continuity tohle dám přečíst manželovi.
To je pořád, to není možný, že tolik jí. Jaktože je zase prázdná lednice, vždyť jsem byl předevčírem nakoupit. Kam zmizely ty jogurty, banány, jamón, rohlíky, sýry... dosaďte si cokoli.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Suchý těstoviny chce většina dětí :-).
999 moje chtějí s mákem, tvarohem, cukrem a rozpuštěným máslem ![]()
Evaeva moje s pepupem
Evaeva To by u nás neprošlo :-).
Potrefenáhusa jestli to měl bejt kečup, tak to byl ideální stav. Sýr a k tomu případně kečup. Crcání s tou sladkou verzí nemám ráda. (Ideální by teda bylo, kdyby na ně jedli to, co my, ale tak daleko jsem vůbec nedohlédla
)
999 asi je ještě malý, mimino to taky nechce.
Evaeva je to kečup, potřebujou ho i k domácí boloňský ![]()
já to nasladko nerada, tak jsem jim to ani nezkoušela nabídnout, u nás se ještě delaly fleky s mletými vlašskými ořechy
Evaeva Já si myslím, že přesně ví, co chce:-). To, co jíme my :-).
999 jak říkám, je ještě malý ![]()
Potrefenáhusa domácí boloňskou u nás jí jen starší (když má dobrý den) a mimino teda. Ale tu k večeři nemíváme.
Já to na sladko sice docela můžu, ale poprvé to měli od babičky. Ale s tím tvaroh mi to výživově přijde snad lepší než s tím sýrem. Tvarohem to teda podmiňuju já, oni by chtěli jen mák.
Evaeva vnuk taky ma bolonskou rad a pry ji umim! Ale nudle nebo sisky s makem neodmitne. Druha parta ji celkem vsechno, starsi vnuk moc nemusi sladky jidla, ale rozhodne je to s nima jednodussi.
Kokoska moji u babiček jedí to, co by doma v životě nepozřeli
ale já teda mámě říkám, že to nemusí tolik řešit, chleba můžou dostat vždycky.
Tak jsem to tu o vikendu s temi bezudrzbovymi kudrnatymi vlasy, se kterymi neni treba rano nic extra delat, zakrikla... uz druhe rano jsem musela zapletat copy a prej to budeme delat kazdy den
Vcera stacil jeden, dneska uz musely byt dva ![]()

Zuzuli No ale to je hezké, tak si toho važ a pěstuj to dál;)...moje děti se nechtějí vubec česat, chtějí to nosit jen rozpuštěné:-/
Zuzuli mladsi mi kouka pres rameno a Kdo ma elsí cop? Ja chci taky elsí cop!!!
Šárčina oblíbená je Locika, a ta nosí vlasy buď rozpuštěné, nebo nakrátko, to je přesně pro její momentální stav ![]()
dzizisketa locika do toho háže vidle i u nás
dzizisketa prosím tě, ten naviják na kolo máte nějaký "lepší" nebo stačí no name?
Jejda, muž ho koupil tady za rohem u kámoše v cykloservisu, takže bude asi značkové.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí