Kokoska tohle mi asi jedine chybi tim, ze nemam holcicku. Jsem celkem marniva a paradiva. S mamkou jsme si v tomhle nesedly, i kdyz ona driv byla taky takova nacancana, kdyz jsem byla mala. Ale spis, ze to tak chtel tata, tak mela same kostymky a podpatky. Ale proste zadna sounalezitost se mnou v puberte. Nastesti statsi syn se rad paradi uz ted. Byli jsme minuly tyden u Cat. v kadernictvi (uz tam chodime vlastne vsichni neplesati v rodine) a chtel sestrih na frajera
Vše o těhotenství a dětech
Jos já děkuju každé ráno, že nemusím nikoho česat
Ale právě by se mi líbilo mít někoho, kdo jednou bude mít ženský pohled na svět. Poradí mi, jaký boty si vzít k šatům a bude ho zajímat, jaký jsem měla porod
Zuzuli potvrzuji, co říká Pinot Noir
My byli snad i bez žádanky. Byli jsme tam těsně pred 6.narozeninami.
brrr a co tam pod tou 4 zrovna zkoumáte (pokud to není tajné)? Jsem hrozne zvědavá.
GatitaPředpokládalo se, že když čtyřku na začátku 70. let stavěli, vykopali obrovskou stavební jámu, do které tu vysokou pec postavili. Ukázalo se, že to není pravda, ta jáma byla menší, takže se tam dochovaly starší, zděné konstrukce. Světe div se, opět nějaké hutní provozy, tyhle ale z konce 19. století. Já vlastně moc nevím, co jsme našli, normálně jsem středověkář. Jak se vyrábí železo, případně ocel jen tuším. Takže jsemnsi s kolegou řekli, že to co nejlíp zdokumentujeme a interpretaci necháme na jiných. Problém je, že tam ve zhruba 100 letech proběhlo x různych přestaveb, ty pece se po areálu různě přesouvaly, s původnímu plány je to taky lehce vachrlaté.

Jos moje dcera jako holcicka moc paradiva nebyla, saticky a suknicky nemela rada a spis tihla ke starsimu brachovi a jeho kamaradum. Kdyz prvni skolni den řvala, ze nechce do skoly, bracha ji pohrozil, ze to rekne klukum, a hned sklapla. Ale jak rostla, tak samozrejme na tu divci paradu taky doslo, jen ty sukne nema moc rada do ted. A po zenske strance si myslim rozumime, fakt jsem rada, ze ji mam.
Evaeva česání je v pohode, oblíkání je mnohem horsi
continuity ja myslim, ze ten rozdil neni uplne v živosti, áe kluci mají ty hry o hodně adrenalinovejsi a agresivnější, mlatej se klackama, do něčeho bouchaj, vymejslej, jak se zabit nebo aspoň zrakvit, neustále spolu soutěžej.
nekde jsem cetla, ze výchova holek je dramatičtější, zatimco kluky je těžší udržet naživu
Jos no ale s největší pravděpodobností by se holka nechtěla parádit podle tvyho vkusu, to si nepředstavuj, jak kupuješ podle tebe krásný šatičky a holcicka se do nich s radostí oblíká ...
Potrefenáhusa včera jsem čekala v autě na zelenou na semaforu a vedle na chodníku si dva kluci postavili flašky s gatorade a kopali je proti zdi. Když praskly, tak částečně pili a částečně to lili kolem. Že by takovou aktivitu prováděly holky, si představit nedovedu. ![]()
Potrefenáhusa jo, oblékání může být taky dobrý
Ale i to česání se musí udělat, kluci vstanou a jdou. Navíc by to nezvládl tatínek ![]()
brrr ty jo, to vypadá hustě, děkuju!
Evaeva pockej, az si zacnou matlat na hlavu gel (10 let) a resit barvu (11 let) a vystrihany cary (7 let)! ![]()
Ale i to česání se musí udělat, kluci vstanou a jdou. Navíc by to nezvládl tatínek
jednu naši spřátelenou holčičku ráno připravoval tatínek. Chodila ráno s tolika culikama, jak mu ty vlasy šly chytit. Upravená a učesaná byla.
Kolegyně měla zlomený loket a prosila muže, ať jí udělá culík a nandá náušnice. Že to vypadalo, že si ruce poláme sám. Protože to v 55 ještě nikdy nedělal.
Ale i to česání se musí udělat, kluci vstanou a jdou. Navíc by to nezvládl tatínek
jednu naši spřátelenou holčičku ráno připravoval tatínek. Chodila ráno s tolika culikama, jak mu ty vlasy šly chytit. Upravená a učesaná byla.
Kolegyně měla zlomený loket a prosila muže, ať jí udělá culík a nandá náušnice. Že to vypadalo, že si ruce poláme sám. Protože to v 55 ještě nikdy nedělal.
Z tech nasich holek je taky kazda jina. Eme ucesu rano cop a v poledne je ucesana.Adele ucesu rano culik nebo cokoli a za pul hodiny toho ma pulku z gumicky venku a sponky ji visi nad uchem na trech vlasech, aniz by si to tech vlasu sahala. Vubec nic ji nevydrzi.
Evaeva na to cesani doporucuju kudrnaty dite. Tomu uceses vlhky vlasy po umyti a pak uz na to radeji moc nesahas ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje