Gatita moje gynekoložka si myslela, ze jsem oběti domácího násilí, končetiny pokryty modřinami různého stáří, ze mě navíc při jejím tázavým pohledu na obrovskou modřinu přes půlku stehna vypadla klasicka výmluva Upadla jsem na botník... a přitom jsem porodila jen demoliční četu :-).
Vše o těhotenství a dětech
Ještě že moje demoliční četa demoluje převážně sebe a byt![]()
Kačina 10/10. Děkuji za doporučení, ono nakonec to i ten celodenní výlet byl, navic jak je to tam rozlehlé vevnitř i venku, jsem ukládány, že bychom to spojili maximálně tak s restaurací nekde po ceste;-)
Co si vyřval dneska?![]()

Evaeva tak budeš mít na ježdění parťáka ![]()
Tabea no tři. Akorát máme jen dvoje dětské brusle
A moje dvacetileté brusle dnes odešly do věčných lovišť.
Tyjo holčička... Ta naše je tak roztomilá skoroblondýnka, radostná, pořád si něco prozpěvuje,tancuje, má ráda zvířata,miminka, své kamarády, je laskavá, pozorná a starostlivá... Aby se kvůli všemu (i domnělému) příkoří teatrálně hroutí, ječí a brečí, má svou hlavu a své názory a ráda se pře, přičemž hádky ukončuje zvoláním "vůbec!" nebo "nikdy!" dle situace, i když nedávno to vylepšila na "vůbec nikdy!" ![]()

Já jsem teda s holkama spokojena moc, ale hrozně na mě visej, to si říkám, že s klukama bych tak neměla a nebo taky a ještě bych s nima musela obrážet fotbaly a rybarske zavidy. A teda musím říct, že si hrozně pekne hrajou, někdy je to jak z reklamy na děti, že si třeba z krabice od bot hodinu sestavují nějaký byt pro nějaké figurky a pak hrajou hodinu na role, nebo si třeba celé dopoledne hrajou, že jedou na koupaliště, různe balej svačiny, nákladaj kočárky...to mě baví moc, to je takové pohlazení no, když člověk vari, motá se v kuchyni a oni tam takhle svitorej spolu...Nasrat ale uměj taky poradne:D
dzizisketa Ale zase je krásná :-).
Karja muj 6,5 roku starej chlapecek na me visi jak prilepenej. Tenhle tejden udelal hysterickou scenu ze odchazim ven behat. Tak moc hysterickou az prisla sousedka "nabizet pomoc" (cti vyhrozovat zavolanim socialky). Tak mu ted rikam at nerve nebo prijde zas sousedka![]()
711990Hi hi, jednou se nám hrozně seknul syn na zastávce autobusu, brečel, ječel, válel se po zemi, nějaký amok z únavy. A nějaká náhodná kolemjdoucí nám chtěla pomoci tim, že na něj vybafla, že za rohem je čert. Myslela to dobře, no.
711990 U nás teď poslední dobou taky bývá řev, že se fakt bojím, že na nás tu sociálku někdo zavolá. Mladší strašně, ale fakt strašně řve u čištění zubů, tuhne u toho krev v žilách. A staršího se snažíme přesvědčit, aby se na wc sám utřel... a to je ten druhý příšerný zdroj řevu
mimo samozřejmě další běžné řevy obou kluků i nás, když nám už rupnou nervy ![]()
Gatita no ja jsem taky sama modrina. Mam jich nejvic na vnitrni strane stehen, protoze kojeni mimina je trochu jako MMA zapas. Do toho mam skrabance a podlitiny jeste i od psa. Vzdycky na me skoci a schytam to tim bocnim paznehtem ?. Minule jsem mela modrinu tak 10x5cm pres cely stehno. Starsi po me taky porad skace. Uz se prisla o dvoje bryle za posledni dobu. Ale jsou to mazlici. Sice obcas pomazleni vypada tak, ze mi mrnous da hlavickou do nosu ale a laskou ![]()
711990 Jo, já to myslím tak, že upřednostňují jakoby mně před sambem, že to je někdy až smutný, že on jim řekne pojďte ven, jdeme na kola, jdeme támhle, pojedeme na hřiště...xy věci a ony ne, jde o mamka, nejde, tak chceme byt doma, pak se hnu 5 metrů na zahradu a jsou venku, uspávání taky, hygiena, prostě všechno mama. Já nějaký věci prestiram, že neumím, nebo nedělám je ani jednou, nikdy jsem s nima třeba nehrála žádnou hru karetní nebo deskovou mimo pexesa, aby jako v něčem taky chtěly toho tátu! Tak si jako říkam, že ti kluci mívají obecněji asi takhle někdy něco víc s těma tatama nějaký ty svoje ,,mužský věci,,
Karja jo, starší je víc fixovaný na muže, od narození. Ti zbývající na oba, dle situace ![]()
Myrtila tak se záchodem u nás byl takový boj, že jsem ho odmítla vést. Naučil se to v 6,5 na školce v přírodě.
Lukáško bol extrémne túlivý, v jeho asi 7 rokoch to kleslo na pre mňa prijateľný level, a teraz s blížiacimi sa 10. narodeninami si začal moje bozky utierať
ale túlivý ešte je.
Jos Jo, vnitřní stehna pokopaná při kojení, přesně tam mám taky modřiny.
Evaeva My už nějak sami nechceme, on to umí, ale prostě nechce, a radši řve klidně několik minut, dokud nepřijdeme (někdy to ani hned nejde přijít, nebo třeba nechci odcházet od jídla, které bych musela sklidit, aby ho na sebe mezitím nehodil mladší, a tak).
Myrtila no si klidně počkal
Ale on to fakt úplně odmítl zkoušet, nestálo mi to za to.
Evaeva u nas si na to stěžovala paní učitelka ve školce a že předškolákům už zadek utírat nebude
...výsledkem je, ze tam dítě přestalo na zachod chodit
ale nevim, mi prijde fakt strašně těžký pro ne se utrit normálním papírem dobre a tady nejde nic házet do záchodu, zadnej vlhcenej toaletak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje