Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5245 příspěvků moje polička 16. června 2026 21:45

Malenge S dovolením bych se připojila k diskuzi, taky se mi to bude hodit Koukala jsem na ty krabičky sistema, na fotce je vyskládaná v myčce, myješ ji tam taky? A pokud ano, tak nějak pravidelně a dlouhodobě? Zvládá to?

My teď máme střední bbox, sama o sobě mi přijde dobrá, ale v každodenním režimu bych ji radši strčila do myčky, než myla v ruce, a bbox do ní nedoporučují. Takže stejně budu nejspíš hledat jinou. 

(Případně ta z DM, jde do myčky? Ted nevím, kdo se tu zmiňoval, že ji používá.)

Offline Zuzuli
3704 příspěvků moje polička 16. června 2026 21:53

Myrtila ta z dm do mycky muze. Je to tahle 

Maji jeste nerezovou, s plastovou prepazkou, ale ta je tezsi a taky vyssi, i kdyz taky fajn. Jednu mame uz roky. Tahle plastova se podle me dobre vejde do aktovky. A dceri se dobre otevira a zavira. Nakonec pry obrazky dobry, tak ji to zatim necham a jinou nekupuju. Dneska jsem mela v luxoru v ruce i ten bbox a byl opravdu tezsi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 21:55

Myrtila plastovou z dm myju v myčce, za ten rok (teda jen 2x týdně) vypadá pořád stejně. Ten bbox si tam zkoušela strčit?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 21:56

Poznatek z dnešní zahradní slavnosti: fakt se nemusím bát, že by mimiňáka někdo šikanoval. Je třeba bát se opaku

Offline Myrtila
5245 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:08

Zuzuli Evaeva Díky, mrknu na tu plastovou z DM, jak se mi bude líbit naživo, a kdyžtak ji rovnou koupím. Syn jde nakonec do přípravné třídy, takže mě taky čekají svačiny, jedna várka na dopoledne a druhá pak do družiny. Nic namazaného taky nejí, tak jsem zvědavá, co mu budu dávat. Přiznám se, že když mi došlo, že svačiny začnou o rok dřív, docela jsem zalitovala, že nezůstává ve školce
Bbox jsem do myčky nezkoušela, bojím se, aby se třeba nějak nezdeformoval a pak nešel zavřít. Přece jenom je už dražší. 

Offline dzizisketa
8903 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:14

Myrtila 

Sistemu myju v myčce pravidelně a nevadí jí to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:21

Myrtilašpatný odstup mezi dětmi Nám přibyde jedna svačina a odpadne jeden oběd.

Offline Myrtila
5245 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:31

dzizisketa Díky, ještě na ně mrknu, která by teda byla lepší. Nejdřív mě napadlo, podobně jako Malenge , že ta sistema by byla fajn na jogurt, ale už se vidím, jak ho tam každý večer chystám, asi to taky skončí nějakým, co se tam dá strčit v originálním obalu, a pak je asi jedno, jaká ta krabička bude

Evaeva Ha ha, ale třetím dítětem to vylepšovat nebudu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:38

Myrtilaono i dítě, co jí jogurt ve škole, může být v některých případech utopie

Na ty obědy se těším, po skoro devíti letech. Už jsem to teda půl roku měla, než trojka začala s příkrmy. A když třeba i občas půjdu do práce a oběd si koupím

Offline Myrtila
5245 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:43

Evaeva Úplně to chápu, den, kdy nemusím řešit oběd, je nejlepší škoda, že je to jenom opravdu občas. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:51

Myrtila to mám akorát někdy o víkendu. A je to vykoupené tím, že musím víc řešit oběd ve všední den (nejsou zbytky).

Online continuity
42559 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:52

Evaeva MyrtilaJežíš vlastně, ony jsou za chvili prázdniny. Nastanou obědy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:52

continuity jo no