999 náhodou, sme super ![]()
Vše o těhotenství a dětech
999 lepší blíženec než ublíženec
..gratuluji ![]()
letfenixa Pár jich v rodině a okolí mám...:-).
999 gratuluji ![]()
999 jeeej, gratulujem ![]()
999 Gratuluju k číslu dvě!
Rosťa ráno odjel na školu v přírodě do Krkonoš autobusem s nápisem Trautenberk.cz ![]()
Kdybyste se někdo ještě chystal kupovat nějakej Beckmann, tak maj slevu 200,- s kodem DENDETI
a na little shoes 15% s DETI15
Dnes jsem byla podepsat výstup z pedagogické podpory, který posílají ze školky do ZŠ. Před třemi lety jsem byla v depresi, že možná ani nebude schopen normálního života a komunikace, ale myslím, že to bude dobrý. A že ten výstup se u "zdravých" dětí nebude až tolik lišit.

Pinot Noir to je super!
Já si myslím už dlouho, že to půjde. Mně pozitivně překvapilo, že umí něco přečíst, to mi přijde fakt zajímavé v situaci, že si nevybavuje slova.
Pinot Noir teda, to zní fakt dobře, věřím, že s tou podporou v nové škole bude úplná hvězda!
Pinot Noir To je skvělé :-). A určitě by šlo dohledat, že jsem byla ta sudička, která v okamžiku, kdy jsi tady v psala ty nejhorší diagnózy, tvrdila, že Viktor bude v pořádku
. Jsem ráda, že se to potvrzuje.
continuity mně přijde, že ty písmena pro něj můžou být vlastně matika.
Pinot Noir já si už dlouho myslím, že jednou dokáže velké věci. Bude to dobrý ![]()
Pinot Noir super! ![]()
Kdyz na sebe se podivam, tak se musim pochvalit :)

moora Juuu. Pokud máš k té kuchyňce hadici s vodou, tak bych odsud dceru nedostala. A vyhrála bych si taky.![]()
Allysa jasne, voda je must have :)
moora á, zahradní kuchyň, super. A koukám, že můžete i "betonovat"![]()
moora Mas to moc hezke;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje