Tabea Jasně, tak to by měl řešit učitel, pokud to není uplně ignorant. Synovi přeju, at z toho nic moc pro něj není a věřím, že nebude, tak snad si z toho nebude zbytečně předem dělat moc velkou hlavu. Tohleto neka bych nebrala na lehkou váhu, přesně ty mobily to umí vyšponovat do stylu, že ty děti nemají klid ani doma, hůř to přejde, je to prostě těžší. Synovi jsi ukázala, že věci řešíš, to je taky dobře;)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir No jo no, už jsou velky, my jsme dnes jely na výlet vlakem do jednoho městečka Dcera měla na sobě takové střihově no, nazvala bych to paper bag džíny, takže žádné džegíny nebo tak.... Na nádraží si stoupla, podívala se dolů a říká, "ježiš, já jsem se zapomněla převlíknout a mám na sobě tyhle trapný džíny, vypadám v nich jak šprt":D:D:D Prostě že neměla ty svoje širokány, takže hrozný, hrozný:D
Tabea To je strašný. U nás na elementary ty chaty byly v kopii i na učitele a vím, že tam byl nějaký problém, třeba měsíc před koncem školního roku, nějaký náznak šikany (ale fakt jen vzdáleně, spíš něco jako popisuješ ty) a učitelka dost rázně zakročila, promluvila si s nimi ve škole a chat zrušila! Napsala o to i nám rodičům, vysvětlila důvody a požádala o podporu. Docela jsem hleděla.
Ty skupiny jsou fakt někdy zážitek, občas nahlédu a to vyhazování a podobně taky hrozně frčelo, tak kolem šesté třídy. Ale teď už se to neděje (syn je v osmé).
Ale nedá mi to a musím přihodit úryvek z jednoho třídního chatu, směju se tomu pořád, i když už je čtyři roky starý....![]()

Garfie Limity demokracie ![]()
Aranel Mně strašně baví, jak to vyřešila bez jediného slova! ![]()
Karja Pinot Noir Ty korkové pantofle drží na noze dobře, když mají ty pásky 2-3. Seděly i dceri s hodně úzkou nohou. Jen jsem museli přidat dírky do řemínků.
notna jo, příští školní rok už koupím takové.
Sme na karnevale v CVČ v overenej maske kostry
medzi všetkými tými Elzami a motylikmi.
Dcera si letos i vloni stěžovala, že ji po paralenu bolí žaludek, já to brala teda dost sportovně vzhledem k jejímu přístupu k medicíně...ale asi nekecá. Nesetkal jste se někdo s podobným přístupem a jakým lékem na horečku to nahradit, že po něm špatně nebyva? Dávám jí už tabletky rozdrcené, sirupy ji trošku nakopavaji
Karja syn teď ochotně snědl Nurofen Junior, želatinové tobolky. Prej chutnají dobře. Pro jistotu jsem ho to nechala zapít ještě sladkým pitím, kdyby to mělo ten hnusný chemický ocas. Pak by si to už nikdy nevzal totiž.
žluťásekDěkuju, já se zítra ještě zeptám v lékárně, ale je dobrý byt vždycky napřed;-).
žluťásek ještě kdyžtak dělají jeden takový nurofen pro děti, rapid myslím, to jsou zase trochu jiné pastilky.
Karja otázka je, jestli jí to bolí po tom paracetamolu nebo po něčem jiném. Ten paracetamol je obecně lepší na trávicí soustavu než ibuprofen. Ale jestli užívá jeden prášek za čtvrt roku, tak osobně bych to neřešila a dávala jí ten nurofen junior.
EvaevaBuď ji to bolí po tom a nebo trochu kecá, protože si to nechce davat. Nic jiného neobvyklého při nemoci neužívá a asi tu bolest nemá k nemoci, protože si na to nestěžovala dokud ten prášek neuzila
Karja spíš jsem myslela, jestli by pomohla jiná značka s tím paracetamolem, ne paralen. Jestli jí nevadí nějaká jiná složka nebo tak něco
Evaevajo takhle, no právě, to je ta otázka, co to může být. Ona naštěstí zatím nemusela brát léky nijak často, ale paracetamol mám tak nějak i já pocitově raději na to tlumení teplot.
Karja Nemůže být problém v drcení? Chtělo by to asi odborníka. Ja to mam z druhé ruky, že se léky nemají drtit, protože pak dochází k odlišnému procesu trávení, může to i podráždit trávicí trakt. Dite nemělo nikdy problém polknout tabletu, tak jsem si tu informaci dál nijak neověřovala.
Karja Já bych se asi toho nurofenu junior taky nebála, já ho občas beru na boletí v krku a chuťově je docela dobrý, tak tím bys možná překonala tu její nechuť. A pokud nechceš brufen, nebyl by teda lepší panadol? Nevím jestli se dělá i jako prášek, nebo jen sirup, ale možná by to pro ni bylo stravitelnější.
A ještě mě napadlo, nedáváš jí ho na lačný žaludek? To třeba já nemůžu, taky se mi po lécích (i vitamínech) na lačno dělá špatně.
Co teď frčí u dvouletých šikovných holčiček za hračky? Dcera od synovce ma narozeniny a vubec se uz neorientuju.
rysamona hezké menší dárky mají mámy v rejži - takové sady modelín nebo kinetických písků
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí