slniecko jako matka dvou dětí s ploutvickama s úzkou patou to doporucuju především někde vyzkoušet, baleriny nemají moc za co držet a našim dětem se vyzouvaj
Zkuste asi camper?
slniecko jako matka dvou dětí s ploutvickama s úzkou patou to doporucuju především někde vyzkoušet, baleriny nemají moc za co držet a našim dětem se vyzouvaj
Zkuste asi camper?
Potrefenáhusa camper su dobre, netusila som, ze patria medzi taketo znacky
ale privitam aj ine tipy znacuek, ja si pripadne uz prezriem ponuku.
Skusat to tu nie je velmi kde, vzdy musime objednavat a potom pripadne vracat, co sa da robit.
slniecko kompromisních značek je hrozně málo, mi přijde. Vlastně mně nenapadá žádná, co by dělala baleríny. Co jí do klasických bf dát silnější vložku?
slniecko muzu vrele doporucit https://www.groundies.cz/Barefoot-boty-396/Barefoot-Polobotky-GROUNDIES-R-Brisbane-Cerne
s tou vlozkou, podrazka neni moc tenka a jsou moc hezky a kvalitni kuze
slniecko kompromisni budou asi trochu problem, tam je zatim nabidka hodne omezena. Pekne barefoot baleriny a "lodicky" dela Shapen.
S barefoot nemáme doma dobré skúsenosti a pri synovi mi dokonca prišlo, že mu stav nôh dosť zhoršili. Preto hľadám tie kompromisné.
A ako áno, barefoot a vložka je tiež možnosť, ale tak brala by som ju ako poslednú.
Ja hlavne hľadám tie širšie predky.
viktorka_od splavu vďaka, idem to pozrieť!
Jo a ako dcére vyhovujú asi najviac Camper Right Nina, len s tou gumou cez nárt to vyzerá skôr ako fancy cvičky, no. A tie ich Casi Myra majú zas predok trocha do špicu, aj ke´d zrezaného.
slniecko mají ještě s takovou vetší koženou mašlí, ty jsou o něco míň cvičky
Slniecko se ptá teda na dospely, ale mne baleriny pro deti prijdou docela opomijenej segment, pritom je to podle me idealni bota pro dobrej tvar špičky i tu plochou podrazku .... a našim dětem nic nesedi (možná proto se baleriny moc nedelaj? Vyhovovalo by mi tohle, zavreny tak, aby do toho az tak moc nepadalo vrchem a aby v tom noha moc nekloktala
(ani tyhle frodda ale nikde nemaj, ty teda nechcem, jsou úzký, jen pro příklad)

Potrefenáhusa froddo má jedny na té klasické podrážce, myslím ![]()
Prosím vás, ty Plasy, to je na jak dlouho? A kam zajít se najíst?
Evaeva maj, zvazuju je vyzkoušet, ale zatim mi prisly moc otevreny jako jediny jarní/podzimní boty a mít je jako druhy zase zbytečný
Potrefenáhusa to souhlasím, jako jediný mi to taky přijde nedostatečný. Jedině možná místo plátěnek
(nevím, dětem nekupuju). Nebo kdyby slečna normální celoročky odmítala. Na speciální příležitosti může mít nějaké obyč, ne bf.
Centrum stavitelského dědictví? No minimálně na celé odpoledne, v tom kláštěrním komplexu se dá pohodlně strávit celý den.
Na jídlo pivovarská restaurace nebo přes silnici Rudolf II., ale já bych asi šla do toho pivovaru. Žádná velká gastronomie, ale jídlo (aspoň dřív bývalo) chutné.
dzizisketa díky.
Já právě koukala, že je to rozsáhlé, ale zase tam píšou, že to nesmíš opustit
takže celý den úplně nevím.
Potrefenáhusa ako kľudne detské, keď hľadám bez opätku, tie aj sadnú lepšie, a pri tých detských sa aj viac dbá na pohodlnosť (ale tak sa stalo, že mám momentálne svetielkujúce tenisky - ešte, že sa to dá vypnúť).
Měli jsme rodicak, sla jsem se zeptat na dceru, a pan učitel říkal, že jí má hrozne rad a že ji říká Čerte, to mě pobavilo, protoze to je presne. Večer mi říkala, že ji pan učitel hrozil propadnutím a ona mu říkala, Joo z pekla, z toho se těžko propadá! Což je od hysteraku v září, že propadne, dost velkej posun.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.