Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8553 příspěvků moje polička 22. května 2026 09:47

Tabea to jsi moc hodna! Ale syn ma uz vetsi nohu 34/35, tak to jsme mimo velikost. Ale i tak moc děkuji, i za ten neopren minule:) A přeji šťastnou cestu. 

Online Tabea
7869 příspěvků moje polička 22. května 2026 09:55

Gatita škoda, pětatřicítky ještě potřebujeme.
Jinak tyhle boty můžu doporučit, děti s nima chodily vodou a dobrý. Dokud teda nebyla voda moc hluboká a nepřetekla horem.
A nosí je v horách i v létě bez stížností. 

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 22. května 2026 10:15

Fotky ze školky dorazily. Škoda, že ty šaty s třpytivou tylovou sukní jdou pořádně vidět jen na hromadné fotce celé třídy. Každopádně oufit i sponku se Stitchem si vybírala sama. Nejlepší jsou její oči, já mám klasicky tmavě hnědé, muž modré, Šárka zdědila oříškové po mojí mamce.

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:19

dzizisketa To je krásná fotka;). 

já jsem o focení dozvěděla asi 10 minut před uspáváním dětí, moje děti žádné slušné modely moc nenosí, takže nebývá moc z čeho výbírat, takže jsem ještě šupšup přešívala šaty po starší, ráno jsem nebyla doma, takže pokyny k výpravě a k učesu dostal otec, takže jsem letos velmi zvědavá na výsledky...ale nabízela jsem jim, že o česání požádám paní učitelku;).

Offline notna
9261 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:37
Reakce na continuity:

Evaeva

Píšu je v příspěvcích výš minimálně dvě: Sloučit ty dva územní celky, nebo změnit parametry financování (to půjde asi snáz).  Souběžná možnost je vyřešit školní dopravu tak, aby to do sousední vesnice nebylo přes Prahu dvě hodiny. 

Třeba ti politici placení z našich daní vymyslí ješte něco jiného, podstatné je, že teď není ani ochota to řešit. 

Nebo lze rezignovat a doufat, že zrovna moje dítě se dostane nebo zaplatit školné. Společenské dopady to však neřeší vůbec. 

​Do politiky Prahy skoro vůbec nevidím, ale zrovna dnes jsem viděla na x, jak si na středním školství honí volební preference Ondřej Prokop. Ten se tváří, že to v Praze vyřeší :-D Vtipnej je, s Plagou kritizují ministra, který nic 4 roky nedělal, ale zároveň Plaga mluví o tom, že se o problému ví déle, jak 8 let. neměla jsem žaludek to doposlouchat, jestli tam Plaga řekne, proč to teda neřešil on, když by ministr.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 11:51

notna o problému se podle mě ví od narození těch dětí. Nic tak zásadního se nestalo, nepřistěhovalo se dramatické množství lidí, ze středních Čech nedojíždí víc lidí než by se dalo předpokládat... 

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 22. května 2026 11:51

Karja klid, nějak to dopadne. Já jsem vyvinula maximální úsilí, aby si synek vzal kalhoty místo teplaku a slušnější tričko. Nakonec byl v kraťasech (sportovních). A dcera vstala ráno o 10 mim. dříve, aby si namalovala oči a vzala jako obvykle baggy jeans a croptop

Offline notna
9261 příspěvků moje polička 22. května 2026 12:21

Evaeva Myslela jsem to tak, že nevím, jak v Praze se kdo z politiků snaží nebo nesnaží to řešit. Ale ti dva se tváří, že je to následek nečinnosti předchozích 4 let. Přitom předtím tam bylo Ano a konkrétně Plaga na ministerstvu :-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 12:22

notna jojo, akorát honí body. A od Plagy je to dvakrát blbý.

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 22. května 2026 12:24

JankaM jj , tohle bylo takové větší školkové focení, i jakože i samostatné fotky v takovém fotokoutku.  U té starší je mi jasný, že to bude nějakej brutální model. Dneska měla fialový crop, takové rybí legíny, co jsem jí kupovala na karneval jakože je to ocas mořské panny a přes to si ještě vzala roztrhané černé džínové kratasy. A to jsem jim ted kupovala šaty na svatbu, ale myslím, že něco jako punčochy když bude chladno na ně fakt nenacpu:D

Online continuity
42335 příspěvků moje polička 22. května 2026 12:29

notna Evaevakdyž jsme u těch pražských politiku, tak číst na sítích příspěvky k problému SŠ v Praze od Mladé ODS vyžaduje silný žaludek. Dva kokoty jsem už blokla, protože to se nedalo. Racionální diskuze nula, argumenty nula. Hlavně že mají názor. 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 22. května 2026 13:24

Dneska se mi narodil druhý vnuk :-). Jestli to bude takovej vejlupek, jako ten první, tak Bůh nás opatruj :-)).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. května 2026 13:27

999 gratuluju!

Ale Vejlupek? Z toho, co píšeš mám pocit, že spíš naopak

Online continuity
42335 příspěvků moje polička 22. května 2026 13:31

999

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 22. května 2026 13:41

Evaeva On je to lotr, intelektuál :-). Je neposednej, strašně zlobí, a pak má tu druhou, zenovou polohu, když leží v knížkách :-).

Offline notna
9261 příspěvků moje polička 22. května 2026 13:48

999 Všechno nej do života

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 22. května 2026 13:55

999 gratuluju a preju poradne zivy, zdravy ditko!

Offline Muslik
548 příspěvků moje polička 22. května 2026 13:59
Reakce na Potrefenáhusa:

My byli konečně v zoo ve dvoře králové, ale to je moc krásná zoo! 

​ty jo tak to me překvapuje. My byli loni na konci léta, včetně safari, to bylo fajn, ale jinak ta zoo mi přišla takova ubohá, zanedbana, jak z mých dětských let...bylo to velke naše zklamání 

Online Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 22. května 2026 14:06

999 druhý kluk, to bude jízda . Gratuluji .

Offline Potrefenáhusa
38535 příspěvků moje polička 22. května 2026 14:17

Muslik ty jo vubec, naopak mi to tam prislo hezky upraveny, rozkvetly, autenticky africký , ale mozna je to tim, ze nejcastejc jezdime do Chomutova a Ústí nad Labem