Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 09:26

Zas si ty parádivy holčičky moc nelakujte. Jedna obsadí před odjezdem na hodinu zrcadlo v koupelně, druhá v předsíni a já se můžu jít pást. 

Offline DruI
5463 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 09:26
Reakce na Evaeva:

Ale platí to i o klucích, jeden kluk a jedna holka je asi nejnáročnější kombinace na zapojení rodiče.

​Mně to náhodou přijde docela fajn. Oni se pak tak jako hezky doplňujou a můžeš každému z nich zcela popravdě říkat: Ty jsi moje nejmilejší holčička/ Ty jsi můj nejmilejší chlapeček ;o)

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:31

Evaeva Ty si to s těma klukama fakt maluješ.

Ráno je vykopeš z postele, jedno s jak velkým předstihem, vždycky pak na něčekáš (starší se mnou často jezdí rano autem). K tomu ti obsadí koupelnu, prkotin na vlasy taky maji víc než já. Starší si ráno často jestě žehlí triko (neptej se, proč to nedělá večer a proč to vůbec dělá). No a naaranžovat vlasy je proces na několik minut. A návštěva holiče jednou měsíčně (nebo podle kapesného). Když byli malí, jejich nejoblíbenější zábavou bylo třeba kopaní děr a hraní si s hlínou, ale fakt se to změní (já doufám, že brzy dojde k další změně a budou ráno dochvilnější).

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:41

continuity Ty jo, moje parádivá není a stejně stráví každé ráno i večer v koupelně třičtvrtě hodiny!! Co tam dělá, netuším, podle mě dospává...

Offline Vari
2173 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:41

DruI Naprostej souhlas, ja jsem taky rada, ze mam doma od kazdyho jeden kousek. 

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:49

Garfie u nás parádivá znamená, že chodí v samodomo vylepšených kapsačích. Na módní názor se můžu ptát jen jedny, ta druhá se cíleně obléká jak vagus. O citu pro barvy radši pomlčim.

Ale tohle mají v sobě od mala, jako školkove děti měly stejné bundy i čepice. Mladší si ji oblékla před zrcadlem a vypadala jak skřítek, starší si ji narazila na hlavu na doraz a vypadala jak truhlík.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:50

Kokoska no víš co, než vylezeme z postele, je osm. Ale jo, zrovna v tomhle víc fakt znamená víc, zejména v zimě

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:52

DruI Vari myslím, že je fajn, že nahlížíte do obou světů. Ale zároveň si neumím představit, že by ty divoké hry s nimi hrála holka. Spolužačka má dva kluky a dvě holky, to mi přijde nejlepší

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:52

DruI Varimě taky děti různého pohlaví přijdou super, hlavně je ta dynamika úplně jiná. Já to nemám, ale teda já neměla vůbec žádnou preferenci, že bych chtěla to nebo to. Stejně to člověk neovlivní. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 10:59

brrr s námi nikdo jezdit nebude, my jezdíme metrem

Jako jsem zvědavá, staršímu je 8,5 a žádná móda ho nezajímá. Ale fakt si myslím, že minimálně u něj to moc téma nebude.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 11:00

DruI jinak já říkám "moje nejoblíbenější nejmladší/prostřední/nejstarší dítě"

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2026 11:03

Ale co už nám začíná, jsou ty zabitý víkendy kvůli dětem Starší má soutěž a my tím pádem tvrdneme doma. A zítra má pršet

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 11:09

brrr potvrzuju, my to máme už teď v devíti, dvakrát převlíct triko, protože neladí, nebo je trapný, džíny jsou málo cool, takže vyhrabat lepší z prádla, na vlasy gel, nebo jiný lepidlo, a přesně, jak píše Kokoska, vždycky v okamžiku, kdy už je autobus za zatáčkou a všichni mají nerva, čepice neexistuje, pokazil by si účes, k barberovi by šel nejlíp po měsíci (a i když ty návštěvy odkládám, co to jde, za kadeřníka utratí o dost víc než já), měl dovoleno jít si koupit po škole něco do Actionu a přinesl voňavku...

Offline brrr
12207 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 11:25

Evaeva U nás to začalo až tak ve 11, ale třeba u Pinot Noir očividně dřív (holt, Pražáci jsou vdopředu )

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 12:30

Pinot Noir a co s ní dělá?

Syn taky chtěl voňavku. Nakonec si vybral nějaký sprej. Takže zlil sebe, pak sestru a pak jsem to zabavila..

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 12:57

Tabea ráno se vždycky navoní. 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 14:17

Pinot Noir treba se toho taky někdy dožiju.

Online Karja
43924 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 14:45
Reakce na continuity:

Zas si ty parádivy holčičky moc nelakujte. Jedna obsadí před odjezdem na hodinu zrcadlo v koupelně, druhá v předsíni a já se můžu jít pást. 

​Taky to dost leze do peněz, ale to PC hry asi taky:D

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 14:58

Karja to nevím, já to moc nefinancuji. Starší je vůbec nenáročná. Koupím kapsace v New Yorkeru a pak na to dítě měsíc přidělává různé nášivky a spínací špendlíky.

Před týdnem přišla domů s vyholeným bleskem, že po ní ten mužův barber nic nechtěl (ona se jinak stříhá sama před zrcadlem, v těch kudrnach se to ztratí). ale zas dost utratíme za krtkovace na ty ucpané odpady.  

Offline Gatita
8507 příspěvků moje polička 18. dubna 2026 17:00

continuity já taky neměla žádnou preferenci, ale nějak jsem si u prvního myslela, že to bude holka. Asi proto, že jsem si kluka vůbec neuměla představit, poněvadž jsem asi žádného kluka doopravdy moc neznala, když nepočítám svého muže, který je pro mě teda taky záhadou. Takže mám dva kluky a vůbec to s nima neumím, vůbec jim nerozumím a hlava mi nebere, co dělají. Jako fakt mi kolikrát zůstává rozum stát, ty nápady jsou hovězí a končí minimálně nějakou materiální škodou. A ani těch témat nemáme moc společných, to jsou prostě úplně jiné mozky. Starší řešil snad od narození auta (tam jsem se chytala), pak volně přešel k pc hrám a dnes přišel na to, že k Vánocům bude chtít jen a pouze akcie Robloxu a od rána řeší s mužem nějaký investiční instrumenty... nechytám se. A mladší je hroznej řízek, furt do něčeho mlátí, teď zrovna mi svázal nohy páskem tak blbě, ze jsem spadla, navic na nej... uz jsem samá modřina. Jako asi nehrozí, ze bych nejak opečovávaná jako jediná ženská v rodině...