DruI dcera na plynatost taky trpela. Zkusili jsme jako prvni vyradit laktózu a bylo to ono. Zlepseni z nuly na 100. A na ty plyny nam zabiral espumisan ty zlute kulicky.
A co se tyce vysky, pridavam do statistiky. Holka 12 let 175 cm![]()
DruI dcera na plynatost taky trpela. Zkusili jsme jako prvni vyradit laktózu a bylo to ono. Zlepseni z nuly na 100. A na ty plyny nam zabiral espumisan ty zlute kulicky.
A co se tyce vysky, pridavam do statistiky. Holka 12 let 175 cm![]()
Oooo, to je sladké ![]()
Dnes mám tip pro pražské - výpravy za sovím houkáním, pořádají Lesy hl. m. Prahy. Nejdřív byla zábavná nalejvárna na téma sovy v ČR a v Praze, včetně živého puštíka Edy, kterého jsme si mohli i pohladit, a pak jsme chodili lesem a houkáním ze záznamu jsme k sobě lákali místní puštíky. Dokonce nám půjčili noční vidění, tak jsme tu jednu sovičku, co k nám přilétla blízko, mohli pozorovat (šli jsme samozřejmě po setmění). Bylo to super dobrodružství. Šárka byla dokonce celou dobu zticha, poslouchala a koukala nočním viděním.
Pinot Noir mám slzy v očích jen to čtu![]()
Pinot Noir No to je krásný...My jsme se taky vrátily k uspávání,holky sice usnou samy, jenže třeba o hodinu později, jak si ruzně chodí pro nějakou vodu, mají tendence si někde něco kutit, na něco si vzpomínat, tak se jdou zeptat, prostě nejsou tak vyklidněný. Takhle si přečteme spolu nějakou knížku, něco si kolem toho řekneme, vysvětlíme, z toho pak taky znají hodně věcí a mají ten den opravdu o hodinu delší spánek a to mi přijde tak nějak i duležité pro tu kondici dětskou, že mají více naspáno. Takže dokud budou chtít, tak budu uspávat...
Tabea zakletej, jo, to jsi přesně vystihla!
Garfie Janulik03 dzizisketa Manuka Karja ![]()
Díky.
dzizisketa To je zajímavé, ty výlety za sovím houkáním jsem ted viděla párkrát na facebooku, tak to možná prozkoumám, kde byc o bylo. I když jedna obec to podle mě pojala trochu jinak, vycházelo se někdy v 9 večer, něco o placatkách tam bylo a hodně mě pobavil název "Pochod za sovím houkem". Měla jsem z toho plakátu pocit, že tady bych se nevrátila možná:D
rysamona ty jo, 12 let, R. bude mít letos deset, tak se mám připravit, jo? ![]()
On teda nijak výrazně neroste, je spíš menší, ale za první pololetí stihl vyrůst ze dvou velikostí školních bačkor. ![]()
Karja u nás to bez uspávání vůbec nejde. Já bych to teda uvítala, takhle jsme tam oba zapikolovaní kolikrát i do půl desáté. Já mám pocit, že je tam ruším v budování sourozeneckého vztahu, oni by si povídali a já furt "mlčte a spěte"
Ale odejít můžu, až když mladší usne. Další problém je, když je má uspat jen jeden. Mimino teď až poslední a uspávej v jednom ve dvou pokojích. Mladší sám v pokoji nepočká ani minutu.
Pinot Noir to může být taková předzvěst, ty boty. Kluci mají nohy velké, ale úplně nečekám, že budou mít víc než 180 s naším genetickým základem
Ale mám pocit, že kluci tenhle spurt mají až později oproti holkám, tak má r. možná ještě čas.
A ty papuče - nosí vaše větší děti do školy pantofle, takový ten typ Birkenstock? R. si po těch druhých malých bačkorách vzal do školy takové chlupaté hrůzy, co vypadají, že se mu do nohy zakousnul jorkšír, ale viděla jsem, že někteří jeho spolužáci už nosí ty korkové nazouváky. Doporučili byste nějakou značku?
Evaeva no jasně, ale tak to vy tam máte tři kusy, to je hned něco jiného. Ale já myslím, že do toho menší doroste, že to chce pár měsícu.
rysamonaTak u holek už je to od menstruace jen o centimetrech, to už snad dál tak rychle nepoletí.
Mi je líto staršího, ted v 15 má 170, naštěstí teda furt roste, vypadá to, že snad bude z těch kluků, co se vytahují až někdy do těch 18, ale když on hraje ten basket. Mladší je na tom líp, ten je lehce nadprůměr. Nohy jim taky furt ještě rostou, ale docela pozvolna. Teď jsou na velikostech na 44 a 43, starší už ma největší nohu z rodiny. Pinot Noir
Když zahlédnu, jak Rosťa na školní chodbě běhá, tak cukle asi nedostane nikdy ![]()
dzizisketa jj to jsem chtěla napsat:D. Překvapilo mě, kolik dětí nosí pantofle, ale dcera ve škole tak lítaj, takže odolovám fakt neustále tomu nátlaku, že chce taky pantofle.
dzizisketa Karja v R. škole se běhat nesmí, jsou za to celkem drsně káraní a už jsou vycepovaní, že fakt nelítají. Na aktivní přestávky chodí ven. A škola je malá, nejsou tam schody, nejdelší chodba (ze třídy na záchod) je dlouhá asi 10 metrů.
dzizisketa u nás jsou pantofle dokonce zakázané u těch menších dětí. U parťáků jsem viděla, že někteří nosí kroksy, tak pak už to asi učitelé neřeší. Syn bude nosit bačkory, dokud nebude protestovat ![]()
Karja no já mám pocit, že mimino bude umět usínat samo dřív než mladší. Ostatně starší ve dvou letech usínal sám
Nebo oproti původním plánům sestěhujeme ty dva mladší, to aspoň uvolní jednoho rodiče. Já teda nemám nic proti přečtení pohádky, popovídání si, ale pak už bych docela šla. Dřív jsem po večerech pracovala, trochu jsem s tím počítala i teď.
Pinot Noir To se tak hezky čte, co píšeš o V.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.