Pinot Noir Ty jo, tak to je hustý. Chudáci:D. Ale on je Ríša taky starší, mně by to v tom pokročilejším věku taky tolik nevadilo, ale ted jí každá pantofel ještě plandá a je to takové no střevo, co se věčně někde zamotává a tak:D
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tak hodně štěstí, synek letos ve třetí třídě nosí gumové pantofle, cokoliv jiného si odmítl jen prohlédnout ![]()
JankaM no hele, k němu zatím nedošly ani ty široké kalhoty. Akorát teď přestal chtít kombinézu na řádění ve sněhu. Tak si myslím, že až odmítne jonapy, najdeme jinou vhodnou variantu.
Jinak k těm velkým dětem, nechcete nám někdo pár cm přihodit? Dcera má 12 a něco přes 150cm a synek 9 a nějak přes 130cm. Já jsem z vysoké rodiny a sambo tak lepší průměr, ráda bych aby obě děti měly apon 170 cm, sama mám traumátko jako nejmenší člen rodiny, i když objektivně jsem vysoká
JankaM prosim tě, vždyt si hrozně vysoká:D:D:D
Evaeva ku nám tiež tie široké rifle ešte neprišli. A ako prezuvky má DDStep sandále, ktoré v lete vôbec nenosil.
letfenixa od září už má druhou velikost bačkor ![]()
Synova škola pracuje v teams, všichni učitelé přes ně komunikují. Děti si založily třídní chat. Dvě holky tam neustále píšou nesmysly, evidentně se nudí. V týdnu jeden kluk omylem tu skupinu vymazal, takže se to rozjelo. Ty dvě (ale nejen ony) jsou tam na něj jak vosy. Jeho máma se omluvila do rodičovského chatu a napsala, že vytvořili novou skupinu. V tom momentě ho z ty skupiny jedna z těch dvou vymazala. Pak ho zas přidala a začala další grilovačka. Už jsem to nevydržela a napsala do rodičovský skupiny, že atmosféra v třídním chatu je nepříjemná a že prosím, aby s dětmi promluvili na téma slušné online komunikace a ať tam občas nahlédnou. Syn vyvádí, že teď si to slízne ode všech ve škole on, protože ti rodiče řeknou dětem, co jsem napsala.
Letošní masopust byl na téma Nebe. Tudíž Rosťa šel za svatého Mikuláše a Šárka za netopýra-upírku. Recyklace již jednou použitých masek ![]()

dzizisketa u nas je ten skolkovej karneval letos nejakej organizovanej zvenku, takze me asi ceka výroba masky na tema tlapkova patrola ![]()
mate to krasny, zvlášť Šárka vypadá velice autenticky!
Potrefenáhusa tlapkovou patrolu teď měli v Lidlu asi za dvě stovky. Já je naštěstí letos ukecala na "normální" masky, prý atlet a policajt budou dobrý, Spidermana podle jejich představ doma nevyrobím a kupovat za pět stovek silonový kostým se mi nechce.
Tabea Je to nezavidenihodny, ale myslím, že tvůj syn je už v tom věku, kdy si ty děti spíš navzájem řeknou, Ježíš chudaky on má tak trapnou matku a on řekne, jo mám tu nejhorší...že ti teenageři v pomlouvat rodičů stojí při sobě:F. Držím palce ať to tak je. A to je nějaká skupina, co si založili z vlastní iniciativy jakože mimo školu? Jinak by to měl řešit učitel,možná i takhle bych to řešila i kdyby to byla plně mimoškolní skupina ale s dětmi v jedné třídě.
dzizisketa Je to krásný, zvlášť ty venkovní masky mi přijdou hrozne těžké vytvorit. A v tom líčení se tedy skutečně zlepšuješ!!!!
Potrefenáhusa naše kostýmy letos připravuje Allegro, bohužel no!
Karja jo, je to v školní aplikaci, ale můžou si tam tvořit skupiny podle libosti. Do týhle fotili z tabule a postovali domácí úkoly. Ted už začíná být znát, jak jsou holky vyspělejší. A některý pěkný potvory. Třídní mluvčí to snad řekne učitelce, aby s nima probrala, jak se v takových skupinách chovat. Ty dvě holky teda mají mobil snad přirostlej k ruce.
Synovi jsem řekla, že se chci zastat toho kluka, co jsou na něj jak harpyje. A že kdyby se takhle chovali k němu, tak by byl taky rád, kdyby se za něj někdo postavil.
Potrefenáhusa chápu. U nás by to nestačilo. Na tlapky teda možná jo, ale ty už jsou pro ně trapný a kreslit pavučinu na tričko nechci
Stejně jako motýl a beruška, co tu máme ještě po nás teda
Tím, že to budou mít všichni jsem taky argumentovala, ale to je jim celkem fuk. Ty tlapkový doplňky jsem taky někde viděla.
Tabea to mi přijde docela děsivý, že tohle umožňuje školní aplikace. (Jestli to umí i naše, nevím).
Jinak si myslím, že to je spíš takový holčičí styl než, že by to bylo vyloženě věkem, tohle my s tebou neka. Akorát ty mobily to dost vyhrocují oproti našim časům.
dzizisketa to je super. ![]()
Tak R. řekl, že už nechce žádné trapné papuče s pitomýma dětskýma obrázkama, tak jsme dnes vyrazili koupit "dospělé" přezůvky. Vybral si tyhle. ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje