SunEclipse a ted chci vedet, jak dlouhy je okruh a kolikrat ho museli objet, nez najeli tech 100km!
Vše o těhotenství a dětech
Tabea buď ráda! Smysl té hry jsem nikdy nepochopila![]()
Vypadá to, že všem vyšel zápis, kam si přály. Moc gratuluji, jsou to nervy.
dupali continuity Držím palce na příjimačky. Dcera měla původně plán třetí školu napsat učební obor cukrářku. Ale ve škole jí to vymluvila "výborná" poradkyně. Dcera zazmatkovala a nakonec si tam dala gympl, kde měla stejné šance jako u dvou předchozích. Po podání přihlášek toho litovala, protože chtěla mít aspoň nějakou jistotu. Tak jsme našli jazykovku, kam by v případě něúspěchu chodila jeden školní rok. Jí tenhle záložní plán dost pomohl ke klidu.
Opakovaně se ptám Rostíka, jestli má v pořádku školní papuče - jestli ho netlačí nebo nejsou roztrhané. Tvrdí, že jsou OK.
Před chvílí poslala učitelka fotky z nějakého tvoření ve výtvarce a podařilo se jí vyfotit Rostíka hezky celého zblízka i s chodidly, na kterých má příšerně roztrhané viditelně naknap křusky ![]()
![]()
dzizisketa to tady čteme často, ze muži doma mají o stavu svého oblečení jiné představy, než ženy.
Začíná to uz u některých malých mužů. ![]()
Tabea No, moje malá žena taky odmítá vyměnit obnošené bačkůrky :)
DruI kluci si je sice vyměnit nechají, ale na dotaz by odpověděli stejně jako Rostík
dzizisketa Bačkory jsem kontrolovala, když jsme nějak jeli a měli je doma. Ale ptala jsem se takhle na boty na tělocvik. Tak jako jo, jsou mu, noha přesně kopíruje stélku
Bylo mi divné, že boty z podzimu mu nejsou, ale na tělocvik je má už od jara, tak jsem ho donutila mi to předvést.
dzizisketatak synek se o víkendu přihlásil o nové pantofle sám, vybral si, ale hlavně je musel na dlažbě v obchodě pořádně vyzkoušet, jestli se dost kloužou ![]()
Pinot Noir Potrefenáhusa dneska jsem četla Maxipsa Fíka a taky jsem nasadila Dvořáka ![]()
notnatak záložny plán máme, o to nic. Jinak na cukráře chodí ten kamaráda kluk, ač tam nechtěl. tam bylo volno, I když všechno ostatní projeli.
continuity Dcera měla na základce pečení i jako docela velký koníček. Neměla by z toho žádný velký ujímání, kdyby do ní nezačala poradkyně na škole hučet, že s výborným prospěchem je to škoda /to ještě zaobaluji slušně/ a ať tam nechodí.
Lamicka
je fakt, že když někde zahlédnu obrázek Boba a Bobka, taky hned slyším v hlavě "Tohle je klobouk kouzelníka Pokustóna..." Dvořákovým hlasem. ![]()
Aranel je to vtipny. Ani jsem to neplanovala a najednou rikam hlubokym hlasem: ÁJO![]()
Včera jsme si četly o kouzlech, holky si plánovaly nějaké triky,něco nechapaly jak provést, jak to ukázat tomu obecenstvu, různé to diskutovaly a starší říká mladší ,,no to nevadí, když se to nepovede, vždycky si můžeš stáhnout kalhoty a ukázat prdel,,. Já mám pocit, že z nich něco bude.
Karja Jak začnou někde veřejně vystupovat, tak dej okamžitě vědět ![]()
My mame od vcera doma kralickovou fialovou aktovku. Pry uz si to nerozmysli ![]()
Je fakt krasna, a trpytiva, coz na fotkach videt moc nebylo. Uz jen cekame, az k ni naskladni stejny penal.
Mam ale tip, kdyby nekdo chtel taky kupovat topgal. Prodava je i albi, s tou jejich 10% slevou na cely eshop. A fungoval na ni i 15% slevovy kod u IG, takze byla o ctvrtinu levnejsi, nez jinde, stala jen 1600.
Lukáško čítal 3 knihy o rodine Dušičkovcov stále dookola a včera večer si rozkazal prvý diel Harryho Pottera. Ale som pesimista, už mal 2 kritiky - Dušičkovci sú lepší a nie sú tam obrázky.
letfenixa neni ve slovenstine nektere z ilustrovanych vydani? Jim Kay nebo MinaLima? Jim Kay je pro deri skvely. Ale zacatek prvni knizky trochu nudny je, zrovna nedavno jsem ji dceri cetla, druhy dil ma mnohem radeji. I ja, nadseny potterhead, jsem pred vic jak dvaceti lety zacinala druhym dilem z knihovny, prvni jsem docitala az pak.
letfenixa To je ještě dobrý, my teď taky čteme Pottera a největší problém u toho čtení nekritizovat mám já ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje