Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 16:39

Karja kouknu a jste spokojeny? 

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 16:43

Karja

uz to vidim, ta expand to tak ma, ale ta easy, co vypada skoro uplne stejne, tam ma sitku

Offline Zuzuli
3665 příspěvků moje polička 17. února 2026 16:58

Potrefenáhusa baletku videla, ale kralik vyhral 

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 16:59
Offline Zuzuli
3665 příspěvků moje polička 17. února 2026 17:06

Potrefenáhusa ona teda zapne cokoliv, ted ma batuzek do skolky se zdrhovadlem a na prezku, ale ten zip mi prijde snazsi na spravne zapnuti. Bud zapnuty bude anebo ne, nezustane to treba povolene.

Ja jsem celkem rada, ze si vybrala tenhle topgal i kvuli velikosti, ona je porad dost hubena a drobna, kdyz vidim treba ty batohy s bederakem vyfocene na diteti, byla by to u nas taska s nozickama.

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 17:13

Zuzuli to asi jak kterej, ta frii mi prijde, ze ma podobny rozměry jako topgal, i ten klasickej beckmann 

na dětech naživo vypadaj o dost subtilnejc než tuhý na produktovkach 

Offline Zuzuli
3665 příspěvků moje polička 17. února 2026 17:28

Potrefenáhusa ja ji prave chtela koupit frii, ty se mi moc libi... ale jak jsem psala, ja jsem jen poradni hlas, vybira si slecna

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 17:31

Zuzuli vsak jasne, ma se jim to líbit a maj bejt nadšeny 

Offline DruI
5465 příspěvků moje polička 17. února 2026 18:20

Potrefenáhusa Mně se ty gumičky na penál taky líbily, ale penál tam byl zatím asi tak jednou když jsem ho tam dala já

Offline letfenixa
10781 příspěvků moje polička 17. února 2026 18:30

Lukáško má za sebou 2.deň plaveckého výcviku a je celkom spokojný. Na to, že tam rezolútne odmietal ísť, je to super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 19:00

Potrefenáhusa ta frii je subtilnější. Synovi seděla mnohem líp než Topgal, ten byl jakoby hodně dozadu. Ale zkoušel jen jeden model a zavrhli jsme ho, nevím, jestli jiné by byly lepší. Nakonec vybíral mezi ní, stepem a ergo. Na litry měly všechny skoro stejně včetně toho Topgalu.

Nemá ta frii gumy pod tím otvíráním hlavní kapsy?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 19:02

Zuzuli u nás není problém, že by to zapnout neuměl, ale že je líný Mladší je naopak ten typ, co si do každé kapsičky dá něco, o některých těch kapsách starší podle mě ani neví - mají stejný batoh, a všechno pečlivě zavře přesně, jak to má být.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 19:03
Offline rasaNori
8786 příspěvků moje polička 17. února 2026 19:27

Potrefenáhusa frii na zipy ma bbox vepředu v te spodní kapse, lahev na pití je z boku z venku, beckmann na zdrhovadlo ma kapsy na pití ve vnitřním prostoru a 3x jsme susili všechny učebnice a sešity. Beckmann nemá ve předu tu kapsu na boxik, a starší nosila svačinu ve velké kapse společně s pouzdrem. Už ma teda novou aktovku, a ta je fakt velká no ale do beckmann se uz nevešla. Malý dítě ma sotva 110 cm, a ma tu frii a je spokojená a ja vlastně taky.

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 19:43
Reakce na Evaeva:

Nemá ta frii gumy pod tím otvíráním hlavní kapsy?

​ma, ale jen ta expand, ta easy (co vypadá skoro stejně) tam ma síťku (a dite si bez zaváhání vybralo jednorožčí fialovou kočičku, kterou maj jen easy) 

rasaNori jo, ja vim, ze ten beckmann to ma vsechno tak trochu pitome vnořený dovnitř...ja bych teda zvazovala spis tu na zip, ta ma tu kapsu na piti venku (ale radsi bych tu frii, ktera nestoji tolik) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 19:48

Potrefenáhusa aha. Tu tenkrát možná ještě nedělali. Já viděla jen tu expand a přezkovou. Ale docela bych se bála, aby jí to stačilo Jestli je teda jako zavřená expand. U nás ta frii beztak neprojde, ty klučičí vzory jsou celkem nepěkné. Ale záměrně nic neukazuju a říkám, že nejdřív vybereme typ. V obchodě si syn zkoušel třeba i holčičí barvy. Uvidíme, jak to akceptuje mladší, ten tohle tolik nezvládá.

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 19:50

Evaeva píšou 22 l, to mi prijde všechno asi tak cca stejný? Stejne nechápu, co musej chudáci vsechno furt tahat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 19:58

Potrefenáhusa 22l je asi dobrý, pokud nepůjde na kroužek. U nás nosí všechny ty pracovní sešity, tzn. všechno učení, co mají. Na jednu stranu je to blbý, ale zase máme všechno. Mohl by nosit jen sešit s úkolem, ale on by nebyl schopný vyhodnotit, jestli nebude potřebovat ještě něco (to je teda teorie, nosí prostě všechno). A nechat ve škole třeba jen prvouku, to by bylo fakt nad jeho síly. Ale to učení jsou jen jedny desky, to jde, i když je to těžké. Ale když jde pak třeba ještě na plavání nebo keramiku, tak mu to dávám všechno dovnitř, asi by to jinak někde nechal. A to se ti do těch 22l asi nevejdeLíbí se mi ten připínací batoh, co má backmann, ale to stojí raketu. A batohy pro větší děti nevím, jestli to nějaké mají.

Offline Potrefenáhusa
38405 příspěvků moje polička 17. února 2026 20:05

Evaeva

S tim připínacím batohem mi to přijde strašlive obrovsky, a vy mate tu grade? Tam taky pisou 22 l 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. února 2026 20:26

Potrefenáhusajo, máš pravdu 22l. Já myslela, že 25. Ale skoro všechny ty litry jsou ta jedna kapsa, ta frii to má víc rozfrcané do kapes. Ta expand má teda 20 zmenšená, přišlo mi, že tam by se ten kroužek nevešel. Ale nevylučuju, že to je jen opticky vypadá.

Je to mohutné s tím batohem. Syn teď nechal plavání v družině, protože ho tam kvůli něčemu vyndal a už nevrátil, tak tohle by bylo řešení. Myslela jsem teda, že by ten batoh nechal ve skříňce. Což se mu s tou igelitkou evidentně nepovedlo Takhle by se hned zjistilo, že to nemá. No možná mu to příště dám do toho pytlíku - batůžku, akorát to bude muset nést v ruce.