Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 20. března 2026 12:52

Evaeva

U nás, mám pocit, byl táta jménem trochu zaskočenější, ale neříkal nic. Jedinej, kdo nějak komentoval, byl farář u babičky na vsi. A to je to jméno, prosím pěkně, starozákonní!

Offline Zuzuli
3822 příspěvků moje polička 20. března 2026 12:53

Tabea kuchar nezna klasiku od Heinricha Heine? Ich glaube, die Wellen verschlingen am Ende Schiffer und Kahn; und das hat mit ihrem Singen die Lorelei getan?

My se to museli naucit na gymplu, nase nemcinarka ru basen milovala. Myslim, ze ji uz asi nikdy z hlavy nedostanu

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 20. března 2026 12:56

Zuzuli já právě myslela, že kuchař nechtěl tu roztomilou holčičku vidět jako rýnskou sirénu. Ale když nad tím přemýšlím, tak si nejsem jistá, jestli Heineho zná. Je původem ze Sicílie, do školy tu nechodil. Tak třeba koukal na Gilmore girls a nemá to jméno rád kvůli tomu.

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:18

Karja já se ry frii trochu bojím, protože na little shoes maj 3 bazarovy a všechny mají vyměněný zipy...jinak uz teda jsem z prohlížení aktovek tak zblbla, ze mi přijde spis levnější, zadnej mercedes

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:24

Potrefenáhusa jj to je taková naše hláška, co používáme od té doby, co si kámoš koupil podlahu "Mercedes mezi laminem" jak mu prezentovali v obchodě. No já ted vybírám taky no:D:D:D a je to těžký, dětská aktovka,co nevypadá jako dětská.... ale doufám, že se do stavu, kdy mi taška za trojku spadne do ranku "levnější" teda nedostanu, že takhle dlouho ten proces nepotrvá, v něčem to učení nosit musí!

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:28

Karja haha, nespadá do ranku mensi ceny, ale co ten vetsi beckmann? 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:32

Potrefenáhusa tam mi přijdou ty motivy právě hodně dětské a aktovku pro druhý stupen si uplně netroufám no, ty vypadají fakt velké už jakože přes ty záda a tak...

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:32

Karja Vybíráš klučičí jména na druhé kolo?

Evaeva Syn má ve školce Jindřišku, to se mi taky moc líbí :o) a taky mají Josefínku, to je další hezké jméno.

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:33

DruI uvidíme co přijde:D. Třeba pro psa se to bude hodit.

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:34

Karja ty motivy se daj sundat a kapsa otočit bez obrázku, ale maj tam jen 3 holcici takový docela sladký, to je pravda 

jeste ergobagy jsou snad až do 150 cm myslim 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:43

Potrefenáhusa Jo aha, no tenhle styl by ani nechtěla, to je taková aktovka vyloženě. Ten ergobag mě taky nepřesvědčil, to taky řekne, že je dětské:D Zatim jsem u baaglu, že by si tam mohla něco vybrat v tom pro trochu starší děti...ale bude to náročnej víkend:D:D:D

Online continuity
43310 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:53

Karja tak to je jiný peklo, když se školní taška za rok a půl rozpadne.

Lituji te, to je přesně taková doba, že na batoh pro puberťák je ještě brzo. Na druhou stranu na prvňáckou aktovku to už není. 

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 20. března 2026 13:56

Karja ten ergobag jde ale koupit i jednobarevnej, taky z toho jdou všechny obrázky sundat 

(chápu, ze člověk nechce kupovat kazdy dva roky novou tašku za 3 litry) 

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:08

Potrefenáhusa já tu mám ergobag po synovi, nosil ho 4 roky a nevím, co s ním. Všechno je funkční, jen ten zelenej vnitřek není všude zelenej, protože tam párkrát něco vysypal (ořezávátko, měď, ...). To z toho nejde vyprat. Na vyhození je mi ho líto. 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:10

continuity jj jakoby batohů je spousta a jsou opravdu hezký, myslím, že vina není na straně nabídky:D Ale dcera se asi vzhlíží už v těch starších holkách a dneska prostě ty pátačky, to už jako jsou holky co jsou až takové teenagerky no, a jako celkově tomu odívání dává dost duležitosti:D. Ale někdy překvapí včera si svlíkla kalhoty a řekla mi, at jí je vyperu na méně stupnu, že to je takový jemnější materiál...to rozhodně nemá ode mně! 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:11

Potrefenáhusa v tomto případě jsem já ta šťastná, protože dcera odmítá novinky, takže počítám, že tu tašku, co má od první třídy, z ní budu rvát před druhým stupněm

(Včera jsem jí připravila na sebe nové tričko, přišlo mi úplně nekonfliktní barvou, střihem i motivem kytičky, ale ona se tvářila, že jí to úplně bolí, když si ho oblékla. Odpoledne jsem se opatrně zeptala a prej: Dobrý, vlastně je úplně v pohodě ) abych se vyhnula scénám, tak jí kupuju furt to samé, akorát větší, jenže to taky pokaždé nejde.

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:13

Potrefenáhusa Tak to by mě tolik ani nepálilo, kdybych věděla, že jí to vydrží, jak výdrží, tak co do vkusu:D Ten ergobag jsem jednobarevný nenašla, ale stejně je to asi s tou přazkou jakoby? To je taková "hutná taška" to je přesně co nechce no. 

Online continuity
43310 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:17

Mohučankamy jsme měnili ty první tašky ve čtvrté třídě a pak kolem sedmé, osmé už přešli na normální batohy na notebooky. To mi přišlo takové šikovné. 

Online Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:20

Karja mne se libi tenhle, ale u nas naopak asi jeste neprojde v konkurenci kocicek, leopardu a jednorožců 

prijde mi uplne v pohode i pro čtvrťáka, nedětsky 

baagl jsem dneska videla na nejaky spis menší holčičce ve vlaku, nejakej galaktickej a nevypadal zle, jen mel ten napis baagl uplne pres cely zada (to ja nerada) 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 20. března 2026 14:26

Potrefenáhusa Jo, už jsem ho našla, je hezký, nevtíravý, ale ta přazka neprojde. Ty baagly jsou dobré, že jsou takové streetové, ale zároven snad mají nějaké to vyztužení zad nebo minimálně jsou uvedené jako batohy pro děti prvního stupně...ale také se mi nelíbí ten nápis vzadu, ale o mě nejde:D:D:D