Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 21:33

Kokoska tohle mi asi jedine chybi tim, ze nemam holcicku. Jsem celkem marniva a paradiva. S mamkou jsme si v tomhle nesedly, i kdyz ona driv byla taky takova nacancana, kdyz jsem byla mala. Ale spis, ze to tak chtel tata, tak mela same kostymky a podpatky. Ale proste zadna sounalezitost se mnou v puberte. Nastesti statsi syn se rad paradi uz ted. Byli jsme minuly tyden u Cat. v kadernictvi (uz tam chodime vlastne vsichni neplesati v rodine) a chtel sestrih na frajera

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 22:04

Jos já děkuju každé ráno, že nemusím nikoho česat Ale právě by se mi líbilo mít někoho, kdo jednou bude mít ženský pohled na svět. Poradí mi, jaký boty si vzít k šatům a bude ho zajímat, jaký jsem měla porod 

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 22:16

Zuzuli potvrzuji, co říká Pinot Noir 

My byli snad i bez žádanky. Byli jsme tam těsně pred 6.narozeninami. 

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 22:19

brrr a co tam pod tou 4 zrovna zkoumáte (pokud to není tajné)? Jsem hrozne zvědavá.

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 22:40

GatitaPředpokládalo se, že když čtyřku na začátku 70. let stavěli, vykopali obrovskou stavební jámu, do které tu vysokou pec postavili. Ukázalo se, že to není pravda, ta jáma byla menší, takže se tam dochovaly starší, zděné  konstrukce. Světe div se, opět nějaké hutní provozy, tyhle ale z konce 19. století. Já vlastně moc nevím, co jsme našli, normálně jsem středověkář. Jak se vyrábí železo, případně ocel jen tuším. Takže jsemnsi s kolegou řekli, že to co nejlíp zdokumentujeme a interpretaci necháme na jiných. Problém je, že tam ve zhruba 100 letech proběhlo x různych přestaveb, ty pece se po areálu různě přesouvaly, s původnímu plány je to taky lehce vachrlaté.

Offline Kokoska
34297 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 23:34

Jos moje dcera jako holcicka moc paradiva nebyla, saticky a suknicky nemela rada a spis tihla ke starsimu brachovi a jeho kamaradum. Kdyz prvni skolni den řvala, ze nechce do skoly, bracha ji pohrozil, ze to rekne klukum, a hned sklapla. Ale jak rostla, tak samozrejme na tu divci paradu taky doslo, jen ty sukne nema moc rada do ted. A po zenske strance si myslim rozumime, fakt jsem rada, ze ji mam.

Offline Potrefenáhusa
38379 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 02:19

Evaeva česání je v pohode, oblíkání je mnohem horsi

Offline Potrefenáhusa
38379 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 07:00

continuity ja myslim, ze ten rozdil neni uplne v živosti, áe kluci mají ty hry o hodně adrenalinovejsi a agresivnější, mlatej se klackama, do něčeho bouchaj, vymejslej, jak se zabit nebo aspoň zrakvit, neustále spolu soutěžej. 
nekde jsem cetla, ze výchova holek je dramatičtější, zatimco kluky je těžší udržet naživu 

Offline Potrefenáhusa
38379 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 07:03

Jos no ale s největší pravděpodobností by se holka nechtěla parádit podle tvyho vkusu, to si nepředstavuj, jak kupuješ podle tebe krásný šatičky a holcicka se do nich s radostí oblíká ... 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 07:32

Potrefenáhusa včera jsem čekala v autě na zelenou na semaforu a vedle na chodníku si dva kluci postavili flašky s gatorade a kopali je proti zdi. Když praskly, tak částečně pili a částečně to lili kolem. Že by takovou aktivitu prováděly holky, si představit nedovedu.

Offline Potrefenáhusa
38379 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 07:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 07:56

Potrefenáhusa jo, oblékání může být taky dobrýAle i to česání se musí udělat, kluci vstanou a jdou. Navíc by to nezvládl tatínek

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:04

brrr ty jo, to vypadá hustě, děkuju! 

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:10
Reakce na Evaeva:

Ale i to česání se musí udělat, kluci vstanou a jdou. 

Počkej za pár roků

Offline Kokoska
34297 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:18

Evaeva pockej, az si zacnou matlat na hlavu gel (10 let) a resit barvu (11 let) a vystrihany cary (7 let)!

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:18
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa jo, oblékání může být taky dobrýAle i to česání se musí udělat, kluci vstanou a jdou. Navíc by to nezvládl tatínek

​jednu naši spřátelenou holčičku ráno připravoval tatínek. Chodila ráno s tolika culikama, jak mu ty vlasy šly chytit. Upravená a učesaná byla. 
Kolegyně měla zlomený loket a prosila muže, ať jí udělá culík a nandá náušnice. Že to vypadalo, že si ruce poláme sám. Protože to v 55 ještě nikdy nedělal. 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:19
Reakce na Evaeva:

​jednu naši spřátelenou holčičku ráno připravoval tatínek. Chodila ráno s tolika culikama, jak mu ty vlasy šly chytit. Upravená a učesaná byla. 
Kolegyně měla zlomený loket a prosila muže, ať jí udělá culík a nandá náušnice. Že to vypadalo, že si ruce poláme sám. Protože to v 55 ještě nikdy nedělal. 

Offline Kokoska
34297 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:23

Z tech nasich holek je taky kazda jina. Eme ucesu rano cop a v poledne je ucesana.Adele ucesu rano culik nebo cokoli a za pul hodiny toho ma pulku z gumicky venku a sponky ji visi nad uchem na trech vlasech, aniz by si to tech vlasu sahala. Vubec nic ji nevydrzi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:28

brrr Kokoska to už ale bude jejich boj!

Offline Zuzuli
3649 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 08:30

Evaeva na to cesani doporucuju kudrnaty dite. Tomu uceses vlhky vlasy po umyti a pak uz na to radeji moc nesahas