Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 03. března 2026 10:21

SunEclipse a ted chci vedet, jak dlouhy je okruh a kolikrat ho museli objet, nez najeli tech 100km! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2026 11:08

Tabea buď ráda! Smysl té hry jsem nikdy nepochopila

Offline notna
9178 příspěvků moje polička 03. března 2026 11:14

Vypadá to, že všem vyšel zápis, kam si přály. Moc gratuluji, jsou to nervy.

Offline notna
9178 příspěvků moje polička 03. března 2026 11:21

dupali continuity Držím palce na příjimačky. Dcera měla původně plán třetí školu napsat učební obor cukrářku. Ale ve škole jí to vymluvila "výborná" poradkyně. Dcera zazmatkovala a nakonec si tam dala gympl, kde měla stejné šance jako u dvou předchozích. Po podání přihlášek toho litovala, protože chtěla mít aspoň nějakou jistotu. Tak jsme našli jazykovku, kam by v případě něúspěchu chodila jeden školní rok. Jí tenhle záložní plán dost pomohl ke klidu.

Offline dzizisketa
8819 příspěvků moje polička 03. března 2026 12:59

Opakovaně se ptám Rostíka, jestli má v pořádku školní papuče - jestli ho netlačí nebo nejsou roztrhané. Tvrdí, že jsou OK.

Před chvílí poslala učitelka fotky z nějakého tvoření ve výtvarce a podařilo se jí vyfotit Rostíka hezky celého zblízka i s chodidly, na kterých má příšerně roztrhané viditelně naknap křusky

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 03. března 2026 13:20

dzizisketa to tady čteme často, ze muži doma mají o stavu svého oblečení jiné představy, než ženy.
Začíná to uz u některých malých mužů.

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 03. března 2026 13:28

Tabea No, moje malá žena taky odmítá vyměnit obnošené bačkůrky :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2026 14:07

DruI kluci si je sice vyměnit nechají, ale na dotaz by odpověděli stejně jako Rostík dzizisketa Bačkory jsem kontrolovala, když jsme nějak jeli a měli je doma. Ale ptala jsem se takhle na boty na tělocvik. Tak jako jo, jsou mu, noha přesně kopíruje stélku Bylo mi divné, že boty z podzimu mu nejsou, ale na tělocvik je má už od jara, tak jsem ho donutila mi to předvést.

Offline JankaM
3024 příspěvků moje polička 03. března 2026 15:35

dzizisketatak synek se o víkendu přihlásil o nové pantofle sám, vybral si, ale hlavně je musel na dlažbě v obchodě pořádně vyzkoušet, jestli se dost kloužou

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 03. března 2026 15:52

Pinot Noir Potrefenáhusa dneska jsem četla Maxipsa Fíka a taky jsem nasadila Dvořáka

Offline continuity
42032 příspěvků moje polička 03. března 2026 16:33

notnatak záložny plán máme, o to nic. Jinak na cukráře chodí ten kamaráda kluk, ač tam nechtěl. tam bylo volno, I když všechno ostatní projeli. 

Offline notna
9178 příspěvků moje polička 03. března 2026 19:33

continuity Dcera měla na základce pečení i jako docela velký koníček. Neměla by z toho žádný velký ujímání, kdyby do ní nezačala poradkyně na škole hučet, že s výborným prospěchem je to škoda /to ještě zaobaluji slušně/ a ať tam nechodí.

Offline Aranel
6398 příspěvků moje polička 03. března 2026 20:43

Lamicka je fakt, že když někde zahlédnu obrázek Boba a Bobka, taky hned slyším v hlavě "Tohle je klobouk kouzelníka Pokustóna..." Dvořákovým hlasem.

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 03. března 2026 21:13

Aranel je to vtipny. Ani jsem to neplanovala a najednou rikam hlubokym hlasem: ÁJO

Offline Karja
43940 příspěvků moje polička 03. března 2026 21:20

Včera jsme si četly o kouzlech, holky si plánovaly nějaké triky,něco nechapaly jak provést, jak to ukázat tomu obecenstvu, různé to diskutovaly a starší říká mladší ,,no to nevadí, když se to nepovede, vždycky si můžeš stáhnout kalhoty a ukázat prdel,,. Já mám pocit, že z nich něco bude. 

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 03. března 2026 21:41

Karja Jak začnou někde veřejně vystupovat, tak dej okamžitě vědět

Offline Zuzuli
3655 příspěvků moje polička 04. března 2026 10:27

My mame od vcera doma kralickovou fialovou aktovku. Pry uz si to nerozmysli

Je fakt krasna, a trpytiva, coz na fotkach videt moc nebylo. Uz jen cekame, az k ni naskladni stejny penal.

Mam ale tip, kdyby nekdo chtel taky kupovat topgal. Prodava je i albi, s tou jejich 10% slevou na cely eshop. A fungoval na ni i 15% slevovy kod u IG, takze byla o ctvrtinu levnejsi, nez jinde, stala jen 1600.

Offline letfenixa
10777 příspěvků moje polička 04. března 2026 13:34

Lukáško čítal 3 knihy o rodine Dušičkovcov stále dookola a včera večer si rozkazal prvý diel Harryho Pottera. Ale som pesimista, už mal 2 kritiky - Dušičkovci sú lepší a nie sú tam obrázky. 

Offline Zuzuli
3655 příspěvků moje polička 04. března 2026 13:45

letfenixa neni ve slovenstine nektere z ilustrovanych vydani? Jim Kay nebo MinaLima? Jim Kay je pro deri skvely. Ale zacatek prvni knizky trochu nudny je, zrovna nedavno jsem ji dceri cetla, druhy dil ma mnohem radeji. I ja, nadseny potterhead, jsem pred vic jak dvaceti lety zacinala druhym dilem z knihovny, prvni jsem docitala az pak.

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 04. března 2026 15:58

letfenixa To je ještě dobrý, my teď taky čteme Pottera a největší problém u toho čtení nekritizovat mám já