brrr přesně, jsi hnidopich!
. Na podobné otázky se připravuju až s Viktorem, R. jde cestou nejmenšího odporu, někdy se i trefí v tom, zda jde o sčítání, nebo odčítání. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Syn měl dneska ta úkol papír se slovními úlohami na trojčlenku. Poslední úloha byla ve stylu: Mozartovu skladbu hraje 6 hudebníků 3 minuty a 30 sekund. Jak dlouho ji hraje 18 hudebníků?
Dopadlo to tak, že jsem stopovala, za jak dlouho zazpívám sloku "Pec nám spadla" sama a pak vyzvala děti, ať zpívají se mnou. Ve třech nám to sice trvalo delší dobu, ale konečně je to trklo. ![]()
Pinot Noir zajímalo by mě, jak by na tyhle výtky reagoval tvůrce úlohy... ![]()
Pinot Noir continuity Náhodou, zase mi nevadilo, že to auto jelo tak rychle ![]()
Tabea moje starsi dcera necekala na rodiče, ale dávala feedback rovnou ve škole před celou třídou. Ona je sociálně trochu nedomrlá, takže to asi nebyvalo moc diplomatické. No učitel nebyl vůbec rád.
Ja mám dnes migrénu, takže jsem ráda, že jsem se dopočítala te průměrné rychlosti. Ale víš co, mě tohle strašně vytáčí. Každý má plnou hubu čtení s porozuměním a kritického myšlení pak dostanou děti na předmětu, který má především učit logickému myšlení, tohle?
Tabea tak to jsem se teda srdečně zasmála
a připomnělo mi to ten dětský vtip, jestli je těžší kilo peří nebo kilo olova.
Tabea na dálnici? i kdežpak, to se přimotali na okruh F1 a měli teda teda to Bugatti Chiron ![]()
dupali no v Praze to není lepší ani trochu. Je asi o 100 děti min, z celkového počtu 20000.
Na státní gymply se hlásí asi o 1000 víc než je míst (v první prioritě, to už se neduplikuje). Jako nemusí na gympl každý, akorát na humanitní, ekonomicke a pedagogické SOS je ten poměr ještě horší.
No hlavně mi přijde ze letos neplatí ta pojistka školy na třetí prioritě. Střední odborné s maturitou a lycea jsou letos narvané neskutečně a bohužel nabídka soukromých gymnázií v Brně je velmi malá. Teda těch kde neplatím 300-500 tisíc ročně.
Ano, počet míst na soukromých gymnáziích meziročně klesl.
Já jsem nebyla schopná najít SOŠ, která by dávala alespoň trochu smysl a zároveň by bylo jednodušší se tam dostat než na gympl. To dítě chce humanitním směrem, takže by připadalo do úvahy nějaké pedagogické lyceum a tam je to těžké. Zkoušeli jsme civilní letectví a jednak taky narvano a po druhé školní zkoušky, které to dost komplikují.
Obchodku jsme zavrhly svorne obě, hned jak paní ředitelka vysvětlila, že bez 150 úhozů za minutu žádné dítě školu neopustí i kdyby mělo plivat krev a potit hřebíky a AI je temný tunel, do kterého se ona v žádném případě nepohrne.
Syn měl dneska ta úkol papír se slovními úlohami na trojčlenku. Poslední úloha byla ve stylu: Mozartovu skladbu hraje 6 hudebníků 3 minuty a 30 sekund. Jak dlouho ji hraje 18 hudebníků?
Dopadlo to tak, že jsem stopovala, za jak dlouho zazpívám sloku "Pec nám spadla" sama a pak vyzvala děti, ať zpívají se mnou. Ve třech nám to sice trvalo delší dobu, ale konečně je to trklo.
![]()
SunEclipse byla jsem často nucena hrát vymyšlenou hru s kvartetovyma kartama s luxusníma autama. Syn dostal pul karet, já taky a pak jsme se navzájem vyzývali různými parametry těch aut, jako je max rychlost, počet válců, zrychlení, ... a kdo měl vyšší hodnotu, dostal kartu protihráče. Takže bych z hlavy vykřesala, že mohli jet i autem značky Koenigsegg nebo nějakým lambem. ![]()
Našla jsem si, že kdyby ta objížďka vedla přes A7, tak mezi Göttingenem a Hannoverem je 122km dlouhý úsek s teoreticky neomezenou rychlostí. Jen mě teda mate, proč by někdo naplánoval cestu přes 800 km mimo dálnici. ![]()
Bylo by to super zadání na kritické myšlení. Už teda pro větší děti.
Jedna květina bez listu, druhá bez nohy a třetí bez prstu....kolik to dělá celkem dnů?
Nebo jak to bylo v Machovi a Šeebestové ![]()
Tabea to není vymyšlená hra, to hráli generace kluků ![]()
Evaeva to kolem mě ty generace proběhly bez povšimnutí. ![]()
dzizisketa Macha a sebestovou ted čteme my a je to fakt strasne moc skvely, myslim to neni nejakej vzpominkovej optimismus, smejeme se všichni
Potrefenáhusa je to skvělý, nedávno jsem to taky klukům četla. Já to teda musím číst tou Nárožného intonací, bez toho by to nebylo ono. ![]()
Pinot Noir to musí každej!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí