Diky vsem, trochu jste me uklidnily. Zkusim v pondeli zavolat nekam na orl a zeptam se. Kdyby to slo i po sestych narozeninach, bylo by to super, protoze nejvic by se mi to hodilo v pulce cervna. To nase skolka jede na skolku v prirode, kam nase slecna odmitla odjet, tak mam volno a budu s ni mit takove male prazdniny. Tak snad to bude stacit
Vše o těhotenství a dětech
Ja jsem v tehotensti doufala v kluka, strasne jsem se bala holcicich her s barbie a panenkami. Ale jsem strasne rada, ze mam holku. Je proste skvela ![]()
Je paradiva, bez sukne do skolky nechodi (jednou jsem ji rano nechala v predsini a byl z toho sileny hysterak), porad si pujcuje moje saty a sukne a doma se do nich oblika a hraje si na princeznu s vleckou. Ma svoje licidla a pred odchodem ven se obcas musi nalicit. Miluje panenky miminka, barbie taky mame, plysaku strasne. Rada si hraje i s legem, ale misto staveni spis roleplay s figurkama. Ovsem stejne nadsene se vrha do blata, louzi a leze po stromech ![]()
Ale ja z ni ted jsem fakt nadsena. Je z ni partacka, rada se mnou chodi do muzea a divadla, miluje knizky, jezdi se mnou na koleckovych bruslich (kolo ji tolik nebavi). K narozeninam si prala videt Labuti jezero, tak jsme s ni byli ve statni opere a bylo to uzasny. Kdyz na jevisti tancilo 24 labuti plus Odetta, rikala jsem si, jak je super tu byt a bez zajmu naseho ditete bychom sem asi nesli.
Zuzuli a to nemá vlasy v očích třeba? To už dětí úplně nesnáším
Já jedno kudrnatý dítě mám a fakt si neumím představit, že to má dlouhý. To by vůbec nikdy nevypadalo upraveně.
Evaeva ale vis, jak dlouho trva, nez si ty vlasy nageluje a najezi ke sve spokojenosti?
Zuzuli ty role play by mně beze srandy zabily
Na to jsem nebyla ani jako malá holka.
Jinak se se mnou líčí mimiňák. On je totiž šílená opice a co dělám já, dělá taky![]()
Evaeva nosi celenky. Jinak ma jednu velkou loknu primo.pres oblicej. A obcas culik nebo drdol, ale zadne narocne cesani to neni, spis jen tak rukama posbiras ty kudrliny a svazes je. Ucesat nejak do hladka to stejne nejde. Ona ty vlasy ma realne dlouhe do pulky zad, cop se z toho uplest da, ale rozpustene s celenkou preferuje.

Kokoskaať si klidně vstává v půl šestý, já u toho asistovat nebudu
(ale vůbec bych se nedivila, kdyby nás to minulo)
Zuzuli no já ani nemyslela náročné účesy, ale je to další úkon, který musíš udělat. Když si vezmu, jak často někam dobíháme
Ale čelenky jsou dobrý!
Evaeva nase čtyřletá kudrnatá kamarádka má ofinku, do očí to nepadá
našim holkám to taky učesaný nedrží, starší má takový dospělý, ale hodně cuchaci vlasy
tatinek culk do gumičky neumí, osočil me, proc se divím, kdyz ja v tom mam čtyřicetiletou praxi, i sponky nandava uplne ujetě ve směru vlasu a ne nastorc
Ale vodi 2x tydne starsi do skolky on i s vypravováním, učeše kartacem a ty sponky nejak nandaj spolu, culik nedela
Potrefenáhusa mladší má krepaté dredy, hned jak vlasy přesáhnou tak 13 cm. Vlastně je asi dobře, že ani jeden z nich není holka
(ale starší má vlasy skvělý a taky řasy)
Evaeva role jsou náhodou skvělý, nemusíš dělat skoro nic, ridej to ty deti a hodne casto si tak vyhrajou samy
akorat to nedavam v aute, kdy ridim a maly dite na me zezadu rve: ne, ty nesmis rict tohle! Ty mas ted rict....(neco, co ji bud nerozumim, nebo to mymu mozku zabranyho řízením nedava vubec smysl
)
(ale starší má vlasy skvělý a taky řasy)
no u nás ty vlasy a řasy taky nejsou zadarmo, patrej k tomu ještě nohy a záda
Ale už rikala, ze si nohy nikdy holit nebude, protoze je chce mit chlupatý jako kočička ![]()
, tak uvidíme
Potrefenáhusa no mladší měl takové období okolo dvou let a rozhodně nic sám neřídil. Chtěl akorát koukat a maximálně odpovídal ano/ne. Neteř k tomu taky vyžadovala společnost.
Já neřídím žádnou jejich hru, to se nenechají, i kdybych chtěla, ale tohle ťapání s panáčky mi přijde jako vrchol nudy, i kdybych měla jen slepě poslouchat instrukce. Ale jak píšu, mně to nikdy nebavilo. Ale jedna ségra si hrála s barbínami celé dětství.
Evaeva potřebuješ ty holky dvě, pak uz je to dobry, starsi teda do 3,5 jezdila výhradně s autama a vlackama
Potrefenáhusa kluci mají husté vlasy všichni stejně jako já i muž. Staršímu sice chlupy trochu rostou, ale nijak zvlášť. Ale je z nich nejtmavší, jediný je po muži, takže ty řasy má fakt krásný.
Evaeva snad si nemyslis, ze se kvuli vlasum vstava driv? Vloni na dovolene si ty vlasy sel patlat zasadne ve chvili, kdy jsem s klicema vykrocila ke dverim ![]()
Evaeva potřebuješ ty holky dvě, pak uz je to dobry, starsi teda do 3,5 jezdila výhradně s autama a vlackama
To asi jo. Ale musí je to obě bavit (my jsme tři a bavilo to jen jednu). A ještě to asi budou chtít obě řídit ![]()
Ale platí to i o klucích, jeden kluk a jedna holka je asi nejnáročnější kombinace na zapojení rodiče.
Kokoska no jakoby, nemyslím si, že na tom bude hůř než já. Já jsem po ránu vyplá, na dovolené nevyrazíme dřív, jak v deset (a to se poplácáváme po ramenou, jak jsme dobrý
)
Letos se mnou na prazdniny chteji vsechna vnoucata, to bude psina! Najednou teda ne, to bych se z nich zcvokla, ale nejstarsi chce zase do Trebone, holky chteji spolu do toho naseho venkovskeho utociste a mladsi vnuk kamkoli, jen aby si pry se mnou uzil a melo by to obsahovat i sportovni letiste u segrina kamarada. A babi planuj!
Evaeva se trema detma bych si taky placala, ja uz jsem vysla ze cviku a staci jeden ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje