dzizisketa moc ji to sluší! Naši to teda taky hodne slušelo, ale naposledy kvůli tomu bulela minuly tyden, skoro po roce...
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Sluší jí to a povedlo se ti to. Zajímalo by mě, co myslí, tou hubatou;)
Tak jak jsem tu hledala tipy. Tak včera jsem byla s kluky v Mirakulu a bylo to nad očekávání dobre, skoro nikdo tam nebyl! Asi jak nebylo sluníčko a dvacet stupňů, tak to všichni předem vzdali. Mne se tam taky nechtělo, byla jsem tam jen jednou a měla jsem stažený zadek, že dětem někdo skočí na hlavu nebo že je v tom mumraji nenajdu. Tak jsem byla velmi příjemně překvapena.
A minulý víkend jsme byli v Tvrzi Chvaly na nějaké výstavě s prvky unikovky pro děti, což bylo docela pěkné. A vedle je fajn restaurace.
No a dnes asi nic, večer bolelo menší dítě ouško a teď si zalezlo a spí:-/ Takže pokračujeme s krátkou přestávkou v nemocech už od února...
Máte někdo zkušenost s nějakou tažnou tyčí mezi dospělé a dětské kolo? My máme lano, ale na mimiňáka budeme určitě potřebovat občas táhnout prázdné kolo, navíc to zamezuje vybočování mezi auta někde na silnici.
Gatita Ty letošní nemoci jsou fakt nekonečný, taky zase stůněme, ani ten jeden výlet jsme nestihli
sotva jsme se po 6 týdnech nemocí nadechli, starší měl zánět zubu (prý to bývá po nemoci běžné), mladšího jsem vzala honem očkovat (máme skluz 7 vakcín
počítám tam teda i ty nepovinné, které nám od podzimu drží doktorka v ledničce), takže teď mají oba laryngitidu
už fakt nějak nemůžu.
Myrtila my mame kontinuálně obyčejnou rýmu, která se různě vrací a komplikuje teplotami, bolavýma ušima...ja mela sama hnusne nachlazeni, kdy jsem proležela dovolenou jako placka, a pak me ještě několik týdnů bolelo ucho a v krku. Tchyně to samé. Děti pořád, s přestávkami, do toho si kluci střihli ještě nějakou střevní věc. A se starším jsem si byla ve ctvrtek pro žádanky, protože ten si stěžuje na břicho snad od narození, tak už taky přestávám věřit, že to je jen psychosomatické. No už se mi z toho chce brečet. A tedy ta naše přestavba a tábořeni u rodičů to taky nečiní úplně pohodovým.
Myrtila to je hrozny, hrozny, i s temi vakcínami.
Gatita To je přesný popis, kontinuální rýma s různě závažnými komplikacemi, na něco stačí sirup na kašel, na něco byly potřeba atb, ale pořád něco už od začátku února.
S tím bivakováním u rodičů vás ale moc lituju, tohle je na houby i doma v pohodlí, natož někde v provizoriu ![]()
Myrtila je to desne! Pro nas i pro rodice, kteri uz by radi meli svuj klid.
Gatita jak dopadla ta Neapol? Nebo je to ještě před vámi?
Tabea příští víkend. Aspoň doufám, protože jak píšu, tady je pořád někdo nemocný...k bolavýmu uchu právě přibyla teplota 39,1:-/
Gatita Tak vám držím moc palce, ať z toho nic není. To si to teda vybíráte. Ale snad to s příchodem hezkého počasí všechno zmizne...
Karja no je to teď fakt katastrofa. Ono to není nic vážného, ale prostě pořád něco a komplikuje nám to teď život víc než obvykle. Jak nejsme doma, tak vzniká spousta takových organizačních selhání (muž ted bydlí na stavbě), a teď do toho pořád nějaký dítě doma nemocný, ale ne doma doma, ale doma u mých rodičů, na které je toho dost, teď jakoby nechceme rušit, ale ty deti jsou tu úplně rozbitý,uřvaný a mimo kontrolu, a vždy aspoň jedno nemocný, grrrr. No a nevyhneme se ani různým střetům stran výchovy, vzniká tu spousta nepříjemných a často zbytečně vyhrocených situací, takže nejlepší by bylo trávit víkendy pryč, ale nejde to![]()
Gatita No já si říkala, že jste si toho na sebe ušili dost a to i bez nemocí!
Gatita jak dlouho by ta stavba měla trvat? Držím palce, ať vám sluníčko dá energii a nemoci vás nechají na pokoji. ![]()
Gatita no nepěkně se vám to sešlo ![]()
Gatita Ježiš, já tě TAK lituju!!!
Úplně živě si pamtuju, jak jsme jednou uvízli na týden u tchýně s malýma dětma (vykradli nám auto, takže jsme nemohli pokračovat na plánovanou dovolenou) a jak to bylo příšerné...a to bylo ve velkém domě a v létě, s tchánama jinak vycházím výborně. Fakt přeju, ať to brzy skončí.
Tabeazačínáme 6.týden. Mělo to trvat 4-5 týdnů, ale protahuje se to. Poslední 2 týdny si tam muž k sobě bere střídavě kluky, tak tu mam vždy jen jednoho, a je to schůdnější. Ukázalo se, že s oběma je to tu úplně nezvladatelné, a dost mě to i mrzí. Ale jak jsem psala, oni jsou tu jak rozbití. To Jiné prostředí a tlak na poslušnost tu má úplně opačný efekt. Rodiče jsou fajn, vycházím s nimi skvěle, ale tohle je mizérie a na nejlepší cestě pošramotit vztahy všude možně. Ted už to nějak doklepeme, ale všem v podobné situaci bych doporučila raději nějaké airbnb.
Gatita Vydrž, čekají Tě světlé zítřky! A půjdete do nového
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí