Evaeva Ooo, to je nemile, my jsme taky byli s dětmi týden doma, a uklidila jsem výtvarnou skrinku a tvorici stolek, to mě jako děsilo hodně dlouho a rikala jsem si, ze to není dosažitelny cil. Teď je to všechno porovnany a jako bonus děti porad něco vytahujou a tvorej, a domalovavaj ty napůl rozdělany omalovánky a trochu to ubejva. Zítra už jdou do institucí, ale zato muž má teplotu a mně také není hej, snad to rozezenu;-)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Zubař! To je hodně dobrý!!
Aranel že? Plus teda to, že nás nějaký vůbec vzal!
Pinot Noir Je dobrej, myslím, že jste predehnaly naše holky, ty se minulý měsíc rozutikaly na očkování....Jsou to velké milníky teda!
Karja já doufám, že už nikdo nelehne a druhou půlku týdne už bude malý dobrý. Žádné extra plány nemáme, tak aspoň nic nezamešká
ale doma by to bylo dlouhý. Jo, je to dobrý udělat ty resty, akorát on je ještě malý, tak je to dost nejisté, jestli mi to dovolí. Chvilku jsem uvažovala, že by teda mladší mohl do školky, když teda musíme tvrdnout doma s marodem, ale oni se spolu líp zabaví.
A vlastně jsme měli na neděli objednanou saunu. To taky zamrzelo. Naštěstí jsem ten nápad dostala v pátek a v sobotu už bylo jasné, že to neklapne, tak jsem se ani nestihla začít těšit ![]()
Nasaď céčko, déčko, zinek a nedej se!![]()
Evaeva My teď máme taky prázdniny a taky se u nás stůně
Na víkend jsme odjeli k našim, ale starší dostal druhý den horečku, tak jsme jeli zase domů.
Teď čekáme, co mladší, konečně se mu zahojil ekzém (od listopadu jsme to řešili!), tak jsem ho chtěla vzít na očkování, co od té doby odsouváme (a k tomu nám tam visí další dvě, doktorka nám od října, kdy jsem to objednávala, drží vakcíny), a zase z toho nic nebude, už by mě z toho kleplo, jak se to táhne.
Evaeva Jj, už mám decko, céčko paralen, ale můžu si za to sama, protože doma jsem právě netvrdla a v pátek vjela do místního kulturaku na lyžích na maškarní. A muž mi to říkal, že akce bude to poslední, co mi dodá v našem semenisti bacilu a měl pravdu;-). Takže marodím velmi tiše. Holky byly naštěstí jen týden, a tak jako si to pak i uzily, když jim bylo líp, to nicnedělání a pohodu;-)
Myrtila to je blbý s tím očkováním! Ale tak tentokrát to bude odklad třeba jen o týden, to dáte.
Mně trochu děsí ten kašel. Jednak se mi moc nelíbí (ale horečka, i teplota, už je snad pryč, tak snad dobrý) a pak vím, že to bývá na dlouho. A já bych celkem potřebovala, aby šel příští týden do školky, mám tam nějaké doktory.
Karja naopak. Si vypadla se od těch bacilů vyvětrat. Bez toho bys už určitě ležela ![]()
My jsme od začátku roku snad nonstop někdo doma, aktuálně všichni tři. Muž se synem s virózou, já jsem si ji odbyla už před týdnem. Nicméně jako její následek mám zánět v SI kloubu a nemůžu se hnout
věděly jste, že ty postinfekční záněty kyčlí se netýkají jen dětí?? Omg, tak to jsem fakt potřebovala. Je to fakt výživný, cejtim se jak nějakej důchodce, nemůžu si bez bolesti ani oblíknout ponožky nebo se otočit v posteli. Zlatá rýma tyjo (a teď je mi jasný, že se rouhám do do středy ji mám od syna znovu
)
Lamicka ja jsem byla na DOD a ve tride bylo 20 deti (protoze ty v tom programu pro mimoradne nadany zaky se ucej cestinu a matiku zvlast), tak nevim jestli porovnavame prvni a druhej stupen? Druhej zatim neresim, ale skolu jsem si vybrala kvuli hodnoceni. Uz dlouhodobe neznamkujou a hlavne nehodnotej. 90% ucitelu ve sboru ma vzdelani na MIU a opravdu ho pouzivaj pri vyuce. Moje mama s nima spolupracuje a jezdej se tam inspirovat, jak zavest formativni hodnoceni misto znamek. Proste je to z verejnejch skol takova, kde ucej nejvic jako to dela moje mama. Na drahou soukromou nemam a jeste jich je vetsina s biligvni vyukou, coz pro Tondu neni. Nevylucuju ze budu nespokojena, ale z ty volby nasi spadovy zakladky sneho skol, kde by se losovalo, se tohle zdalo jako ta lepsi.
Karja ted na me na IG vykouklo, ze v Actionu maji nejake nalepovaci panely na zed

baltik Jj, alepodle mě to bude na živo takový dost laciny, tyhlety flísové, možná pokouknu spíš po těch čalouněných.
Tak jdu vybírat aktovky, PPP odklad nedoporučila, takže moje zábavné duo míří do školy
.
Vari dcera si zrovna vcera vecer aktovku vybrala. Ted pockam tam mesic dva, jestli si to nerozmysli, nez ji koupim ![]()
Vari Držim palce, určitě se jim tam bude dařit;).
Karja jsem to nejak s tou domácí přípravou přehnala, prej se uz ve skolce nemaji co naučit a dalsi rok by se tam nudili. No ucitelky se s nimi rozhodně nudit nebudou :-D.
Vari Já myslím, že pro učitelky tam budou jiné exemplaře než ti vaši. To bys měla ze školky jasné indicie, kdyby měli pocit, že to tam nějak nezvládnou;). A navíc i ty máš natrénovano s domácí přípravou...což u nás pokulhává. Dcera se měla naučit třeba ted přes víkend básničku, s hy chy ky ry dy ty ny. Jakože jedna sloka...Začala a ukončila to tím prvním řádkem, že to absolutně dál nemá smysl.
Vari To dáte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje