Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2026 21:56

Lamicka jojo, je mi to jasné. Ale kdybych našla nějaké "cvičení", co by mu mohlo pomoct a zároveň ho třeba i bavilo, tak by mu to neuškodilo, i kdyby nic nenašli

Offline dzizisketa
8821 příspěvků moje polička 10. února 2026 11:02

Včera jsem pustila dětem krasobruslení. I přes úvodní mrmlání je to zaujalo, zejména Šárku, která začala předvádět skoky a piruety a výchozí a koncové pózy krasobruslařek

Offline dzizisketa
8821 příspěvků moje polička 10. února 2026 18:33

Zkouška kostýmu na zítřejší školkový karneval. Škraboška je má výroba, což jde asi poznat

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 10. února 2026 19:29

Po nedeľnom najhoršom karnevale na svete vzal L na milosť dnešný školský karneval. K maske kostry si pridal vlastnoručne vyrobenu kosu.

Offline žluťásek
8802 příspěvků moje polička 10. února 2026 20:04

letfenixa K. si vyrobil kosu z florbalky čepel jsme z obou stran opatřili kartonovými výřezy a obalili to alobalem. Povedlo se to myslím velmi pěkně.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2026 20:10

žluťásek to je super nápad

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 10. února 2026 20:32

dzizisketa to je genialni

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 10. února 2026 20:55

žluťásek vyrobil si ju z kartona a čepeľ obalil alobalom

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 11. února 2026 12:45
Reakce na Vari:

DruI Holka v tom chodit umí, ale junior se chová všude stejně :-D. A i kdyby to doporučení dostal a malá ne, tak do školy půjde, protože si neumím představit, co by s jeho sebevědomím udělalo to, že ségra do školy může a on je ten troubík, co musí zůstat ještě rok ve školce.

​Takhle zřejmě uvažovali rodiče našich dvojčat (jasně, mě to napadlo taky)... navíc haranti bez sebe taky  nemůžou žít Nakonec je dali oba dva o rok později - zazlívala jsem jim že Adélu v podstatě obětovali, že by to podle mě Oliver taky dal, při troše dobrý vůle. Nicméně to dopadlo tak, že z Olivera je premiant, leží v knížkách 24/7, a Adéla mu závidí že má víc pochval než ona. Samý jedničky teď teda dostali samozřejmě oba, ono to v první třídě snad ani jinak nejde Ale nikdy nevíš, no... s dvojčatama je to rozhodování holt těžší.

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 11. února 2026 20:08

barbucha Vari u nás tak nastúpili trojicky s ročným odkladom, dievča mohlo ísť v pohode normálne, chlapci potrebovali ten rok. Na 1.stupni bola ona stále o chlp šikovnejšia, teraz sú siedmaci a chlapci sú pred ňou. 

Offline Vari
2173 příspěvků moje polička 11. února 2026 21:48

@barbucha Ted bez sebe nemůžou žít, ale predcasnej porod mi spustila mrnavka a vysvětluje to tim, ze uz ji to v břiše s bráchou nebavilo :-D. Kdyby to vydržela ještě aspoň dva tejdny, nemusela bych nic řešit a jeste rok bych mela klid :-).

letfenixa kluci obcas proste potrebujou vic casu na dozrání :-).

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 12. února 2026 00:21

Ríša nakreslil paní učitelce k narozeninám.

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 12. února 2026 01:39

Pinot Noir To je bomba, on má vážně neuvěřitelný talent!!!! 

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 12. února 2026 09:28

Pinot Noir To je moc hezké, snad ho to kreslení nepřestane bavit;)

Online Karja
43940 příspěvků moje polička 12. února 2026 09:31

Máme doma nějakou divnonemoc, vysoké teploty obě dvě děti, ale jinak nikde nic, jenom lehký kašel....Starší byla u lékařky, v krku čisto, chřipka nevyšla, tak snad je to jen nějaké virozového typu. Dnes zdá se že jim otrnulo trošku.

Offline moora
8629 příspěvků moje polička 12. února 2026 10:16

Pinot Noir je fakt talent!

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 12. února 2026 10:27

letfenixa Vari 

Jako jo, kluci potřebujou víc času aby dohnali holky (asi tak deset let ). Mě jen značně štve - z obligátních feministických důvodů -  že se zásadně musí přizpůsobit holka

Když ale ponechám stranou subjektivně vnímanou nespravedlnost, tak mi to stejně připadá mimo vší logiku: přece je lepší snažit se vyrovnat lepšímu, než nuceně rovnat krok s pomalejším! Kam by to lidstvo dotáhlo, kdyby to platilo ve všem... a kam to dotáhne nová generace, v rámci oblíbený a podporovaný inkluze (čímž nemyslím jen školství)?! Když všichni mají právo na všechno, a výjimky by neměly moc politicky nekorektně vyčnívat, aby někoho neurazily?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2026 10:33

barbuchano české školství je postavené spíš na věcech, které na tom prvním stupni jdou častěji holkám. Jako pozitivní se hodnotí vlastnosti, které většinově mají holky. Ta věta, že škola má být připravená na dítě, ne naopak, pořád bohužel moc neplatí. A bez toho inkluze úplně fungovat nemůže.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. února 2026 10:46

dzizisketa resi se nekde olympiada? Ja to nejak letos vypustila, ale snad stihnu volnou jizdu muzu. Videla jsem jen Malinina. A trochu si povzdechnu. Ja mych mladych let to byli takovi fesaci, dodnes ty kluky znam jmenem. Jagudin, joubert, Lambiele....ty piruety a krokove pasaze. Dneska skacou, vlastne je to jen o poctu ctvernych skoku a nejak to pro me postrada ten umelecky dojem. Nebo ty to vidis jinak?  

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. února 2026 10:53

barbucha evaeva ma pravdu, skolstvi je spis na miru holkam. A kluci maji proste pomalejsi start, i by jim vic vyhovovalo treba maturovat pozdeji az trochu mentalne dozraji. Ale to tempo se v prumeru srovna.