Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 16. června 2026 21:45

Malenge S dovolením bych se připojila k diskuzi, taky se mi to bude hodit Koukala jsem na ty krabičky sistema, na fotce je vyskládaná v myčce, myješ ji tam taky? A pokud ano, tak nějak pravidelně a dlouhodobě? Zvládá to?

My teď máme střední bbox, sama o sobě mi přijde dobrá, ale v každodenním režimu bych ji radši strčila do myčky, než myla v ruce, a bbox do ní nedoporučují. Takže stejně budu nejspíš hledat jinou. 

(Případně ta z DM, jde do myčky? Ted nevím, kdo se tu zmiňoval, že ji používá.)

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 16. června 2026 21:53

Myrtila ta z dm do mycky muze. Je to tahle 

Maji jeste nerezovou, s plastovou prepazkou, ale ta je tezsi a taky vyssi, i kdyz taky fajn. Jednu mame uz roky. Tahle plastova se podle me dobre vejde do aktovky. A dceri se dobre otevira a zavira. Nakonec pry obrazky dobry, tak ji to zatim necham a jinou nekupuju. Dneska jsem mela v luxoru v ruce i ten bbox a byl opravdu tezsi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 21:55

Myrtila plastovou z dm myju v myčce, za ten rok (teda jen 2x týdně) vypadá pořád stejně. Ten bbox si tam zkoušela strčit?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 21:56

Poznatek z dnešní zahradní slavnosti: fakt se nemusím bát, že by mimiňáka někdo šikanoval. Je třeba bát se opaku

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:08

Zuzuli Evaeva Díky, mrknu na tu plastovou z DM, jak se mi bude líbit naživo, a kdyžtak ji rovnou koupím. Syn jde nakonec do přípravné třídy, takže mě taky čekají svačiny, jedna várka na dopoledne a druhá pak do družiny. Nic namazaného taky nejí, tak jsem zvědavá, co mu budu dávat. Přiznám se, že když mi došlo, že svačiny začnou o rok dřív, docela jsem zalitovala, že nezůstává ve školce
Bbox jsem do myčky nezkoušela, bojím se, aby se třeba nějak nezdeformoval a pak nešel zavřít. Přece jenom je už dražší. 

Offline dzizisketa
9008 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:14

Myrtila 

Sistemu myju v myčce pravidelně a nevadí jí to.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:21

Myrtilašpatný odstup mezi dětmi Nám přibyde jedna svačina a odpadne jeden oběd.

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:31

dzizisketa Díky, ještě na ně mrknu, která by teda byla lepší. Nejdřív mě napadlo, podobně jako Malenge , že ta sistema by byla fajn na jogurt, ale už se vidím, jak ho tam každý večer chystám, asi to taky skončí nějakým, co se tam dá strčit v originálním obalu, a pak je asi jedno, jaká ta krabička bude

Evaeva Ha ha, ale třetím dítětem to vylepšovat nebudu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:38

Myrtilaono i dítě, co jí jogurt ve škole, může být v některých případech utopie

Na ty obědy se těším, po skoro devíti letech. Už jsem to teda půl roku měla, než trojka začala s příkrmy. A když třeba i občas půjdu do práce a oběd si koupím

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:43

Evaeva Úplně to chápu, den, kdy nemusím řešit oběd, je nejlepší škoda, že je to jenom opravdu občas. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:51

Myrtila to mám akorát někdy o víkendu. A je to vykoupené tím, že musím víc řešit oběd ve všední den (nejsou zbytky).

Offline continuity
43378 příspěvků moje polička 16. června 2026 22:52

Evaeva MyrtilaJežíš vlastně, ony jsou za chvili prázdniny. Nastanou obědy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2026 22:52

continuity jo no

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. června 2026 23:24

continuity jojo, obědy ale zas odpadnou svačiny a hlavně ranní vstávání. 

Já se snažím toho co nejvíc napracovat do konce června, ne že by mi to nějak extra šlo, protože pak už vidím, že to bude buď masakr s dětmi nebo dovolená. 

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 16. června 2026 23:25

U nás vyhovovala krabička od zdravé lahve, má posunovací oddělení a může se měnit obrázek nahoře, dcera ji má snad od první třídy a nosí ji dosud, končí 6.třídu. 

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 16. června 2026 23:31

Dcerka má momentálně ortézu a fr.hole, diagnóza něco možná zlomené/nalomené v koleni. V příštím týdnu jdeme na kontrolu a rentgen, pokud to bude dobré, ortéza půjde dolů. Co bude dál, rehabilitace? Na jak dlouho? Je reálné že pojede 12.7. na tábor? .

Offline Tabea
8196 příspěvků moje polička 17. června 2026 02:00

Malenge Evaeva dcera tuhle krabičku nosí v ergogab cubo, vejde se dobře. Jogurt si do kelímku párkrát vzala, ale jinak ho moc nevyužíváme. Vlastně ty vyndavací předěl ovace taky ne, protože berou dost místa. Ale jí nevadí mít třeba jablko a hroznové víno smíchané. 

Online Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 17. června 2026 02:48
Reakce na Evaeva:

Poznatek z dnešní zahradní slavnosti: fakt se nemusím bát, že by mimiňáka někdo šikanoval. Je třeba bát se opaku

​jo, tak k tomu bych par poznatků mela

- Mami, ja jsem strčila do S. a pak jsem si šla sednout ke stolečku, tam chodíme, když něco uděláme!
- A proč jsi do něj strčila? 
- Ja jsem do něj strčila, protoze jsem mu rozbila dráhu s vláčkem!

- A paní učitelka te pak poslala ke stolečku? 
- Ne! Tam jsem si šla sednout sama, když jsem do něj přece strčila!!!!!!!!

Jako dost se bojím, o ni teda ne, ta musela od narození vyvinout dost úsilí, aby přežila 

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 17. června 2026 07:25

Myrtila my mame tuhle. Prijde mi docela skladná a do myčky ji taky dáváme. Je mozna o malinko míň objemna nez ta od Malenge. Menší dite bude ted taky nastupovat a nejspis mu koupím tu samou, asi z nedostatku fantazie:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2026 07:39

Potrefenáhusa

on nemusel. Je to největší agresor i v rodině (jako je to batole, je to úměrné věku. Někdo se přiblíží k jeho hráčkám a už se chystá k ráně a tak)