A kde se da koupit samotna jedna pastelka? Elektricke orezavatko sezralo cervenou ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska v koh-i-noor prodejne ve vodickove. Ale cervenou by mohli mit i v papirnictvi
Kokoskačervenou budou mít i v obyč papírnictví. Aspoň u nás mají tak dvacet barev takhle samostatně.
Kokoska u nas se v papírnictví nektery druhy prodavaj taky samostatně, treba stabila
nebo jsem objednávala na pastelka.eu, kusovy stabila woody tam vyšly levnejc nez v krabičce a taky jsem pak dokupovala podle potřeby, ale to asi, když toho člověk potřebuje víc
Zkusim teda jeste nejake vetsi papirnictvi, na venkove nemeli.
slniecko
Vůbec, ani pro děti. Jen si tam člověk může nakapat vůně na dřevěný korálek a ten si pak dát na gumičku a nosit třeba na zápěstí.
Vďaka, škoda.
Tabea dekuju, to vypada celkem festovne, asi vyzkousim.
Gatita tak to je taky dobra historka ![]()
a jinak moc doufam, ze uz jsi v poradku, nebo spis vy vsichni, jak jsi strávila prázdniny, vskutku nezávidím, pamatuju si loňský rok až moc zive ![]()
Malenge u nás v Koh i noor mají takovou krabičku na skoro spotřebované pastelky, ale co s nimi pak dělají netuším
to je dobrý tip, mrknu, zda i v Praze... dekuju. Ty jsi v HK, ze? Kdyztak bych je předala babičce ![]()
Malenge dekuju! V mém případě to bylo fiasko, celé jsem to proležela. Dva dny před odjezdem už mi bylo líp, tak jsem si vyšla na zdravotní vycházku, sice teda na běžkách, ale pomaličku...a vrátila se s 39
.Uz
jsem fit, ale mám tu hromadu prádla, binec kolem stěhování a zítra jdu do práce, odpočatě si moc nepřipadám. Ale zbytek rodiny si to užil moc, na ledovci bylo azuro a muž tam už mohl s oběma kluky plus minus plnohodnotně lyžovat, děti byly naprosto nadšené. Takže v závěru minimálně 75% úspěšnost:))
Gatita to je fajn, že si to chlapi spolu užili, ti moji loni zvládli taky 3 společné dny na svahu, než odpadali, tak u vás to přece jen dopadlo lépe, ale je mi to líto za tebe, samozřejmě nejde o život, takže ok, ale stejně, člověk se těší - na čerstvý vzduch, odpočinek pohybem, vypadnutí z práce a vůbec, a takhle skončí, osobně jsem teda ještě krutě litovala těch vyplýtvaných 5 dnů dovolené.
Ať to v práci zítra zvládneš co nejlépe...
Malenge no nebudu si lhát do kapsy, litovala jsem se, i těch 5 dnů vyplytvané dovolené mě mrzelo:) Člověk je pořád zavřený někde v kanceláři a nebo je v jednom běhu (ale nikoli sportovním, mám na mysli disciplínu upachtěného běhu s igelitkou s nákupem za autobusem do skolky) a připraví se o týden v krásném prostředí na vzduchu. Ale jakoby nic se nedělo, ani o penize jsem nepřišla, skipas jsem si ani nestihla koupit...
Gatita
jak kdybych to psala ja. Příští rok si to urcite vynahradíš!!
Vypada to, ze ty odklady letos s prvnimi tridami opravdu zahybaly. Mluvila jsem dneska s reditelkou nasi spadovky, ze uvolnujeme misto. A pry z 85 spadovych deti byl jen jeden odklad. K tem proklamovanym 20% kazdy predchozi rok je to hodne vzdalene.
Zuzuli U nás jsme o odklad žádali jen my a nedostali ho, takže odkladu asi fakt ubejva.
Zuzuli No tak vzhledem k tomu, jaká kritéria jsou nastavená, se není čemu divit. A teda prej poradny zamítaly i odklady, kterým psycholog/neurolog nemapsal doporučení tou správnou slovní formulací.
DruI to jsem taky cetla, vyskocilo to na mne nekde na fb
my dve srpnové deti, tj ve výjimce, co odklad dostaly, zname
Mně přijde, že spousta lidí ani o té výjimce dle data narození neví. Tím pádem to ani nezkouší.
Evaeva Hele, já koukala na webovky asi pěti škol u nás v okolí a vzdycky tam bylo k zápisu i info o změnách v odkladech včetně dost zdůrazněného rozdílu podle data narození dítěte. Jako nevylučuju, že si to ti rodiče nepřečetli, ale informace měli hned u nosu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje