Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6419 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 12:59

Catherinne Jo historky o batolatech z tohohle fóra mě trochu děsí, tak uvidíme...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 13:55

Myrtila u nás bylo nejkomunikativnější to nejhůř mluvící dítě Přesně, mistr pantomimy.

Offline Pinot Noir
29527 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 14:19

Aranel vždyť se sotva narodil! Všechno nejlepší přeju.

Offline Potrefenáhusa
38407 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 14:20

Aranel batolata jsou všechny strašný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 15:25

Potrefenáhusa já chtěla napsat, že nejlepší

Offline Potrefenáhusa
38407 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 15:49

Evaeva ja doufam, ze ne! Ja uz to dost netrpělivě vyhlížím u mladší, kdy to prejde

zrovna dneska jsem to muži připomínala, jak na ni tak zamilovaně koukal, kdyz byla maly mimino a pak si povzdechnul A pak ji taky budou tři

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 16:53

Potrefenáhusa tři roky jsou technicky předškolní věk Nevím, možná jsou batolecí holky urputnější, ale přijde mi, že v porovnání s většími dětmi je batolata jednodušší uspokojit a v porovnání s miminy je s nimi větší zábava.

Offline continuity
42100 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 17:01

Čím starší dítě tím lepší. Mně ani puberta nevyčerpala tak jako ten mimi věk. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 17:36

continuity je super, jak jsou samostatnější, leccos je jednodušší, je kolem nich míň omezení. Ale zrovna jsem o tom včera přemýšlela a ten věk 2 až 4 mně baví nejvíc. 

Offline continuity
42100 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 17:42

Evaeva

Vy smyslu "nejjednodušší na obsluhu" mi přijde nejlepší první stupeň skoly, ale starší děti jsou už opravdoví parťáci, leccos se od nich naučíš. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 17:49

continuity jo, každý věk má svoje. Nám škola docela komplikuje život už teď, takže nejjednodušší obsluha mi přišla, když jim bylo 4 a 6. To už se uměli obléct, po obědě nespali, hráli si sami, mohli přespat u babičky a celé odpoledne jsme mohli být venku. Ale zase je naděje, že ten konec prvního stupně by nemusel být horší, možná spíš naopak.

Offline Potrefenáhusa
38407 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 18:04
Reakce na Evaeva:

je batolata jednodušší uspokojit

​to je vtip, ne?

Offline Zuzuli
3665 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 18:36

Pred tremi lety jsem si slibovala, ze uz nikdy se nebudu patlat s duhovym dortem... tak hadejte, jaky si slecna moc prala letos

Ale musim rict, ze i kdyz byl chutove uplne stejny jako loni, stejne testo, stejna napln, stejne ovoce. Akorat loni nedobarvovany, tak ten barevny jel detem mnohem vic. Loni si jen uzobly a bezely si hrat, duhovy si i pridavaly.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 18:38

Potrefenáhusa vždyť mu stačí být někde venku, o pozorování popelářů vypráví tři dny. Míč, kolo a bábovky zajistí zábavu na půl dne... No celkově si tolik nevymýšlí jako ti staršíLogopedii s ním neděláš, žádné úkoly, když nestihnete cvičení, tak se nic nestane. Jasně, špatně oloupaný banán je konec světa, ale nějak mi nepřijde, že by se zrovna tohle tak dramaticky vylepšilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 18:40

Zuzuli povedl se ti ale parádně!

Mně teda přijde, že nikdy ten dort není chuťově úplně stejný, i když použiješ stejný recept.

Offline Zuzuli
3665 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 19:03

Evaeva diky.

Tady ale hralo roli spis to nadseni, ze je duhovy, soude podle ohlasu a my jim puvodne chteli i dat mensi kousky, dilek jen s tremi patry, ale to neproslo, kazda chtela celou duhu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. dubna 2026 19:17

Zuzuli tak to je jasný, že duha musí být celá

Offline Aranel
6419 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 20:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva ja doufam, ze ne! Ja uz to dost netrpělivě vyhlížím u mladší, kdy to prejde

zrovna dneska jsem to muži připomínala, jak na ni tak zamilovaně koukal, kdyz byla maly mimino a pak si povzdechnul A pak ji taky budou tři

Pinot Noir No jakoby jo!! Díky

Offline Potrefenáhusa
38407 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 21:55

Po kacine doporučujeme zámek Jezeří, zakončenej na hristi u mosteckého Jezera 

Offline slniecko admin
19429 příspěvků moje polička 26. dubna 2026 23:56

Prosim, nechce sa mi čakať na medzisezónnu topánkovu vlnu, tak sa rovno pýtam - aké značky kompromisných topánok odporúčate? Ja som z toho už dávno vypadla.

Potrebujem dievčenské, 36-tky. Balerínky, Mary-janes, alebo niečo podobné.