Pinot Noir prague british international school
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva a boty mají taky ve třídě?
U nás na ZŠ šatny nejsou, před dveřmi do třídy mají vestavěné skříně s drátěnými dveřmi, tam hážou boty na jednu hromadu a věší bundu a tv.
U syna ve škole (5.-10.) třída mají před třídou věšáky, boty si nepřezouvají. Ani nevím, jestli nemají bundy ve třídě přes židli.
Zuzuli jojo, náš starosta se tím už chlubí
Ale vzhledem k tomu, že tu školku jako jednu z výhod finep zmiňoval už, když se narodila ségra a byli jsme se tam dívat na byt, tak bych to viděla tak jako ty
Ona už je na té střední
Tabea skříňky jsou na místě těch původních klecových šaten hned za vstupem
Zuzuli no ty blaho! Kamaradka ma deti taky na soukro (vcetne rocniku pripravky). Plati tak 25 za dite mesicne a jako nevim no....Po dvou letech dochazky uplne nadsenim nehyri a jeste deti vozi pres pul Prahy. Vyuka sice v AJ a mezinarodni kolektiv, zadne znamky, ale uz resili sikanu a vlastne vubec netusi, jak si deti stoji ve srovnani s vrstevniky z bezne skoly. Statsi mela nejake srovnavacky kvuli cestine, kterou na skole nemaji a moc nezazarila. U nas v Cako je taky nejaka anglicka zakladka a vzdycky tam potkavam Borhyovou v nejakym obrim SUV
.
Jen jsem to zahlídla, debatu o aktovkách jsem nečetla, tak možná to už taky někdo zmínil. Sorry, jestli to opakuju. Vůbec si neuvědomuju, že bych někdy viděla dítě se zapnutým bederním pásem u aktovky. Podle mě je to zbytečný požadavek na aktovku. Taky jsem ho původně chtěla pro dceru, ale ona teda byla tak drobná, že i nadoraz dopnutý měla úplně naprd, volný. Tak pak jsem to trochu sledovala, co ostatní a právě mě to uklidnilo, že jí ten bederák vůbec nemůže chybět, protože by si ho určitě taky nezapínala.
Lamicka Jak píšeš o pražské škole, která rozděluje ty nadané děti. To je normální koncept nebo metodika, ne? To záleží jen asi na řediteli? Dcera to na základce měla a další dvě školy v okolí to taky mají. Obyčejné základky. Měli češtinu, matiku a angličtinu rozdělenou do dvou skupin. Ještě teda pro úplně mimořádně nadané matematiky měli extra hodiny matiky, ale to nebyla už běžná výuka a bylo to dotované z nějakého grantu. Ptám se jen ze zajímavosti, protože mi přijde, že o tom tady píšete jako o něčem extra. Nebo to špatně chápu?
notna syn si zapíná bederák i hrudní pás úplně samostatně bez jakéhokoliv naší připomínky. Nezapíná si tašku jako takovou ![]()
Zuzuli tak ja som pomalšie chapava so slabou pamäťou a potrebovala som sa doma denne učiť.
letfenixa upřímně, neumím si představit se na střední škole doma neučit ![]()
Evaeva to je teda dobrý, ale podle mě taky totální výjimka. Kluci jsou čtvrtá a první třída - k nám do školy děti jezdi tramvají a chodí pěšky, mama taxi nefunguje, neni kde zaparkovat ani na minutu ani ke škole zajet, to jen pro dokresleni. Za ty roky ranního vodění a odpoledního postávání a čekání, at se konečně vyhrabou ze šaten jsem neviděla téměř žádné dítě se zapnutým bederakem, vždycky se akorát klinkaji okolo. Za mě zbytečnost a aktovky jsme vybírali bez. Rada slyším, ze ho aspon někdo využije ![]()
Pinot Noir já se určitě neučila denně. Ale tak známky tomu celkem odpovídaly
Že jsem si ve škole zapomněla sešit s úkolem bylo celkem pravidlo
Malenge z většiny těch aktovek se dá oddělat, tak jsem to brala já. Asi se mu to líp nosí a zatím se tak necítí trapně, což určitě přijde. Ale hrudní pás na batůžku si zapínají oba dva (resp. všichni tři, příklady táhnou
)
Já ke škole už moc nechodím. Nejčastěji pozoruju drahou ergo aktovku na jednom rameni rodiče ![]()
letfenixa Pinot Noir Jj, mám to stejně. Podle mě to ani nikdo od nás ze třídy nedělal, že by fakt tu tašku doma nevytáhnul, možná tak 3-4 kluci, ale tam ten prospěch tomu odpovídal. Ale nechávali jsme si třeba nějaké učebnice či tak občas ve skřínce, to ano. Jako ted se denně neučí třeba dcera, ale už nám avizovali, že od třetí třídy to bude potřeba procvičovat už tak nějak na denní bázi.
Do statistiky: dcera bederák 100% ignoruje, ale u všech batůžků vyžaduje majáček, takové to zapínání přes hrudník.
Karja já se třeba neučila z učebnic, líp se mi učí ze zápisků, které jsem si naopak psala poctivě. Takže učebnice mohly zůstat ve škole.
Syn se naopak teď učí skoro každý den, ale u něj se to doufám bude spíš zlepšovat.
Syn zapíná bederak i hrudní pás vždy, na batůžku hrudní taky vždy. Nosí teď už tu tašku fakt těžkou, s bederákem se ta váha rozloží mnohem lépe. Myslím, že to vidí sám a zapíná to úplně automaticky.
Pinot Noir co si pamatuju, tak nejak vic jsem se ucila az na maturitu. Vysoka pak byla celkem naraz, ze musim zacit neco delat ![]()
Ale obvykle stacilo s sebou vzit domu pred testem sesit a precist si to rano v autobuse do skoly. Domaci ukoly se psaly o prestavkach. Ja mam celkem stesti na dobrou pamet a predmety jako matika, fyzika nebo chemie mi sly dobre samy, ostatni jsem nejak okecala. I kdyz se priznavam, ze v poslednim pololeti pred maturitou jsem malem propadla z filozofie, to jsem se na to uplne vybodla. Na vysokou jsem uz byla prijata a stacilo mi odmaturovat.
Zuzuli u vás byli nějak přísní. U nás ten poslední půlrok už řešili jen maturitní předměty, klidně jsme se učili na jiný předmět během té hodiny nebo si pamatuju, jak jsem úplně okatě hrála půl hodiny sudoku
Nějaký totální základ asi chtěli, ale nic extra.
Evaeva jak kdo. Nekdo nas uz nechaval byt. A my tam ani moc ten posledni pulrok nechodili.
Ale treba dejepisarka, co tri a pul roku mela u kazdeho v pololeti dve znamky, ze zkouseni a jednoho testu, se posledni pololeti rozhodla, ze musi mit u kazdeho ctyri znamky, jinak ji to nestaci ke klasifikaci. Takze posledni tri tydny pred svatakem nam dala dve pisemky. Ja tam ty prvni dve znamky mela jako kazde pololeti za jedna, takze u tech poslednich testu jsem odevzdala jen prazdny podepsany papir. Ani jsem se neobezovala. Tak jsem dostala dve petky, na vysvedceni prumer za tri ![]()
Ale zrovna to posledni vysvedceni ve ctvrtaku mi bylo tak jedno, ze pri predavani maturitniho mi tridni pripominala, ze ho u ni jeste mam, ze bych si ho mohla vyzvednout ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí