Gatita to si pamätám leto, keď mal malý 5 rokov, muž v nemocnici, ja operácia dutín, tak sme s malým boli u našich asi 2 týždne a bolo to strašné ![]()
Vše o těhotenství a dětech
My si včera užili Kačinu, všichni lovili vajíčka v parku (my pak taky samozřejmě), takže výstavní patro jsme měli sami pro sebe.

dzizisketa tam je to takovýhle pro děti? Hezký!
Ja mám vytlem, u nás bylo už tak 50 koledníků,jakoby fakt bez přehánění. Holky jen tak nakukuji, jo, ale že by se nechaly takhle nějak vyplatit to vůbec...I roky před tim si z tohoto počtu vybraly jednoho jediného kolednika, meho spolužáka, co jim teda muze dát tou pomlázkou, je to takovej opravdu viditelne klidnej tichej rozvaznej typ a letos k tomu přidaly dalšího souseda, přesně taky povahově takhle stejného. Tak z toho máme se sambem srandu, že jejich vkus je velmi vyhraněný a víme, co máme doma čekat.
Příští rok ale přijde tak polovina, holky drzi tu tradici dost po svem,par kolednikum se vysmaly, jakmile se za nima zavrely dvere, na dalsi dva vzaly botu a jednomu, to bylo obzvlast osklive, poprala ta mladis ,,hnusne velikonoce,hnusne hlavne pro vas,,.
Karja Jak máme ty kluky, tak k nám nikdo moc nechodí, takže mám vždycky jen něco málo na víc, protože co pak s tím, že. No, tak loni dorazili úplně náhodni koledníci, čtyři tatínci i s dětma (obého pohlaví!), to už jsem fakt vybírala mužovi koledu. Letos už asi nepříjdou, zato přišli dva bývalí spoluhráči od syna, prý "ahoj, my jsme přišli za tebou" (je jim tak 11, 12).
Jo a sousedka dávala na naši uličkovou whatsapp skupinu moc krásně zdobená vajíčka, tak jsem říkala muži, ať tam zajde. Prý ne, protože si pamatuje jak dopadl naposled, kdy se hrozně opili (bylo to asi pred 13 roky
). Stejně nakonec skončil u našich, kde prováděli srovnávačku slivovice. Ta loňská úroda švestek byla fakt velká.
brrr Hele, ja ty deti polovinu ani neznam, kdyz prijdou samy, a ted me pobavil kluk, bylo mu tak 14, rekl mi normalne cau a jeste mi rika ,,no, ja jsem byl i dole u vas, tam co si bydlela driv,,. Tak rikam sambovi, evidentne se zname vic:D
Dcera je s rodinou na chalupe u druhe babicky, tam je to takova mrnava vesnicka, vsichni se znaji. Koledovat chodi cela parta po cele vsi. Tak pry zase sli, chlapi a kluci s pomlazkama a Adela, ktera by neprezila chybet u takove zabavy, mela v kazde ruce klacek ![]()
Jaké máte autosedačky pro ty cca desetileté děti? Potřebujeme pro Viktora větší sedačku, ale Ríšovi je ta jeho celkem natěsno v ramenou, takže tu posuneme Viktorovi a R. by dostal novou. Má teď takovou tu s velkým rozsahem 9 - 36 kg, o kterých se většinou píše, že jsou obecně užší než ty od 15 nebo 18 kilo. Když koupím nějakou od 15 kg, bude automaticky širší v ramenou? Nějak se těch rozměrů nemůžu dopátrat.
Jj,to výstavní patro je hodně koncipované pro děti. Na prohlídce zámeckých interiérů jsme nebyli, radši jsme lovili vejce v parku, když bylo včera tak krásně. Ale určitě doporučuji, až bude park zelenější, bude to úplná nádhera. Mají tam v parku i kuličkodráhu.
dzizisketa zkusím si to zapamatovat, díky!
Pinot Noir my máme dvě cybex, 9-36kg, a každá má jiný "střih". Ta jedna je v horní části dost širší.
Pinot Noir z tech levnejsich mam ted super skladaci Cybex, co se slozi naplocho do kufru anebo pak mame Avionaut, ta je sirsi i pohodlnejsi, ale draha. Obe nemaj limit na hmotnost.
Pinot Noir my jsme měli nejakou, která se rozšiřovala spolu s tím jak se zvedala ta hlavová opěrka, takže rostla nejenom do výšky, ale také do šířky.
Ale nemůžu dohledat co to bylo a je to už asi jedno, ale možná takový model by vyhovoval. Ale buď Cybex nebo Römer.
@Pinot Noir náš třeťák devítiletý ma už jen podsedák
711990 super, díky za tip, už mám Cybex v košíku ![]()
continuity Tabea děkuju i vám.
JankaM to nechci
711990 tá Cybex vyzerá super. Uložila som si ju.
Pinot Noir my mame nejaky britax romer, ale kolik ma v ramenou, netusim. Muzu ti to příležitostně zmerit. Dobre se šteluje, ale ta cast v ramenou a kolem hlavy je hrozne obří a mezi dvě sedačky se rozhodne nevmáčkne ani hubeňour. Jednou jsem tam jela vklíněná a musela jsem jet celou dobu v předklonu, protože ramena jsmem tam nevmáčkla. Mezi ty předchozí sedačky jsem se vešla v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí