Catherinne Jo
historky o batolatech z tohohle fóra mě trochu děsí, tak uvidíme... ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila u nás bylo nejkomunikativnější to nejhůř mluvící dítě
Přesně, mistr pantomimy.
Aranel vždyť se sotva narodil! Všechno nejlepší přeju. ![]()
Aranel batolata jsou všechny strašný ![]()
Potrefenáhusa já chtěla napsat, že nejlepší ![]()
Evaeva ja doufam, ze ne! Ja uz to dost netrpělivě vyhlížím u mladší, kdy to prejde ![]()
zrovna dneska jsem to muži připomínala, jak na ni tak zamilovaně koukal, kdyz byla maly mimino a pak si povzdechnul A pak ji taky budou tři ![]()
Potrefenáhusa tři roky jsou technicky předškolní věk
Nevím, možná jsou batolecí holky urputnější, ale přijde mi, že v porovnání s většími dětmi je batolata jednodušší uspokojit a v porovnání s miminy je s nimi větší zábava.
Čím starší dítě tím lepší. Mně ani puberta nevyčerpala tak jako ten mimi věk.
continuity je super, jak jsou samostatnější, leccos je jednodušší, je kolem nich míň omezení. Ale zrovna jsem o tom včera přemýšlela a ten věk 2 až 4 mně baví nejvíc.
Vy smyslu "nejjednodušší na obsluhu" mi přijde nejlepší první stupeň skoly, ale starší děti jsou už opravdoví parťáci, leccos se od nich naučíš.
continuity jo, každý věk má svoje. Nám škola docela komplikuje život už teď, takže nejjednodušší obsluha mi přišla, když jim bylo 4 a 6. To už se uměli obléct, po obědě nespali, hráli si sami, mohli přespat u babičky a celé odpoledne jsme mohli být venku. Ale zase je naděje, že ten konec prvního stupně by nemusel být horší, možná spíš naopak.
Pred tremi lety jsem si slibovala, ze uz nikdy se nebudu patlat s duhovym dortem... tak hadejte, jaky si slecna moc prala letos ![]()
Ale musim rict, ze i kdyz byl chutove uplne stejny jako loni, stejne testo, stejna napln, stejne ovoce. Akorat loni nedobarvovany, tak ten barevny jel detem mnohem vic. Loni si jen uzobly a bezely si hrat, duhovy si i pridavaly.

Potrefenáhusa vždyť mu stačí být někde venku, o pozorování popelářů vypráví tři dny. Míč, kolo a bábovky zajistí zábavu na půl dne... No celkově si tolik nevymýšlí jako ti starší
Logopedii s ním neděláš, žádné úkoly, když nestihnete cvičení, tak se nic nestane. Jasně, špatně oloupaný banán je konec světa, ale nějak mi nepřijde, že by se zrovna tohle tak dramaticky vylepšilo ![]()
Zuzuli povedl se ti ale parádně!
Mně teda přijde, že nikdy ten dort není chuťově úplně stejný, i když použiješ stejný recept.
Evaeva diky.
Tady ale hralo roli spis to nadseni, ze je duhovy, soude podle ohlasu
a my jim puvodne chteli i dat mensi kousky, dilek jen s tremi patry, ale to neproslo, kazda chtela celou duhu
Zuzuli tak to je jasný, že duha musí být celá ![]()
Evaeva ja doufam, ze ne! Ja uz to dost netrpělivě vyhlížím u mladší, kdy to prejde
zrovna dneska jsem to muži připomínala, jak na ni tak zamilovaně koukal, kdyz byla maly mimino a pak si povzdechnul A pak ji taky budou tři
![]()
Pinot Noir No jakoby jo!!
Díky ![]()
Po kacine doporučujeme zámek Jezeří, zakončenej na hristi u mosteckého Jezera

Prosim, nechce sa mi čakať na medzisezónnu topánkovu vlnu, tak sa rovno pýtam - aké značky kompromisných topánok odporúčate? Ja som z toho už dávno vypadla.
Potrebujem dievčenské, 36-tky. Balerínky, Mary-janes, alebo niečo podobné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje