Potrefenáhusa on ve školce nebyl ani jednou za celé tři roky, mladší jednou, ale ten to umí
U nás je kontrolují, pokud chtějí.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Já mám dojem, že to je vždycky období. U nás je to momentálně tak, že dcera by hrozně furt chtěla dělat něco s tatínkem a syn prohlašuje, že tatínka nemá rád, protože tatínek je přísnej (čti trvá na tom, že si děti budou uklízet hračky z podlahy v obýváku ;o)
Evaeva Náš si taky počká, ale strašně u toho řve, než přijdem ![]()
Potrefenáhusa U nás učitelky taky nechtějí, a to už v ročníku pod předškoláky (kde teď je), a když syn potřebuje, zvládne to tam sám. Jenom doma má služebnictvo, tak co by se snažil, no.
Myrtila náš neřval, i tak tráví na záchodě dlouhou dobu, povídá si tam![]()
Mladsi dcera se taky utírá sama, jen když nejsem nikde v dohledu. Ale nevadí mi to, občas na to někdo z rodiny měl pindy, ale neteř měla těžší zánět ledvin, lékaři to shrnuli, že u takhle malých holčiček na to má silný vliv ta pozachodova hygiena, takže mi nevadí mit to radši pod kontrolou. Nemyslím, že ji to vydrží do školních let, starší si k tomu taky dospěla sama.
Karja máš pravdu, je to otravný, ale přejde to samo. ![]()
A radši to mít pod kontrolou.
Karja mně přišla dobrá ta verze, že si volal o kontrolu.
Karja u nas oba kluci visí na tátovi. Přestože jsem s nimi na mateřské byla já a většinu věcí s nima dělala taky já, tak jakmile byl na scéně tatínek, jako bych přestala existovat. Často to teda dělají i dost okatě, až si připadám trochu trapně. Ale má to výhodu, že si od nic celkem odpočinu o víkendech nebo na dovolené, to proste visí na manželovi, každý hezky z jedné strany... starsi uz tolik ne, ale u mladšího nemám vůbec šanci. U staršího jsem to nesla celkem těžce, ale už jsem si zvykla.
Gatita u nás se ta náklonnost dost přelévá, ale spíš v horizontu let než dní. Aktuálně je už tak půl roku starší tatínkova a mladší moje.
Jo to je, krásná ona je. A myslím, že to o sobě ví a zneužívá toho ![]()
dzizisketa To je v pořádku :-).
Měli jsme na víkend vnuka a teď mi píše dcera, že jí řekl: já chci jíst něco lepšího než těstovinky...Včera si dal v restauraci na večeři steak, celý ho sežral (to nejde jinak říct), tak to jeho rozpoložení chápu :-).
999 u nas nabidnes steak a haranti chtej testoviny, Adela jedine suchy.
999
zvyšujete standardy! Taky lepší živit než šatit!
Kokoska steak by u nás nikdo nepozřel, za to v ikei spořádali celou porci![]()
Aranel u nás taky. Včera jsem k obědu delala 4 pstruhy, nejmenší měl 400 gramu. ![]()
Snědlo se všechno.
Aranel U nás spíš obráceně :-).
Tak vubec nevadi, ze jsme nestihli screening sluchu pred sestymi narozeninami. Jen se to pry pak vykaze na jiny kod pojistovne, ale objednani to neomezuje
Prosím vás, chtějí na devítileté prohlídce něco zásadního? Vím jen, že se neočkuje.
Mohučanka nic zvláštního, běžná prohlídka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje