999
tak k těm druhejm bych pár poznámek mela ![]()
Vše o těhotenství a dětech
999 To je krásný, kluci budou parťáci, budou zlobit spolu;). Já bych Vám teda takovýho přesně druhýho veselýho neposedu jako už máte, přála
.
Takovej byl vlastně můj synovec jeden a je v pohodě uplně, no občas nějaká schuzka ve škole, ale on je veselej, přátelskej a hlavně si z ničeho nic nedělá, nejlepší. Občas si se segrou říkáme, že mu vlastně závidíme:D
Muslik Potrefenáhusa No, to jsou ty lidi, co nebyli v Jihlavě, no:D
Ne to je takovej interní vtip, kdy jsem po letech co jsme jezdili jen do Jihlavy vzala děti s velkou pompou do Tábora, aby teda viděly něco lepšího, že jo, než tu naši obyč... (hahahahaha) a pak mi tu Tabea napsala, že v Jihlavě je ale jedna z nejhezčích Zoo:D. No já se sama sobě směju ještě ted.
Ne, mně to tam přišlo v tom Dvoře takový já nevím, jakoby "umělý", takový moc Zoo bych to popsala:D.
Potrefenáhusa náš druhý je sice ten pověstný troubě maker, ale klidnější než zbylý dva je.
999 Gratuluju! ![]()
999 gratulujem!
Díky všem :-)
999 gratuluju![]()
No prosimtě! Tak to blahopřejem!!
Veselej zločinec by se mi určitě líbil
a jelikož ty druhý bejvaj ještě živější, tak budeš mít asi o zábavu postaráno ![]()
Takovej byl vlastně můj synovec jeden a je v pohodě uplně, no občas nějaká schuzka ve škole, ale on je veselej, přátelskej a hlavně si z ničeho nic nedělá, nejlepší. Občas si se segrou říkáme, že mu vlastně závidíme:D
Přesně takovej byl (nakonec i pořád je) náš mladej pán. On se z nich člověk občas věší, když se třeba radostně přiběhnou pochlubit třídní důtkou... a učitelky si zoufaj páč nemaj tresty co by na takový platily... ale myslím že do života to neni špatný nastavení ![]()
barbucha Jo, mně se hlavně líbí ta veselá povaha a taková jakože činorodost a aktivnost prostě;). To je k nezaplacení a podle mě se to snad životem neztrácí.
Jestli se tohle dítě dožije dospělosti... Skáče na beton z metru deseti, vleze všude a dneska začal zkoušet skoky na koloběžce
2,5 roku. Na hřišti vždycky způsobíme pozdvižení.
barbucha Jo, mně se hlavně líbí ta veselá povaha a taková jakože činorodost a aktivnost prostě;). To je k nezaplacení a podle mě se to snad životem neztrácí.
presne tohle zachranilo zivot tomu mymu zplozenci pekla![]()
999 Jejejeeee ![]()
999 Ty jo, dyť ten první se narodil včera, ne? ![]()
Gratuluju moc!!! ![]()
999 to budete mít hezké léto![]()
999 až teraz som si uvedomila, že sa narodil deň po mojich narodeninach, je Blíženec.
letfenixa To já vím a modlím se, aby to nebyl klasickej blíženeček :-)).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje