Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 15:59

Potrefenáhusa jo, má.

Tu vesmírnou Beck neměli, jen ty jiné modely.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 21. května 2026 16:33

Tabea

To je hezké. Olfaktorické vzpomínky bývají silné. 

Online continuity
42335 příspěvků moje polička 21. května 2026 16:57

Potrefenáhusa Jos Karja 

My jsme zoo nadšenci, chodili jsme s mužem i bez dětí, ani teď jsem tu Vídeň nebrala jako žádný kompromis, mě to baví. Akvária vymeteme taky všude. Akorát si vybírám místa, kde těm zvířatům zajišťují nějaký well-being a prostě se dobře starají. 

Už se těším znova do zoo na Tenerife.

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 21. května 2026 17:17

Evaeva Tak se omlouvám, ta ruzovocervena ergo flex ma i motýlky, jen na mobilu to nebylo videt :-). A u kluka vedou dinousauri, tak mame asi vybráno, snad jim sedne. Koupila bych jim k tomu i pouzdra, penály či jak se tomu rika v Praze :-D, ale ty pastelky jsou tam uplne pitomy.

Online Tabea
7869 příspěvků moje polička 21. května 2026 17:21

Vari mně ty pastelky přišly dobrý. Měkký tuhy, sytý barvy a nelámavý. 
Měli jsme vždycky ty celý sety, jeden penál na psací potřeby, druhý na lepidlo, nůžky atd. A tašku na tv, ta jde nacvaknout na školní tašku, takže se nemusí nést v ruce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 18:21

Vari penál máme baagl, já právě ten vyplněný moc nechtěla a synovi se tenhle líbil. Akorát peněženku jsme nevybrali vůbec.

Oni ti tam když tak poradí jinou, paní rychle pochopí, kam tak směřuješ a nebude vám cpát úplnou blbost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 18:22

Tabea synovi se tv vejde i dovnitř. Ale on to nosí tak jednou za tři měsíce, má na to reklamní pytlík, těch máme asi dvacet

Online Tabea
7869 příspěvků moje polička 21. května 2026 18:26

Jsem příšerně vytočená, že mi jde pára z uší. Syn ztratil klíč od bytu. A stalo se to proto, že myslí jen na debiloviny v mobilu. Takže bude holt bez něj. Třeba ho to naučí soustředit se na to, co dělá. 

Offline Gatita
8553 příspěvků moje polička 21. května 2026 18:48

Tabea no to naštve, zbytečný stres pro tebe navíc. Já ale taky z blbosti přišla jako dítě o klíče, to se prostě stane. Ale ty mobily jsou mor, syn by na tom byl pořád. Má ještě takový veliký, který se mu pořádně nevejde do kapsy, tak ho má prakticky neustale v ruce. Takze to je furt polož to, teď snídáme, polož to, ted večeříme, uz to odlož, jde se do postele. On na tom sice má nějaký limit, ale i tak to má pořád u sebe a kontroluje to. Jako je kolem toho dost dusno a štve mě, že se nám nepodařilo zavést, že mobil má ležet někde v kuchyni a brát jen když se jde ven, nebo je třeba s někým něco vyřešit...když už má limit vyčerpaný, aspon musí promazávat těch 300 zpráv o ničem, co přišlo od spolužáků do třídního whatsappu

Online Tabea
7869 příspěvků moje polička 21. května 2026 20:25

Gatita ono to bohužel nebyla jedna blba náhoda ale hromadění liknavosti a nerespektování pravidel.

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 21. května 2026 20:25

Tabea pokud tě to trochu uklidní...já jsem svoje první klíče uložila do krabice s takovým tím točícím kovovým vánočním stromečkem, andělské zvonění se to myslím jmenuje? Hledalo se doslova VŠUDE, teda kromě vánočních dekorací, žeáno. Nakonec se usoudilo, že jsem je ztratila, což jsem brala jako děsnou křivdu, protože jsem si byla jistá, že se nic takového nestalo. Táta vyměnil zámky, já jsem za trest musela nějaký ten týden chodit do druziny...a příští vánoce Voilà! To bylo překvapení

Online Myrtila
5190 příspěvků moje polička 21. května 2026 21:05

Tabea Mohučanka My jsme zrovna minulý týden hledali manželovy klíče, na svazku byly klíče od našeho domu i jeho práce a několik čipů, strávili jsme tím doslova úplně celý den, manžel ani neudělal nic do práce, převrátili jsme dům vzhůru nohama, a mezitím už i vygooglili, kam pojedeme ráno koupit nový bezpečnostní zámek, a jak budeme řešit zabezpečení domu. Nakonec je manžel našel v deset večer... v dílně v kyblíku na plevel pod zahradním náčiním. Který z těch dvou je tam hodil, asi nezjistíme, jeden ještě nemluví a druhý se k tomu odmítnul vyjádřit. Celý ten den jsme staršímu dokola opakovali, jaký je to průšvih, co všechno teď budeme muset vyřešit a zaplatit, no a druhý den ráno jsem ho chytla, jak si zase hraje s klíčema, tentokrát měl ty od auta, to je jak mluvit do dubu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 21:47

Myrtila to bohužel nevysvětlíš ani čtyřletému, moc velké lákadlo. 

U nás byl uklízeč mimiňák. Ale teda dost často i uměl ukázat, kam co dal.

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 21. května 2026 23:16

Jdete mi do noty, tuhle nám sousedi svěřili klíče, že jeli na dovolenou a náš kámoš to okomentoval: ,,Vám dvoum jo, tak to už rovnou mohli položit nekam na kanál,,. Takže asi tak!

Offline Potrefenáhusa
38535 příspěvků moje polička 22. května 2026 08:31

Tabea vidíš, to mě vůbec nenapadlo, že ten druhej penal v ergobag setu je na nůžky a lepidlo, myslela jsem, že je pak pro starší děti 

dcera si vybrala baagl, prijde mi dost velkej, ale ma takovou přívětivou kapsu na tenhle neskladnej binčus 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 08:40

Potrefenáhusa jo, ta kapsička je fajn. Ale nůžky a malé lepidlo se staršímu normálně vešly do klasických poutek. Velké lepidlo mají ve škole. (On ho má teda pohozené na dně tašky, ale to není absencí penálu )

Offline Gatita
8553 příspěvků moje polička 22. května 2026 08:58

Tak jsem dnes vyexpedovala starší dítě na skolu v přírodě. Šli jsme včera spolu do Billy nakoupit svačinu a syn si přál jedny tic tac na cestu. Ja ze jo. On jestli si může koupit jeste neco dobrého, že se to hodí na výlety nebo když ma někdo narozeniny. Já že jo, ať něco vybere, já že zatím skočím pro ovoce. Takže když jsem u pokladny viděla, jak na pásu defilují různé pytliky bonbónů, některé ve velikosti xxl a balení sušenek, došlo mi, že jsem měla dát přesnější instrukce. Pak z toho bylo doma mrzení a dost řevu, když jsem mu část nepovolila zabalit, přetahovali jsme se tu doslova o každou kyselou žížalku vjmutou z toho megapacku. Bylo kolem toho dusno aspoň hodinu a i tak odjel s pěkným kontrabandem cukru.

Offline Gatita
8553 příspěvků moje polička 22. května 2026 09:18

Měla bych dotaz, máte prosím někdo zkušenost s nekoženými pohorkami? V létě se chystáme do náročnějšího terénu a chtěla jsem synovi koupit pohorky, aby měl pevné kotníky. Objednala jsem na ZL nějaké za fajn cenu, ale teď na to koukám a říkám si, aby v té syntetice nebyl úplně uvařený, jestli nejít přeci jen do klasiky

Mam Tyto a pak jeste jedny Trollkids, ktere budu muset vrátit určitě, nevsimla jsem si, ze jsou zateplené. 

Pripadne nevite o nějakém kamenném obchode, kde mají detske pohorky, co nestojí přes 2 litry? 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 22. května 2026 09:25

Gatita Asolo enforce junior. Okolo 2000 jsou, ale taky vydrží, jsou kožené a nepromokavé.  

Online Tabea
7869 příspěvků moje polička 22. května 2026 09:39

Gatita jakou potřebuješ velikost? Mam tady jedny mckinley denali mid aqx j, velikost 33.