičovat"? Uplně prostě pohled tak tahleta matka je přehrocená.... Jenže já jak jsem byla takovej ten šprt premiant, tak já vůbec nevím, jaká je ta míra, kdy to dítě je v pohodě zcela, nebo je potřeba něco někde dělat víc. No takže mi řekli i s panem učitelem matematiky, kdy začne cca ten čas na dukladnější procvičování doma a že když vidí, že je tam nějaká mezera, že píšou, volají rodičům, že dokud nemám žádné hovory a zprávy, tak vše OK.... A já ještě "jako i takhle kvuli prospěchu nám zavoláte jo?" A oni "no tak samozřejmě, především kvuli tomu". Bože, já se všude prezentuju trochu jako debil.
Zuzuli já mám taky dvojstranu, resp. jedna stránka formulář k zápisu a druhá takový ten dopis o zahájení řízení ![]()
Evaeva a na vasi spadovou uz je to otevrene? Na strankach jsem zatim odkaz nenasla. Jen, ze ho 22.1. pridaji ![]()
Zuzuli ano, našla jsem ho přes google. To si pamatuju, že byl problém i se starším
Ale tam to fakt nehoří, jak nevypisují konkrétní termíny
Potrefenáhusa Tak jako dcera se chvíli netvářila i na tu chaloupku a bylo mi to nějak jedno. Je to nové prostředí, noví lidé, asi počítají, že někdo uplně nebude spolupracovat, zvlášt když je tam ten rodič utopen v papírech...
Evaeva ten zapis z roku 2021 s odkazem jsem taky nasla, ale bala jsem se na to kliknout, ze to neni aktualni ![]()
continuity tak když škola slibuje ve čtvrté třídě angličtinu na úrovni maturity a odchod na gympl pro všechny, kteří o to budou stát, tak chápu, že si vybírá už do první třídy děti, o kterých si myslí, že to zvládnou. Že zvládnou výuku od druhého dne 1. třídy denně do 15:00, některé předměty komplet v cizím jazyku, od třetí třídy dva cizí jazyky... Mně na tom nepřipadá nic k divení. ![]()
Já jsem se na konzultaci zeptala paní učitelky, jak se dcera chová, když si neví s něčím rady, protože doma se v té situaci zhroutí (jako doslova, padne na gauč, židli, zem, nevím, co si myslí, že tím vyřeší, jde o problémy typu "kolik je 7+6") a paní učitelka se na mě tak zvláštně podívala: No já jsem si ještě nevšimla, že by si s něčím nevěděla rady
Já s ní taky nic neprocvičuji, akorát občas dělá domácí úkoly a jednou za čas si mají zapsat slovíčka do slovníčku. Nosí jedničky, sem tam dvojku, tak to beru, že je všechno v cajku.
Evaeva ok, tak tam mam taky ten dokument na vyplneni. Jen ta druha skola mi dala to, co jsem tu postovala
Mohučanka Já s ní procvičuju velmi málo, protože jako s tím má velký problém. Ale on ten výsledek doma vypadá uplně jinak než ten ve škole, asi tam na to mají jakoby více času, více si dává záležet atp. Protože diktát doma je klidně 10 chyb a ve škole 1. Právě na ty známky jsem se nechtěla moc spoléhat, protože mám dojem, že je tato škola taková trochu mírnější a určitě dávají známky spíš lepší, nepřišlo mi to moc vypovídající.
Karja Hele, známky... podívej se na průměr třídy. Já si to o naší škole myslela taky, dítko má za celé pololetí třeba osm dvojek. Ale průměr bývá třeba 2,4 i víc, takže to není tím, že by na ně byli ve škole nějak mírní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“