Pinot Noir je vtipný ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Hele, ale já třeba kluka nechtěla (teď se trochu stydím napsat, ale je to prostě fakt). A teď jsem ráda, ale on asi není úplně typický, nebo nevím. Je takový svůj, ale vždycky byl mazlící, vlastně do teď mě často obejme, dá pusu, třeba mimochodem a to je mu 14. A jako malý byl extrémně hodný, klidně si v pohodě hrál nebo prohlížel knížky...(jo, to dítě co má poruchu pozornosti a nedokáže se dlouho soustředit).
my si nikdy pohlaví nenechali říct. U prvního muž prohlašoval, že to musí být kluk. U druhýho jsem cítila, že to bude holka a zároveň jsem si říkala, co si proboha s holkou počnu. Protože ty ukňouraný holčičky, co byly v okolí, by mě zabily. Holčička je divoká a tvrdá jako kluk, ale teď na ní to kňourání dost leze.
Ve školce jsem ji viděla optikou kluka. Když mi učitelka říkala, jak je divoká a nemá z ničeho strach, tak jsem říkala, že mi proti bratrovi přijde dost v pohodě. No, tak prý proti ostatním holčičkám je odvážná velmi. Život s bratrem ji zocelil. ![]()
Tabea asi taky zalezi na bratrovi. U nasi starsi dvojky byl starsi bracha na malou segru dost hodnej, u mladsich vnoucat to Adela dostavala dost sezrat. Taky je Adela dost razantnejsi a prubojnejsi nez Ema, i kdyz ta to samozrejme taky umi rozbalit. Ale celkove je klidnejsi.
Pinot Noir tak to je super text!
Potrefenáhusa aj Lukáško sa učí iné vybrané slová, ako som mala ja. Našťastie som sa s ním učila len po b, ostatné už zvládol sám. Včera písali diktát na s a r, mal jednu chybu, napísal krdko ![]()
Dítě do sdíleného rodinného kalendáře zadalo udalost: "Nejsem doma". Muž to přepsal na "Proč? Kde budes?"
Takže teď máme událost, která se nazývá:
"Proč kde budeš? Ještě jednou ch. má oslavu a ano už pro ní mam dárek /No dobře dobře. Hlavně ze nejdeš ven s chlapcem/ ne š. to dneska zrušil a na oslavě chlapci nebudou"
Pinot Noir seba točil o pelynku![]()
Gatita je mi úplně jasný, kdo je v téhle dvojce šéf a mohl točit o Dharrmanovi, a kdo nafasoval pelyněk ![]()
Prosim vas, co jste z Ostravy (zkusim rasaNori),
nahodily byste nějaké tipy na cca dvouhodinový program pro děti? Ideálně abychom se pak bez auta zvládli dostat nějak rozumně na hl.nádraží? Jeden den máme v plánu hornické muzeum, ale další den už nic, chtěla jsem vysokopecní areál, ale jednak jsem ulovila jen 2 lístky, a za druhé on na ty prohlídky moc není, tak hledám nějakou alternativu. Nějaká hřiště, procházka, zmrzlina, kavárna, nebo nějaký ten Malý svět techniky či Dětský svět? Je mu 6.
letfenixa Krdko ![]()
Gatita Svět techniky klidně. On sám o sobě je i ten areál dost koukatelný a fotogenický (a pod čtyřkou máme zrovna výzkum).
ZOO asi nestíháte, co?.
Gatita Na ten dětský svět by byl už možná moc velký, byli jsme tam vloni se čtyřletým, a to mi přišel takový akorátní věk, mrkni na fotky na webu, možná by si už víc užil něco pro starší děti.
continuity
Ježiš, to je vtipný!!
Pelíšky jsou u nás top. Hlavně to muž vyřešil a moc jí nevyprudil.
Gatita pro 6 leteho kluka bud samotný areál, nebo spíš ta U6 v něm. Mají tam ponorku
jenom bacha, dobre si najdete spojení na hlavní nádraží, zas jsou tu výluky jak hrom.
rasaNori diky moc, i ostatnim. Se tesim, v Ostravě jsem jeste nebyla (kdyz nepocitam jednou přestup na nádraží) ![]()
No ja myslela, jak mam mirneho chlapecka. Ale starsi ted nejak testosteronove dozral a uz je to taky slusny peklicko. Mimino, kdyz mu treba do neceho saha, tak chyti za nohu a odtahne ho do jine mistnosti. Ale mladsi, to uz je ted jiny kalibr. Je vic sebevrazedny, neustale se snazi neco sezrat. Dnes venku zkusil sezrat hlemyzde, tahala jsem mu ho z pusy. Jinak jsem ale za dva kluky moc vdecna. Naopak jsem si vnitrne neprala holku, my jsme i doma jako zeny dost komplikovane. Takze doma jsem takova jejich kralovna. Jediny zensky element je fena a to je proste takova hysterka desna
.
Jos tak to se máš na co těšit, testosteron se totiž ve větším počtu nesčítá, ale násobí ![]()
Mně mrzí, že je naše ženská linie přeťatá, ale na výchovu jsou kluci podle mě jednodušší, i mi víc vyhovují jejich zájmy. Tady teda samozřejmě hodně záleží, jestli dostaneš spíš Amazonku nebo princeznu ![]()
Jos ty mladší bejvaj takový hodně zocelený, nám se taky malý dítě vztyčilo a rozešlo na první narozeniny, aby ten masakr přežilo, jako první jídlo ochutnala kočičí granule asi ve 4 měsících...
Tady teda samozřejmě hodně záleží, jestli dostaneš spíš Amazonku nebo princeznu
většinou podle mě dostaneš něco mezi tim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje