EvaevaNas kamarád tam byl, s klukama teda 12ti letymi, ale říkal, že tam bylo narvano, předraženo (a ze on je na tom jinak než třeba na:D), že si to vůbec neužil, synovec o tom taky nemluvil nějak extra, takže to jsem vyhodnotila že je vezmu mimo prázdniny do nějakého spíš okresního Aqua. Já jsem zamluvila dvakrát na ten prázdninový týden takovy malý bazén jen pro nás, ale holky říkaly, že je velký jako naše kuchyň, tak uvidíme:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja jo, klukům by stačil jeden tobogán, ale mají rádi ty duše. O jarňákách (ale asi jen pražských) tam mají děti za korunu, ale ani tak jsme se tam nechystali a nechystáme
Jako bazén slibuju celou zimu a zatím nic.
Evaeva Aha, no já nevím, mně říkala kamarádka,že tam jednou byla s dětmi, když byly menší než ty moje aze to bylo 9 hubu je uhlídat, teď zase tenhle kámoš, tak nemám jinou pozitivní recenzi. Hlavně já nevydržím tak dlouho ve vodě, tak jsem ráda, když jako mužu pak tem radovánkám jen dozorovat;-). Na plavání chodí teď obě dvě holky, mají ve školce a školce každá 10 lekci, tak si snad trochu užijou;-)
rasaNori vybrali jste skvely brejle!! A jaky audio Boj o ostrov mate? Ja to miluju, ale Tondu to nejak nechytlo bohuzel.
711990 jo ona je nadšená, jen to ma na celodenní nošení, tak jsem zvědavá kdy ji to přejde![]()
Mame přímo boj o ostrov, trosečníky z vlaštovky, Petra kachnu a zamrzlou loď kapitána flinta. Petr kachna se jim nelíbil, zbytek tu hraje pořád.
Duše mívali v Berouně. Ten akvapark byl pro mne lepší než cele Čestlice, protože v Čestlicích prakticky nemají plavecký bazén.
rasaNori Boj o ostrov
Vlaštovky a Amazonky shltly děti komplet, mladší dokonce několikrát.
continuity jojo, myslím, že tam pořád jsou. Já si s dětmi fakt nezaplavu, možná tak v létě, takže zrovna plavecký bazén mně vůbec nepálí.
Ale chtěla jsem jít dopoledne, když je malý ve školce, a všechny bazény v okolí jsou zavřené ![]()
rasaNori sluší jí to, moc hezké brýle ![]()
Aranel Dupeto overal je nejlepší, přesně na tenhle účel jsem ho kupovala. A když je jo břečka a chci mimino nechat lézt, natáhnu přes něj ještě gumový kalhoty. Na Vinted jsem našla nějaký ala dupačky, takže ten hnus jen stáhnu a dítě může do kočárku.
Nevíte někdo, jak je nyní otevřené eko centrum Prales v Kbelich? Jsou tam i ve všední dny? Je tam teď v předjaří neco rozumného videt? Nejak se mi na jejich stránkách nedaří nalézt otevíracku, tak jestli někdo nemáte aktualni zkusenost
Muslik zkus Pinot Noir
To sluníčko je tak super! Mám mnohem víc energie, 14 dní jsme nevytáhli kočár, před námi krásné plány, dítě je v tom správném věku... Krásné období![]()
Muslik do 15:30 a jen ve všední dny, od dubna do 17:00 včetně sobot.
Prosím vás, kdo to tu psal, že dítě hraje Roblox?
Syn dyndá, tak jsem na to koukla, a vidím, že je to doporučený od 16 let. Na čem to vaše děti hrajou a jde tam nastavit nějaký věkový filtry?
Len Díky!
Tabea poptám se muže, co přesně tam synovi nastavil. Vím jen, že má zablokované chaty (tj. nemůže tam komunikovat s nikým) a na nákupy ma nastavenou nulu. Ale pokud chceš nevyžádanou radu, tak bych to nepovolovala vůbec. Mně ty hry přijdou hrozně pitomé, o ničem, hnusná grafika...základní verze většinou dětem nestačí, chtějí si nakupovat různá vylepšení, bez nich to není asi úplně ono. Ale hlavně tam úplně nefunguje, že by se hrálo v nějaký tebou schválený čas. Mně by třeba nevadilo, kdyby syn hrál každou sobotu od 17 do 19, ale to není ono, on tam pořád honí nějaké updaty, není pánem svého času (je to tak dělané, aby to hráč musel pořád sledovat). U nás v tom jede půlka třídy, tak jsme povolili. Se spolužáky si u toho volají přes mobil, chaty mají zablokované.
Dnes jsme byli po náročném dni ještě v Decathlonu, protože mladšímu jsou malé tenisky i kopačky. Hledali jsme správnou velikost, zkoušeli, vybírali, syna už to silně otravovalo. Trvalo to věčnost, ale máme! A večer přijde muž, koukne a podiví se:"Vy jste koupili růžové kopačky?" No a fakt jsou růžové, vůbec jsem si toho nevšimla (a syn teda taky ne). Tak doufám, že ho na to někdo neupozorní hned na prvním tréninku.
Tabea děti mají Roblox, vše co jde mají zakázané a blokované, ale hlavně mají omezený čas 15 min, na telefon celkem asi 45 min na den, prodloužíme jen příležitostně a za zásluhy a dobré chování
.
Muž je naučil Dunu a nějaké tanky na domácím skoro historickém PC, do kterého se ale sami nepřihlásí, takže máme přehled.
Tabea syn hraje. Zakázané tam má všechno, je tam, myslím, i nějaké věkové omezení. Nic mu tam nedokupujeme, chodí tam jen večer na půl hodiny v námi dovoleném čase, ani ne každý den. Ale on je ještě docela malý, tak mu to takhle stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje