moora mas tam moc pěkný posezeni. Chybí jen náklaďák, aby měl bagr kam sypat písek. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tak to je pecka! Fakt skvelé správy!
moora sánka dole,perfektne!
Pinot NoirTo je úplně skvělý!
moora Jsi úžasná babička. Děti nebudou chtít domů ![]()
moora ježiš, tak tam bych si pohrála i já ![]()
To je luxusní!! ![]()
Chci se zeptat, a nejen tebe Evaeva , ale i ostatních, co by k tomu věděli. Nemáš nějaké zkušenosti se Steirmark card? Letos chceme zase do Rakouska, asi to ubytování co jsme měli minule, ale, ale nemají SommerCard. Neměli jste nějaký rok i tu Steirmark kartu? Co jsem tak vyčetla, jde pořídit separátně za 80eur dospělý, 50 euro dítě a neplatí snad jen na Dachstein, jinak v tom lanovky a tak jsou. No tak nevim.
Stěžuji si na sebe, léto přede dveřmi a já nemám nic, jakože nic, napsala jsem si dovolenou do kalendáře, ale mám normálně jakože 0 zařízeno a to jsem si dala osobní deadline na březen:D:D:D
Karja v téhle oblasti jsme asi nebyli. Obecně jsou dva typy karet, ty, co dávají k ubytování a nejdou koupit a druhý typ opačně. Já bych si zjistila cenu lanovek a uvidíš, za kolik jízd se ti to vrátí.
My jsme chtěli jet do saalbachu, kde se karta musí kupovat, ale vyšlo nám, že ubytování stojí stojí stejně a k tomu navíc ta karta. Ale nás je 10, takže nabídka ubytování je omezená.
Karja březen mám taky vždycky jako deadline. Realita je taková, že mi jeden týden taky ještě chybí, druhý jsem rezervovala před 14 dny. Obojí ale Čechy teda, Rakousko už máme, tam se do toho opřela máma (a taky jak je nás moc, tak to chce brzy).
Evaeva No, já to ještě blíže prozkoumám, to chci jet stejně až na konci srpna, tak snad tam bude volněji. A kam jedete v Čechách, tady chci taky vymyslet nějaký kratší pobyt. Ale já to snad začnu dělat fakt až v červenci až si trochu vorazim, nemám na to ted žádnou kapacitu, což jsem věděla a proto si dala ten březnový deadline:D:D:D
Karja nakonec Třeboň na kola, ale bojím se, že bude moc lidí a asi k Písku, protože je to celkem blízko z chalupy, kde budou kluci, ale zase ne tolik, abysme tam jezdili běžně na výlet
A pak mám spoustu dalších plánů na příští rok
Nechcete třeba to Litovelské Pomoraví? Je to blízko do Olomouce, je tam ten dům přírody...
Evaeva přemýšlím spíš o České Kanadě také, ale dávej tipy, na tohle také kouknu;) No jasně, já myslím, že v tom červenci budou lidi tak nějak všude;),
moora teeeda, sa nezdas. Teda zdas, si šikovná ![]()
Karja my tu Třeboň máme až v srpnu, ale bojím se, že to bude masakr. V Litovli nebo Orličkách to bude mnohem lepší
Česká kanada je krásná! Nebo Šumava je taky dobrá.
Evaeva Karja ja tomu plánování taky moc nedala. Mam jeden primestak, kam pošlu oba kluky současně. A pak týden v Rakousku, kde taky netuším, jestli bude karta nebo nebude, navíc chcem vzít moji mámu, tak bych potřebovala 3.loznici, což to předběžně rezervované ubytování neskýtá, tak v tom budu muset ještě hrabat. A pak jeste jeden tyden mame, ktery zařídil muz. Z vyberu nadšená nejsem, ale jsem nadšena z toho, ze to nemusím aspon řešit.
Gatita tábory mají kluci dva. Ty se hlásí už v únoru, takže prázdniny řeším až potom
Letos to, pravda, bylo krapet dramatické, ale máme, co jsme chtěli ![]()
Já už to mám rozvržené, ale chybí ještě poslední ubytování. Ty tři ložnice se v Rakousku hůř shání, taky jsme to tak potřebovali (nebo dvě velké) a těch možností je fakt výrazně míň![]()
Ja jsem z tech prázdnin docela nešťastna, jak mame deti ve dvou různých školkách, tak společne zavřeno maj jeden tejden, takže musíme vykrejt skoro celý prázdniny, maly dítě je na mistni primestaky malý ...
Tvl, tohle období "nespím - jsem odpoledne protivný, spím - jsem odpoledne protivný" je něco na moje nervy
Tohle dítě má ta přechodná období dost dlouhá![]()
Gatita Potrefenáhusa Hele jakoby děti jsou 9 týdnů doma, a nemáme nic rozplánovaného, příměsták nehrozí, babička nehrozí, ale máme oba dva se sambem dohromady 12 týdnů dovolené do konce roku, myslím, že bude zábavy víc než dost:D. Aneb pokud se tam nezabili, žijou navždy.....
Karja kde to kradete tu dovolenou?![]()
Evaeva já už jsem to tady popisovala, že je to na ukor toho, že nemám dovolenou ten první pul rok, plus si minimálně týden napracuji. Tento systém nemůžu tedy uplně doporučit. A sambo má v práci všechny možný volna co v benefitech existujou, takže on si nikdy nebere volno na takový běžný záležitosti, co my ostatní smrtelníci, to má prostě placené volno, ten jako jede hodně v pozitivech a sociálních jistotách, takže každý rok ještě týden dovolené převádí...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí