Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2026 10:35

Potrefenáhusa prosím tě, že se ještě vracím k taškám, tak ta prodejna ve Štěrboholech má tu slevu do konce dubna? A mají tam teda i step a ergobag?

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 10:56

Evaeva ja si teda myslim, ze kluci mají casto pubertu i dospělost lepsi s matkama než holky, i lepsi pro matky (a horsi pro otce) 

ta prodejna ve sterboholich je takovej ten obchod, ve kterym je vic regálu jiných obchodu, takze je tam koutek Agáty, ten beckmann, nebo treba spokojeny pes ty slevy meli v ty agate, ale nevim, na jak dlouho. tam teda nemeli nejakej extra vyber, ale ty zakladni typy byste tam vyzkoušeli. step by step tam teda meli jen grade myslim, asi 4 barvy (ten ruzovej holcici ne )

my tam byli chvili pred zavirackou, takže to byla celkem rychlovka, ale ten step by step ani ergobag dceri moc nesedely, na ten ergobag mi prislo, ze mela vylozene kratky zada, sedel ji jak ulitej ten zipovej beckmann, tak nakonec jsme jeste doma projely vsechny barvy (chvilka naděje, protoze na norským webu měli některý i s 58% slevou, ale bohuzel neposilaj vubec nikam, ani eshopy sdruženy pod jedním webem pro Skandinávii a Německo s Rakouskem si neposilaj navzájem) a vcera jeden dorazil, je lehkej, libi se mi moc, tak snad se do nej vsechno vejde

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:13

Garfie už to čtu poněkolikáté, jakože překvapení, nebo výjimka, že je kluk mazlík, ale z mé zkušenosti z celé široké rodiny jsou kluci mnohem větší mazlíci než holky.

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:20

Pobavil mě příběh, který R. vymyslel se spolužákem, měli ve dvojicích napsat příběh, kde použijí všechna vyjmenovaná slova po písmenu, které si vylosovali. Dostali pochvalu, za nejlepší práci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:33

Potrefenáhusa aha, takže jen Agáta má slevy. Ona a pár eshopů teď mají "rodinné dny" (třeba little shoes), tak asi proto.

Nám by stačil ten step a ergobag. Ale trochu si mně nahlodala s tím Beckmann. Ale ten narozdíl od těch dvou ostatních nemá ty záda nastavitelný. Syn není úplně prcek, teď i docela vytáhl. No, jestli pojedeme okolo na výlet, tak se asi zastavíme, ale nebudu to teda nijak hrotit.

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:41

Evaeva 

Jo, chápu, bohužel ho v Praze naživo jinde nemaj. Ale klučici fakt nemaj tak hezky. Myslim, ze skvěle vyberete i v ergobagu a step by stepech 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:46

Potrefenáhusa jojo, klučičí vzory má určitě hezčí ergo i step. Díky za info 

Offline DruI
5459 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:49

Pinot Noir No ale to vymysleli kluci fakt dobře :o)

Offline Tak Betty
5989 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 11:58

Pinot Noir To je vtipné , lysku jsem si musela teda najít .

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:03

Tak Betty my jsme byli o víkendu zrovna v zooparku, kde byla spousta ptáků a zrovna u té lysky jsem se R. ptala, jestli ví, proč je tam Y a vysvětlovali jsme si, od jakého slova je to odvozené a co to vlastně znamená. Mně vždycky připadá, že ty moje snahy nikdo nevnímá, ale tak asi jo.

Offline Garfie
28091 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:09

Pinot Noir Jo, ale přiznám se, že před tím by mě to nenapadlo. Hlavně by mě nenapadlo, že to vydrží do tak vysokého věku. Ale vidím to i u kamarádek, je to tak. 

Offline dzizisketa
8813 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:26

Pinot Noir 

Od čeho je odvozená lyska? Od lysiny, jakože toho bílého fleku na hlavě?

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:29
Offline Tak Betty
5989 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:39

dzizisketa Pinot Noir Zrovna jsem si chtěla najít vyjmenovaná slova na L.

Offline Tabea
7728 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:54
Reakce na Zuzuli:

Tabea ja mam dite ve skolce, kde musi povinne spat i predskolaci

Jako usnout nemusi, ale musi lezet prikryti perinou. A za to, kdyz usnou, dostavaji bonbon Kez by si mohli treba malovat. Ale uz jen necele tri mesice.

Ale uz vetsinou nespi, usne jen kdyz je rano opravdu hodne unavena. Ale do letosni zimy to byl ten zacarovany kruh dite spi ve skolce - vecer nechce spat - rano je uplne hotove a pak usne ve skolce...

​tvoje školka je láska

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2026 12:58
Reakce na dzizisketa:

Pinot Noir 

Od čeho je odvozená lyska? Od lysiny, jakože toho bílého fleku na hlavě?

​Ano, to jsem věděla. Ale myslela jsem, že je to s měkkým

Online Potrefenáhusa
38361 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 13:43

Evaeva to je pýchavka s tvrdým :D 

mně překvapily vyjmenovaný slova na zápise namalovaný na zdi na chodbě, je to v nějakým jiným pořadí, než si to pamatuju ze školy já (ale dala bych dohromady uz jen brzy, jazyk, nazývat, Ruzyne)

Online Pinot Noir
29497 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 13:44

Ještě mě teda pobavila jedna věc - v pondělí na tripartitách říkala učitelka, že jakmile mají takhle něco vymyslet, napsat, sehrát scénku, být kreativní, tak R. že exceluje, že má výborné nápady (asi aby vykompenzovala tu předcházející sprchu o děsivé úpravě). A hned včera jsem tu kreativitu uviděla v jednom pracovním sešitu, kam jsem nakoukla. Mají speciální předmět, kde plní různé výzvy a pak o tom píšou a odpovídají na otázky, jak jsem tu třeba psala, jak pekl ty brumíky pro spolužáky a pak je zapomněl v šatně. Tak minulý měsíc měli téma o hodnotách, kamarádství a něčem jako schopnosti myslet i na sebe a umět být i jen sám se sebou. A úplně na závěr měl odpovědět na otázky: co zajímavého jsi zažil 1) s kamarády a 2) se sebou samým. A on k té dvojce napsal: Žádného Sébu Samého neznám. A za tím vytlemený smajlík.

Mě by fakt zajímalo, co si o tom učitelka asi myslí.

Offline Garfie
28091 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 14:12

Pinot Noir Já myslím, že ji to pobaví...

Offline Aranel
6384 příspěvků moje polička 16. dubna 2026 14:46

Pinot Noir to je super. A příběh moc pěknej!