Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38535 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:48

continuity neviděli jsme, u žiraf myslim nebyli. Ale m jsme v té safari části nakonec nebyli, vystačili jsme si v ty normální části a taky tak pak do ty safari nesmí pes, kterého jsme měli sebou 

největší zážitek byl teda úplně rozpumprdlíkovanej hroch, kterej běhal po výběhu a funěl, jako vím, že umí bejt pekelně rychlej, ale ono to kluše snad ještě lehčeji než kůň?

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. května 2026 13:51

Potrefenáhusa

moje oblibena zoo . A jako u jedne z mala mi prijde uzasna ta "akce" prevozu zvirat do ni, co zorganizoval Vagner. Mel uzasnou uspesnost, prisli o minimum zvirat prevozem a stihli to za minutu dvanact, nez byla zvirata v puvodnim domove zdecimovana. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. května 2026 13:54

Potrefenáhusa jinak ale predloni jsme meli trochu sok. Uz jsem to tu psala. Porvali se tam pod tim mostkem (pres ktery se chodi) nosorozci a jeden prepadl po zadech do toho bocniho kanalu mezi vybehy a nemohl ven. Nevedeli jsme ani, jestli neni zraneny. Agresora pak museli odlakat a zavrit a celkove tam probihala freneticka akce, jak dostat nosorozce zpet do vybehu. 

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:56

continuity Maji ji, viděli jsme. 

Mně ta Zoo teda nějak neupoutala, bylo tam několik super míst, třeba to muzeum koster bylo úplně super, tucnaci taky. Ale neřekla jsem si, sem musím ještě jednou... Právě jsme na prázdniny plánovali zoo Zlín, ale po téhle návštěvě jsem si říkala, že to nemá cenu, že nás to asi nějak nechytá proste:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 14:02

Potrefenáhusa ta nejmenší Beckmann má taky ten polštář?

Já nakonec zavrhla obě, protože nemají ty rostoucí záda. Když jsem jí viděla na synovi, tak to by bylo tak na dva roky. A to je celkem prcek a má krátká záda, tu Ergo má na nejmenší. Ta frii je aspoň levná, ale zase řešit za rok zip, taky nechceš

continuity díky, mně se taky líbí. Nějaká podpultovka zřejmě, měli jednu, týden jsem trnula, že jí vyprodají, ani jinde moc není. Měli jsme teda ještě v merku ten step.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 14:03

Karja ve Zlíně ale hladíš rejnoky Zažili jsme to v Kodani a bylo to super, kluci je i krmili.

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:14

Evaeva Dneska jsem byla okouknout ten novej model od Ergo a asi dobry. Jeste zvažuju Step, ale Ergo asi vyhraje.

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:16

Evaeva jj vím, že tam mají ty rejnoky, ale asi nejsme ta cilovka, tu zoo si kazdej chválí, dvůr také, ale zadny wow efekt se u nás nedostavil....

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:17

Vari Jak jste to nakonec vyridili s tou besidkou?

Offline Potrefenáhusa
38535 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:21

Evaeva nemá, má to jen ten zipovej a pak ta nejvíc aktovka nejdražší. 
nase ma prave taky krátký tělo, ten ergobag mi přišel dost dlouhej 

ale ja jsem nejak smirena, ze to bude kdyztak jen na dva roky 

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:25

Karja Sambo mi to natočil, ja jim přivezla nějaký dárky a deti byly spokojeny :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 14:30

Potrefenáhusa ten ergobag je prý od 110. On měří okolo 120 a má to na nejmíň. Zkoušela ho tam i nějaká mini a štíhlá holčička a taky jí seděl. Ale vypadal na ní velký.

Stejná by údajně měla být ta zipová frii a tou aktovkou, ne batohem.

Vari synovi ta step seděla malinko líp, ale ergo má lepší ty kapsičky a nijak velký rozdíl to nebyl. Je teda prý větší, ale asi jen o trochu. Kdybyste měli možnost to zkusit, tak doporučuju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 14:33

Karja my ve Zlíně nebyli, u nás celkově zoo zas tolik nefrčí, navíc v porovnání s Prahou jiná zoo moc wow efekt neudělá (ne, že by byly horší, ale nejsou o tolik lepší), podle mě, kluci jí moc neznají). V té Kodani to bylo v akváriu, tam se nám líbilo, i když bylo spíš menší.

Offline Potrefenáhusa
38535 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:34

Evaeva jo, naše má taky okolo 120, je možný, že ho tam měli vytazenej na nějakou větší velikost a ten step taky 

ale ji tenhle sedel moc pěkně, miluje ty leopardy, tak jsme vybrali tu 

jeste se mi hodne libej ty novy ergobagy, maj tam jeden moc peknej fialovej, dceri se libil, ale jeste minulej mesic ho meli jen na německým e-shopu pouze v nesmyslný sade s malým batohem a dvema penalama

Offline Karja
44214 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:35

Vari tak to je super!;-)

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 21. května 2026 14:35

Evaeva Mně pravé přijde ten ergo líp řešenej. Mame v planu jet do Dračku, ale musim udelat nejakej předvýběr a přesvědčit je, ze tahle taška se jim libi, pac je jinak možný, ze odejdeme s nejakou těžkou růžovou hrůzou s obrázkem motýlka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 14:51

Vari hele, růžový motýly mají i ty ergo Já tam udělala rezervaci na dva a ty mu předložila, chtěl vesmír. Paní umí fakt dobře poradit, té holčičce tam zkoušela různé.

Potrefenáhusa tohle by měl být taky nový model. On právě ten Beckmann ani vesmír na té aktovce nemá (resp. k nám nevozí), a ty klasiky nestojící jsem nechtěla. Ten Ergo jde nastavit v rozsahu 100 až 150, takže, jestli ho měla na větší velikost, tak jí sedět nemohl.

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 21. května 2026 15:11

Evaeva Podle obrázku ten tvůj neni ten nejnovější model flex, ten prave motýlky nema :-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 15:21

Vari jo, ten tam měli taky, to je taková úplně aktovka, drží tvar celá ta krabice. Ten náš je starý model v novém vzoru, ten sám stojí, ale jinak je to batoh.

Offline Potrefenáhusa
38535 příspěvků moje polička 21. května 2026 15:27

Evaeva ten flex má myslim z boku kapsy 

ten beckmann to sem vozi, v sade to jeste maj, ale mozna uz je to vyprodany, z holcicich nemaj uz asi 3 vzory